Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Cereale integrale pentru o talie fina

Daca te afli in cautarea unui meniu care sa fie si bun, sa nu ingrase si sa-ti ofere senzatia de satietate pentru mai multa vreme, incearca sa incluzi cerealele integrale.


Pe buna dreptate, acestea sunt asociate cu un index de masa corporala mic si cu o senzatie de satietate care tine mai mult decat in cazul altor alimente.

In plus, conform unui studiu realizat in Olanda, riscul de obezitate, in cazul femeilor, este cu 4% mai mic pentru fiecare gram de cereale ingerale consumate, relateaza Health.com.

Oamenii care si-au facut un obicei in a consuma asa ceva au un nivel optim al zaharului din sange, au o tensiune arteriala mai mica si un risc de diabet si boli ale inimii mai mic in comparatie cu cei care nu consuma indeajusn de multe cereale integrale.

Cum sa-ti stapanesti pofta de mancare

Vrei sa slabesti, insa este foarte greu sa rezisti tentatiilor, mai ales cand cei din jurul tau mananca ce vor, cand vor, unde vor. Nu le poti impune sa nu mai manance produse alimentare de cate tu nu te poti atinge, insa poti face ceva pentu a-ti stapani pofta.

Daca mananci mai multe alimente noi, poti ajunge sa poftesti la acestea si sa uiti de cele vechi, potrivit Readers Digest.

Este greu si dureaza, insa rezultatele vor fi pozitive. Daca inainte pofteai la o prajitura cu ciocolata si frisca, acum poti pofti la o salata cu ton.

Mananca fructe care au coaja lemnoasa: nu o sa iti fie foamne incontinuu si nici nu o sa ai multe pofte. Bea doua pahare de apa si mananca fructe cu coaja lemnoasa, adica 6 nuci, 12 migdale sau 20 de alune. In 20 de minute pofta de mancare o sa iti dispara, spune Michael F. Roize
citeste tot articolul pe www.ziare.com

Plasturi de slabit

Plasturele IODEX ABDOMINAL PATCH are o actiune locala de tonifiere si reducere a depozitelor de grasime eliberand constant si continuu componenete sale active de cafeina si iod.


Are actiune de reducere a depozitelor de grasime avand un efect de tonifiere si intarire.

Rezultate: dupa o serie de aplicaţii de 4 saptamani vor fi vizibile primele rezultate, pielea va fi mai neteda si mai ferma.

Puteti comanda online acest plasture pentru reducerea grasimii de pe abdomen de pe www.creme-fitness.ro

Ceaiul de leustean topeste grasimile

Diete - Ceaiul de leustean topeste grasimile
Banalul leustean, pe care orice gospodina il foloseste la ciorba, are efecte spectacloase pentru organism si pentru… frumusete.

Este vorba despre un ceai din plante naturale, diuretic, laxativ, dezinfectant si antialergic. Este bun nu numai pentru a da jos kilogramele, ci si pentru a da stralucire tenului, pentru a scapa de toxinele care va ingreuneaza mersul si vitalitatea.

Este un ceai care contine: leustean (cel mai important), menta, varga de aur, sena, hibiscus, ceai negru, in proportii variabile. Acum a aparut si in farmacii, cu mai multe feluri de arome principale, dar cel despre care vorbesc ca va face atat de bine este cel cu aroma de leustean.

Se bea in fiecare seara cate o cana din acest ceai (decoct) cald sau rece, dupa gust. Important este ca acest decoct e miraculos nu numai pentru surplusul de kilograme si pentru ten, el topind grasimile de pe ficat, inima si asigurandu-ne o circulatie buna.
sursa www.madone.ro

Dieta Wall Street

Dieta Wall Street carte

"Dieta Wall Street" iti dezvaluie cum poti manca fara stresul de a portiona mancarea si de a socoti caloriile, in special daca esti o persoana foarte ocupata.

Scrisa de doi renumiti dieteticieni americani, ea a fost incercata cu succes de o multime de oameni de afaceri din intreaga lume.

Cartea iti asigura un suport de strategii simple pentru a nu te abate de la scopul propus: acela de a scapa de kilogramele in plus, fara a renuta insa la mancarurile preferate.

Este prima dieta care ia in calcul obstacolele ce pot aparea in respectarea curei de slabire si iti ofera solutii de remediat precise, cu efecte imediate.

Chiar daca timpul tau este limitat, slabitul nu va mai fi o grija in plus.

Dieta pentru reducerea colesterolului

Dieta pentru reducerea colesterolului = Carte
Cresterea nivelului de colesterol este direct asociata cu bolile cardio-vasculare. In timp ce medicii prescriu milioane de retete pentru medicamente antihipercolesterolemiante,dieta ramane modalitatea cea mai eficienta de reducere a acestuia.

De aceea, aceasta lucrare ne ofera o multitudine de informatii, alaturi de retete delicioase, pentru a ne ajuta sa scadem nivelul de colesterol, incluzand: - ce este colesterolul si cum este el legat de bolile de inima, care sunt valorile normale, care sunt factorii de risc pentru aparitia hipercolesterolemiei, colesterolul la femei si copii, precum si alte informatii importante;

- peste 100 de retete culinare pentru ssnatatea inimii, usor de preparat si foarte gustoase, de la micul dejun la cina si gustari; - sfaturi pentru a va organiza camara; - informatii despre ultimele cercetari in domeniu, sfaturi pentru cumparaturi si pentru planificarea meselor, pericolele alimentelor tip fast food si alte informatii practice;

- o “scala a echilibrului”, pentru a va ajuta sa va controlati aportul de alimente; fiecare reteta este insotita de informatii nutritionale care explica beneficiile pentru sanatatea inimii, inclusiv pentru persoanele cu diabet zaharat. Catherine Jones este autoarea mai multor carti de bucate, absolventa a scolii culinare

La Varenne din Franta; a lucrat sub indrumarea renumitului Jean-Louis Palladin. Cartile scrise de ea au primit multe premii internationale."

Puteti cumpara aceasta carte online pe www.tamada.ro

Pretul este in jur de 39.90 ron

Slabeste cu Acuone

Slabeste cu Acuone
ACUONE este un produs revolutionar, care va ajuta sa ganditi pozitiv in sensul inceperii si continuarii pierderii in greutate.

Este o metoda 100% naturala si fara durere. Foloseste o metoda numita presiune digitala, a carei teorie este foarte similara acupuncturii, fara a utiliza ace.

Trimite impulsuri usoare sistemului nervos, care diminueaza pofta de mancare si va regleaza apetitul. Utilizarea este foarte simpla, se foloseste ca un ceas, la incheietura mainii drepte.

Latura interna este prevazuta cu sapte puncte stimulatoare, in maniera combinata, in sistemul acupuncturii. Singura comanda a produsului este un buton.

Cand Acuone funtioneaza, se aprinde un led albastru, iar cand ledul se stinge, aparatul a incetat ciclul de impulsuri. Are aspectul unui ceas.

Trebuie pus in functiune doua minute in fiecare ora
Pretul este un jur de 150 ron
Puteti comanda acest produs pe www.ideeastudio.com

Fa sport si in timpul sarcinii

Faptul ca esti insarcinata nu ar trebui sa fie o scuza pentru a nu mai face sport. In realitate, e o perioada la fel de buna ca oricare alta pentru a face miscare.


Iar daca medicul tau a uitat sa-ti spuna asta, nu pretinde ca nu ai auzit si din alte surse.

Conform HealthDay, exercitiile fizice in aceasta perioada te scapa de unele dintre simptome comune sarcinii, cum ar fi durerea de spate sau constipatia.

Daca faci miscare ai toate sansele sa revii la greutatea de dinainte de sarcina mai repede decat in mod normal. Iar poate cel mai important, miscarea iti imbunatateste imaginea de sine si starea generala

sursa www.ziare.com

Detoxifiere organism prin biorezonanta

Detoxifiere organism prin biorezonanta - Cele mai noi si revolutionare terapii medicale prezente in Baia Mare, in exclusivitate in nordul Transilvaniei


Suferiti de vreuna din afectiunile urmatoare: Constipatie, oboseala cronica, acnee, eczema, psoriasis, balonari frecvente, diaree, probleme digestive, enterocolita? Sau poate lumbago, reumatism, artroza, spondiloza, migrene, varice sau hemoroizi?

Va afecteaza sanatatea alergiile, astmul, rinitele sau chiar sinuzita? 

Sau poate sunteti doar putin obez iar insomnia a devenit pentru dumneavoastra o obisnuinta, la fel ca si celulita? Oricat ar parea de neverosimil, toate aceste afectiuni pot fi vindecate sau ameliorate de acum in Baia Mare printr-o singura terapie ce dateaza de mii de ani, dar pe care civilizatia moderna o trece cu vederea cu mare usurinta – DETOXIFIEREA.  
Colonhidroterapia sau irigarea colonului - cea mai completă, simplă şi sigură metodă de detoxifiere a organismului. 
Acum, in premiera si in exclusivitate pentru nordul Transilvaniei, aceasta tehnica medicala este disponibila si la Baia Mare prin cabinetul medical Sci Biorezonanta.  
Chiar daca pare a fi ceva nou, neobisnuit, faceti-i sanatatii dumneavoastra un serviciu si oferiti-i o cura totala de detoxifiere prin colonhidroterapie.

Programari puteti face telefonic
la numerele:
0740-087.514
0724-085.881
0362-415.007
sau
la cabinet,
pe strada Moldovei
nr. 18/31, Baia Mare
sursa www.emaramures.ro

Alga Bruna Aboca

Alga Bruna Aboca
Recomandat in curele de slabire. Actiunea sa reechilibranta este de un real ajutor in tratarea celulitei.

Numeroasele substante active continute permit pielii afectate sa-si regaseasca echilibrul natural.

Alga Bruna este o alga marina care in timpul cresterii absoarbe si concentreaza in tesuturile proprii multe minerale printre care si iodul, devenind astfel o sursa naturala a acestor microelemente implicate in diferite procese metabolice

Administrare :
1 capsula pe zi

Contraindicatii:
afectiuni ale tiroidei, sarcina, lactatie, diaree.
Puteti comanda acest produs pe site-ul www.pcfarm.ro

Copiii se ingrasa de la produsele de panificatie

Obezitatea infantila incepe sa devina o problema si in Romania. Tot mai multi copii cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani sunt afectati de kilogramele în plus.


Principala cauza a kilogramelor in plus,  este determinata de consumul excesiv de produse de panificatie. "Romanii, ardelenii în principal, consumă foarte multa paine".

Responsabili de aceasta situatie sunt de multe ori parintii, care nu  ofera o alimentatie adecvata copiilor.

La obezitatea infantila sunt predispusi copii care inaintea varstei de 2 ani au avut un regim alimentar prea bogat in proteine si prea sarac in lipide.

O altă cauza frecventa a excesului de greutate o constituie lipsa de activitate fizica.

Copiii prefera sa stea in casă, la  calculator sa sa se uite la televizor, in loc sa joace fotbal sau sa mearga pe bicicleta.
sursa www.glasulmaramuresului.ro

Lupta impotriva obezitatii

Lupta impotriva obezitatii Jamie pune America la slăbit

După succesul seriei televizate "Jamie's American Roadtrip" ("Călătorie de-a lungul Americii") şi lansarea unei cărţi - "Jamie's America", carismaticul bucătar englez revine peste Ocean pentru a filma (între septembrie şi noiembrie) şase episoade nou-nouţe ce au stârnit deja entuziasm, dar şi aprigi controverse.

"Revoluţia culinară a lui Jamie Oliver" are ca punct de pornire localitatea Huntington din Virginia de Vest. Asemănarea cu oraşul englezesc Rotherham (devenit cunoscut în întreaga lume datorită campaniei lui Jamie) este izbitoare.

Amândouă sunt localităţi miniere, unde, conform studiilor, preparatele de tip fast-food fac parte din alimentaţia de bază. În acelaşi timp, obezitatea atinge cote alarmante.

Nu întâmplător Centrul pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor a clasat Huntington pe primul loc în topul celor mai nesănătoase oraşe (iar situaţia este şi mai îngrijorătoare, cu cât acesta se distanţează la numai cinci procente de alte oraşe americane, în general putându-se spune că 50% dintre adulţi sunt deja obezi).
citeste tot articolul pe www.jurnalul.ro

Dieta cu struguri

Dieta cu struguri precum si impachetarile cu aceste fructe absorb excesul de apa din organism, reusind astfel sa ne remodeleze forma corpului si sa distruga celulita
"Asocierea dintre terapia cu struguri si dieta bazata pe aceste fructe dau rezultate excelente.

Chiar dupa prima sedinta, se poate da jos pana la un kilogram, iar dupa zece tratamente de acest tip puteti scapa de aproximativ cinci-sapte kilograme.

Rezultatele se mentin luni de zile si chiar ani, daca acordati putina atentie alimentatiei", spune Betty Ratiu, managerul unui centru pentru slabit din Bucuresti si consultant in terapii corporale, citata de Gandul.

Ritualul are la baza un extract natural de struguri si alge marine, care ajuta la arderea grasimilor. Peelingul corporal se face o data pe saptamana, aplicarea mastii fiind necesara pe toata suprafata care urmeaza sa fie tratata.

Cat slabesti cu dieta cu struguri? Cu dieta cu struguri poti slabi 2 kg in doar 5 zile

Cura cu struguri te ajuta la detoxifierea organismului.

sursa poza

Dieta ketogenica

Este aproape de necrezut ca exista o modalitate de a slabi considerabil, bazata in principal pe consumul de carne.

Ei bine, ea exista. Periculoasa sau nu, ea este folosita de mii de oameni.

Considerata un soi de "intoarcere la origini", la vremurile cand alimentatia omului era bazata mai mult de 85% pe consumul de carne, dieta ketogenica functioneaza pe principii extrem de simple.Cum actioneaza dieta ketogenica?

Tinand bine in frau nivelul de insulina, glucagon si pe cel de glucoza din sange, putem jongla cu starea de ketoza a organismului.


Insulina reprezinta unul din hormonii secretati de catre pancreas, in prezenta carbohidratilor. Ea in organism are rolul de a "impinge" glucoza din sange in celule.

In lipsa carbohidratilor si implicit a insulinei, acelasi pancreas va secreta hormonul antagonist insulinei, glucagonul.

Glucagonul are rolul de a disloca glicogenul stocat in ficat intr-o forma ce poate fi folosita, glucoza. Cand insa rezerva de glucagon se termina, organismul va secreta cetone, acizi grasi liberi procesati in ficat prin consumul grasimilor aflate in organism.

Iar aici ajungem la scopul principal al dietei keto. Acela de ardere a grasimilor din organism si implicit, de slabire consistenta.

Dieta Crono

Sau dieta dupa ceas, este o dieta ce iti garanteaza pierderea a 5 kilograme in 2 saptamani, respectand in acelasi timp principiile unei alimentatii sanatoase si echilibrate, fara a-ti cauza senzatia de foame atat de chinuitoare ce poate aparea in timpul unui regim de slabire.

Crono Dieta are la baza principiul conform caruia organismul nostru asimileaza in mod diferit alimentele in functie de ora din zi la care acestea au fost consumate.

Iti propunem o varianta tipica de meniu pe baza careia iti poti diversifica planul nutritional pe parcursul unei saptamani de dieta:

Micul dejun


  • 100 grame branza la alegere (poti varia cat de mult doresti, este permis consumul oricarui tip de branzeturi);

  • 70 grame paine (contine zaharuri lente care sunt un excelent carburant pentru organism);

  • 20 grame unt (profita, este singurul moment din zi in care il poti consuma linistita!)

  • ceai sau cafea, fara lapte sau zahar....



  • citeste restul articolului pe dieta.ele.ro



  • Dieta japoneza

    3 zile, 2 kg in minus. Dieta japoneza, Dieta fulger. Orez, peste, orez...

    Orezul consumat in mod regulat ajuta la detoxifierea organismului. Despre peste... i

    Ii cunoastem proprietatile miraculoase care il recomanda a fi nelipsit in alimentatia noastra zilnica. Pestele ne apara de bolile cardiovasculare si de bolile de piele. In plus, omega 3 pe care pestele o contine creste capacitatea intelectuala.

    Daca mai adaugam faptul ca pestele inseamna vit. A, B, D, iod, fosfor, calciu, potasiu, proteine, omega 3 si omega 6, intelegem de ce aceste 3 zile de dieta inseamna 3 zile de sanatate.

    Prima zi- orez. A doua zi- peste. A treia zi- orez. Ti se pare greu? Eu cred ca nu. Daca te-am facut curioasa, citeste mai departe.

    Ziua 1: 250 grame de orez fiert pe care il imparti in cateva mese pe care le vei servi de-a lungul zilei. Pentru a fi mai gustos, ii poti adauga putin mar ras cu garnitura de salata verde cu ulei de masline si zeama de lamaie.

    Ziua 2: 500 grame de peste, la gratar sau fiert, consumat de asemenea pe parcursul zilei.

    Ziua 3: orez din nou.

    Dieta japoneza este indicata tuturor celor care doresc sa slabeasca foarte rapid. 2 kilograme in 3 zile se pierd cu ajutorul acestui regim.

    Nici nu vei apuca sa simti ca esti la dieta, ca aceasta se va si incheia.
    Avantajul dietei japoneze? Slabirea rapida. Nu te vei plictisi.

    Nu vei cadea prada tentatiilor culinare tot mai diverse. Vei incapea cat ai zice 1, 2, 3 zile in rochia care te obliga sa iti tii respiratia.
    sursa www.121.ro

    Centura de Masaj Anticelulitic

    Vibra Tone este usor de transportat si depozitat in concediu sau la servici.

    Foloseste o tehnologie pe baza de vibratii si unde magnetice producand contractii musculare rapide si intense.

    Muschii contractati ard grasimea pentru a obtine energie eliminand astfel kilogramele in plus.

    O puteti folosi in timp ce desfasurati diverse activitati

    Pachetul Include:
    Centura Vibra Tone Centimet
    ru Pentru Masurare Mini Geanta Voiaj Pentru Centura Alimentator Priza Manual cu Diete Manual de Utilizare in limba Engleza
     
    Puteti comanda acest produs pe www.okazii.ro

    Slabeste cu Twitter

    Ultima moda in materie de diete este cea care se foloseste de Twitter.

    Secretele acestei diete sunt cat se poate de la vedere.




    Practic, tot ceea ce mananci trebuie sa scrii intr-un mesaj (sau mai multe, si asa constientizezi si daca ai sarit cumva calul), relateaza Daily Mail.

    In cele din urma, la modul cel mai fericit, te vei simti prea rusinata de lista interminabila de alimente, majoritatea interzise de orice dieta, si vei incepe sa slabesti.


    sursa www.ziare.com

    Slabeste cu brocoli

    De ce ai manca brocoli? Simplu: contine Vitamina A si C, este o buna sursa de calciu, iar daca nu-ti plac lactatele este chiar un atu.


    Mai mult, este o excelenta sursa de fibra, conform diet.co

    Brocoli este de departe una dintre cele mai sanatoase si mai usor de gatit legume. Numai buna de consumat la dieta si nu numai.


    In plus, previne o multitudine de boli, el marind activitatea enzimelor din organism care lupta cu cancerul



    citeste tot pe www.ziare.com

    Spune adio oboselii cu pastila odihnei

    In ultimul timp, tot mai multe persoane se plang ca nu au suficient timp sa se odihneasca, se simt din ce in ce mai obosite, iar acest lucru se rasfrange asupra starii de sanatate si puterii de concentrare la locul de munca.

    Medicii si cercetatorii au desfasurat numeroase studii pentru a gasi o solutie.

    Drept urmare, un grup a intreprins numeroase cercetari si s-ar putea sa fi descoperit "pastila pentru odihna", care compenseaza orele de somn pierdute din varii motive.

    Datorita acestui medicament miraculos oamenii se vor simti odihniti chiar daca nu au dormit suficient.


    citeste tot pe www.ziare.com

    Dieta a la Cori Gramescu

    Sa gatim cu Cori Gramescu

    O reteta usoara perfecta pentru dieta pregatita de Cori Gramescu - personal trainer Getfyt Gim

    Hai  sa povestim despre diete, dieta vedetelor, intrebari si raspunsuri slabit,

    Secretul siluetei de invidiat

    Secretul siluetei de invidiat

    Fosta membră a trupei Spice Girls MelB a afirmat că depune un efort foarte mare pentru a avea o siluetă suplă, şi că iubeşte sentimentul pe care îl are după o muncă obositoare, anunţă siteul www.femalefirst.co.uk

    "Fac o oră de mişcare în fiecare zi, iar în funcţie de locul unde mă aflu, aleg exerciţiile. Uneori merg la sala de fitness şi folosesc propriul meu DVD-ul, iar prietenii râd de mine.

    Alteori, alerg şi mă plimb prin parc.

    Fac şi multe excursii pe jos, alături de prietenii mei", spune Mel.

    "Schimb exerciţiile la fiecare zece repetari, aşa că merge foarte repede.

    Este obositor, dar iubesc sentimentul pe care îl am după ce termin exerciţiile", a mai spus aceasta.

    cititi intregul articol pe
    http://www.libertatea.ro

    Sarea ne ingrasa?

    Se stie ca sarea trebuie consumata cu atentie; cu cat mai putin, cu atat mai bine. Dar care este legatura intre aceasta si kilogramele in plus?

    La aceasta intrebare a incercat sa raspunda Health.com, care avertizeaza ca sarea face ca organismul sa stocheze mai multa grasime, in asa fel incat celulele adipoase devin mai dense.

    In plus, consumul de sare are ca urmare senzatia de foame si de sete, iar odata implinite aceste nevoi, creste si numarul caloriilor introduse in organism. Sarea face si ca "poftele" sa vina mai des.

    Tot sarea impiedica oxigenul sa circule in organism, ceea ce are ca urmare o ardere a grasimilor deficienta, insuficienta.

    Tot ea da peste cap si metabolismul, explica nutritionistii.....
    cititi intregul articol pe www.ziare.com

    Balsam de buze care te ajuta sa slabesti

    Balsam de buze care te ajuta sa slabesti

    In general, balsamul de buze foloseste in doua scopuri: estetic si practic, cand se usuca buzele. Insa de curand piata americana a fost invadata de un balsam de buze care promite celor care il poarta ca vor slabi.

    Burner Balm a ajuns pe piata americana in urma cu 6 luni si deja mii de tinere l-au achizitionat in asteptarea schimbarii garderobei cu una cu cateva numere mai mica.

    Si in Marea Britanie balsamul se vinde online cu 5 lire sterline, isteria atingand aceleasi cote, conform BBC.

    Cafeina si ceai verde
    Potrivit producatorului, cele 4 ingrediente-minune ale balsamului sunt ceaiul verde, despre care se stie ca ajuta in lupta cu kilogramele, cafeina, pentru mai multa energie, un mineral care ajuta organismul sa arda grasimile, Chromium Picolinate, si o planta numita Hoodia, care taie apetitul....
    puteti citi tot articolul pe www.ziare.com

    Medicament antidiabetic bun pentru obezitate

    Medicament antidiabetic bun pentru obezitate
    Recent s-a descoperit că un medicament antidiabetic este indicat şi pentru obezitate, se arată într-un studiu publicat în revista britanică The Lancet


    Medicamentul Victoza, este folosit în cazul adulţilor cu diabet de tipul 2 (tipul de diabet cel mai întâlnit), cu scopul de a controla concentraţia de glucoză din sânge, fiind administrat prin injecţii.

    Cercetarea a fost realizată pe un eşantion de 564 de voluntari au fost împărţiţi în trei grupuri: primului grup i-a fost administrat liraglutide, în patru doze diferite cu victoza, la al doilea grup s-a folosit un medicament împotriva obezităţii, Orlistat, iar ultimul grup a primit un medicament placebo.

    În perioada celor 15 zile de studiu, toate persoanele participante au respectat şi un program de activităţi fizice şi un regim hipocaloric. Concluzia studiului a fost că persoanele care au primit victoza au slăbit între 4,8 şi 7,32 de kilograme, în funcţie de doza administrată.

    sursa www.libertatea.ro

    Slabeste cu Re-Code sirop concentrat slabit

    Se prezinta ca cel mai evoulat produs de slabit numit Re- Code.

    Re-code este un supliment alimentar care contribuie la re-echilibarea hormonala a femeii de peste 30 de ani.

    Restabilirea echilibrului permite, de fapt, re-codificarea mesajelor estrogenilor cu dirijarea distributiei maselor de tesut adipos.

    Produs 100% natural necontinand nicio substanta straina, conservanti naturali (pentru controlul aciditatii) – lamaie, acid lactic, sorbitol (polizaharid ce nu are influente asupra glicemiei), sucraloza – indulcitor fara calorii.

    Cat costa Re-code? In jur de 45 de euro si il puteti comanada online pe site-urile:
    http://www.re-code.ro
    sau http://www.euronet.org.ro

    Cat poti slabi cu Re-code? In jur de 5 kg in 2 luni.
    Sirop concentrat pt slabit
    Produsul Re-code il puteti gasi si pe piata farmaciilor din Romania, in plafare si magazine naturiste.
    Colaboreaza cu lantul de farmacii Dona, Plafar, Farmaplanet etc. de unde puteti sa achizitionati acest produs.
    Certificatele de garantie pe care le ofera firma Zuccari si testele in laboratorul Universitatii din Pavia, Italia asigura ca nu exista contraindicatii sau reactii adverse.

    Puteti citi mai multe pe www.recode.ro

    Cine a slabit cu siropul pt slabit?

    Si Cristi Borcea a slabit cu ceaiul Zein

    Si Cristi Borcea a slabit cu ceaiul Zein

    Iata ce am citit pe site-ul celor care comercializeaza ceaiul Zein

    "Zein mi-a schimbat viata. Am slabit in 3 luni de la 108 la 94 kg dar, mai important, dupa 6 luni colesterolul a coborat de la un imens 360 la normalul 230.

    Nu, nu va ganditi la cine stie ce diete restrictive, la tratamente medicamentoase, totul s-a rezolvat cu plantele din ceaiurile si capsulele Zein."

    Capsulele Zein pentru slabit

    Din ce este facut produsul de slabire Zein ?

    Realizate numai din plante, pe baza unei retete traditionale, sunt concepute special pentru a depasi problema greutatii corporale excesive atat la femei cat si pentru barbati.


    Ajuta la reducerea rapida a greutatii fara a fi necesar sa se diminueze mesele obisnuite.

    Reduc si contracta abdomenul dezvoltat excesiv si lipsit de fermitate, eliminand grasimile in exces.

    Imagine capsule zein - click pe imagine pentru a cumpara produsul direct prin legatura noastra de afiliere

    Stimuleaza ritmul metabolic reglandu-l la un nivel mai activ.

    Puteti comanda online capsulele Zein pe ACEST link

    Aceste capsule costa in jur de 145 de ron si e necesar sa comanzi 2 cutii pentru a avea un efect garantat.

    Capsulele Zein suprima apetitul, iti confera o senzatie de satietate, si prin urmare, vei avea dorinta de a manca mai putina hrana, in perioada in care consumi aceste capsule.

    Ca in cazul oricarui medicament sau supliment alimentar, trebuie respectate instructiunile de utilizare, deci in primul rand, in perioada in care consumi acest supliment alimentar pentru slabit rapid, trebuie sa consumi lichide - in special, bea mai multa apa - decat de obicei, pentru ca organismul va avea nevoie de apa in exces pentru a te putea scapa de depunerile de grasimi.

    De asemenea, este interzisa consumarea bauturilor alcoolice in perioada slabirii, pentru ca, poate avea efecte nedorite.

    Ce contin capsulele Zein ?

    Poria (Poria cocos), Frunze de lotus (Nelumbo nucifera), Seminte de coix (Coix lachryma-jobi), Alge marine brune japoneze (Laminaria japonica), Seminte de ridiche (Raphanus sativus), Fructe de paducel (Crategus monogyna).


    Doza zilnica recomandata:
    Doza unica pe zi, este de 2 capsule luate neaparat inainte de micul dejun, cu multa apa, si in mod normal, se mentine o cura de 4 saptamani cu acest dozaj.

    Daca dupa o luna (cele 4 saptamani), scaderea in greutate este cea scontata, doza se poate reduce la o singura capsula pe zi, pentru inca 4 saptamani, in caz contrar, se poate creste la 3 capsule, pentru o perioada de 2 saptamani.

    Indiferent de dozajul folosit, nu se recomanda depasirea celor maxim 3 capsule pe zi, respectiv, dupa o cura de 6 luni, este obligatorie intreruperea curei de slabire, pentru cel putin o luna.


    Disclaimer: articolul contine legaturi de afiliere. Este posibil, ca in urma achizitiei de produse urmand linkurile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision

    Iata unde poti comanda online faimosul ceai Zein

    Iata unde poti comanda online faimosul ceai Zein ceai libanez
    Am facut cercetari si am descoperit ca ceaiul Zein cu care Botezatu a slabit se poate comanda online de pe site-ul acesta.

    Iata o descriere despre ceaiul Zein- ceai detoxifiant

    fotografie cutie ceai pt slabit Zein
    Ceai Zein
    "Alimentatia nesanatoasa, stresul, indepartarea de natura sunt problemele omului modern, ducand la obezitate si la un organism plin de toxine.  
    Solutia, atat pentru femei cat si pentru barbati, este Ceaiul Zein realizat 100% din plante.

    Pastreaza stomacul activ, elimina continuu toxinele si gazele, reducand eficient greutatea corporala, pastrand insa masa musculara.
    Imbunatateste textura si aspectul pielii.

    Regleaza nivelul colesterolului, al trigliceridelor si scade nivelul glucozei din sange.
    Este eficient in corectarea constipatiei si normalizarea tranzitului intestinal, fara iritarea colonului."
    Ceaiul Zein costa in jur de 85 de ron . E recomandat sa consumi pe timpul dietei 2 cutii de ceai Zein pentru a avea un efect garantat in slabire.

    Cine a slabit cu zein herbal tea? Astept comentarii, pareri si opinii pe forum slabire

    Botezatu a slabit 6 kg in 3 saptamani

    Designerul a gasit o metoda comoda de a scapa de surplusul de kilograme cu care s-a pricopsit in urma escapadei in America.

    Fara sa-si supuna organismul la diete draconice, Catalin Botezatu a reusit sa slabeasca, dar fara sa renunte la alimentele lui preferate.

    O prietena mi-a recomandat ceaiul Zein si, in trei saptamani, am dat jos sase kilograme.

    Dupa doar doua saptamani, colesterolul a scazut la jumatate.

    Voiam sa merg la nutritionist, pentru ca aveam colesterolul foarte mare, dar nu a mai fost nevoie, ne-a spus creatorul de moda.
    sursa...www.cancan.ro 

    Jennifer Hudson - Cură de mămică


    Cură de mămică! Jennifer Hudson: Mănânc corect, fac exerciţii şi am renunţat la zahăr

    Abia a născut acum câteva luni, dar Jennifer Hudson şi-a şi recăpătat formele dinainte de a rămâne însărcinată. Secretul l-a dezvăluit chiar vedeta de 28 de ani, care nu este pe deplin mulţumită de rezultate:

    „Încă mai lucrez la asta”, a declarat câştigătoarea premiului Oscar, care se plimbă în fiecare zi în jur de 45 - 60 de minute.

    „Mănânc corect, fac exerciţii, am renunţat la zahăr. Este destul de mult, în plus, merg în fiecare zi, ca să mă asigur că fac un fel de exerciţii”, a completat actriţa. 

    Citeste tot articolul pe vdtonline

    Femeile de cariera impun silueta snur

    Sfarsitul siluetei "clepsidra": Femeile de cariera impun silueta "snur"

    Silueta "clepsidra" a intors capetele a milioane de barbati insa a fost in cele din urma invinsa de silueta "snur".


    Silueta facuta faimoasa de actrite precum Sophia Loren si Marilyn Monroe nu mai este la moda, scrie The Daily Mail.


    Potrivit antropologului Elizabeth Cashdan, femeile de cariera au mai putine sanse sa aiba silueta clasica, cu talie mica, solduri  datorita nivelului de stres asociat cu slujbele lor.

    In schimb, femeile care muncesc pentru a-si intretine familiile au, probabil, mai multe depozite de grasime in jurul abdomenului, nu pe solduri, sustine Cashdan.



    citeste articolul pe www.ziare.com

    Cum sa pari mai slaba, fara sport sau dieta

    Daca stii ca ai cateva kilograme in plus, dar nu esti inca pregatita sa te lupti cu aparatele de la sala si nici n-ai gasit dieta care sa te multumeasca, afla ca sunt cateva trucuri de care te poti folosi pentru a trece drept o persoana fara probleme de silueta.

    Conform Daily Mail, totul sta, bineinteles, in atitudine, dar si in felul in care te prezinti celorlalti.

    Totul, de la lenjerie intima pana la frizura, haine, accesorii si bronz conteaza si poate fi folosit in avantajul tau.

    Iata cateva trucuri
    - investeste in lenjeria intima potrivita corpului tau

    - schimba-ti frizura

    - alege haine care sa te avantajeze

    citeste intreg articolul pe www.ziare.com


    Slabeste si distreaza-te in acelasi timp

    Ti-ai propus sa mai dai jos cateva kilograme, dar cand te gandesti ca asta presupune efort si multe ore petrecute la sala parca iti piere cheful si te gandesti ca timpul liber pe care il dedicai vietii sociale se imputineaza.

    Ce e de facut in cazul asta? Vestea buna e ca poti pierde in greutate in timp ce te distrezi cu prietenele tale. Cei de la All women's talk iti vin in ajutor si iti propun cateva alternative viabile care iti ofera si distractie si kilograme in minus.

    Poti participa la evenimente in care se prezinta diferite feluri de mancare si faci degustari. Asta inseamna mancare variata care contine mai putine calorii si in acelasi timp e amuzant sa faci asta.

    De asemenea poti sa iti cumperi un pedometru si in timp ce te uiti la televizor faci exercitii. Nu vei vedea rezultatele in scurt timp, dar ele vor aparea si vei fi multumita de asta. Ca totul sa fie cat mai motivant organizeaza o competitie cu prietenele tale. Cine face cei mai multi pasi pe pedometru castiga un bol mare cu salata de fructe si gazduieste o petrecere pentru invinse.


    Citeste tot articolul pe www.ziare.com

    Produsul pentru slabit (ardere a grasimilor) Fireball Fat Burner

    Produsul pentru slabit (ardere a grasimilor) Fireball Fat Burner

    O combinatie unica de L-Carnitina, Picolinat de Crom si Lipotropice – un ajutor pentru arderea grasimilor

    Ingredienti activi: 200 de mg de picolinat de crom brevetat si CHROMAX II (indelung testat- Brevet U.S.A. #4,315,927),

    500 mg L-Carnitina, un important aminoacid care contribuie la transformarea rezervelor de grasime ale organismului in energie.

    Un amestec special de lipotropice.

    Puteti comanda online acest produs pe
    http://www.wellnessplusint.com/detalii-fireball-fat-burner.html

    Terapia cu chili arde grasimile

    Am descoperit un site unde se recomanda terapia cu chili pentru a arde grasimile si celulita. Pentru ca mi s-a parut interesant articolul prezint o parte din text mai jos:

    Impachetarea cu ardei iute si urzici e recomandata pentru tratarea oricarui tip de celulita, inclusiv cea fibroasă, si a eliminarii depunerilor adipoase.

    Nutritionistii spun ca ardeiul iute stimuleaza circulatia sangelui si sistemul nervos. Acest condiment este considerat de specialisti prietenul curei de slabire.

    Medicii spun ca ardeiul iute creste arderile metabolismului cu circa 25 la suta, timp de 3 ore dupa masa.


    Tratamentul cu ardei iutei are un efect detoxifiant, drenant, ajutand la accelerarea circulatiei sangvine si  la eliminarea apei din organism retinute in exces. "Pentru obtinerea unor rezultate optime, este indicat ca sedintele sa se efectueze intensiv, de trei ori pe saptamana", recomanda Betty Ratiu, consultant in terapii corporale.

    Terapia amintita nu este recomandata femeilor insarcinate, celor cu varice, epilepsie sau spasmofilie.  Persoanele care stiu ca sunt alergice la unul dintre componentele tratamentului nu este indicat să apeleze la acest tip de impachetsri.

    O sedinta dureaza aproximativ 50 de minute. Costul unui tratament de 10 sedinte este de 600 de lei.

    Cum de arată Andreea Spătaru aşa de bine?

    Cum de arată Andreea Spătaru aşa de bine?
    Intrigaţi de forma excelentă în care se află Andreea Spătaru şi de silueta ei de invidiat după ce, în urmă cu doar câteva luni, a dat naştere unei fetiţe, reporterii site-ului eMulte.ro au început să "sape" şi... au rezolvat misterul.

    Potrivit surselor eMulte.ro, rămase confidenţiale, iepuraşul Playboy a urmat un tratament de slăbire sofisticat, aşa cum doar vedetele de la Hollywood îşi mai permit.

    În Statele Unite ale Americii, acolo unde a adus-o pe lume şi pe micuţa Sofia Maria, fosta prezentatoare de matinal şi-ar fi ataşat, prin intervenţie chirurgicală, o plasă medicală la nivelul abdomenului care are rolul de a topi grăsimile.

    Costurile procedura se ridică la 27.000 de euro, suma fiind scoasă, în acest caz, din buzunarul iubitului ei, Sorin Marica (zis şi a' lu' Capone).
    Info
    http://www.libertatea.ro

    Daniela Crudu: "Mai bine renunţi la mâncare decât la cremă sau fond de ten"

    Daniela Crudu: "Mai bine renunţi la mâncare decât la cremă sau fond de ten".
    Criza financiară te împinge să renunţi la multe mofturi pe care înainte de această perioadă nu te gândeai să nu ţi le satisfaci. C

    u toate acestea, femeile nu par dispuse să renunţe la capricii atunci când vine vorba de produse cosmetice şi preferă să nu facă economie.

    De această parte a baricadei se află şi Daniela Crudu, asistenta lui Răzvan şi Dani, care mărturiseşte că pe ea o ocoleşte criza, iar acest lucru îi permite să nu-şi schimbe deloc tabieturile.

    Matinala de la Antena 1 este de părere că "femeile mai bine renunţă la mâncare decât să nu-şi cumpere o cremă sau un fond de ten".

    „Creme, fond de ten sau rimel nu îmi cumpăr în fiecare lună, deci nu pot spune cât cheltui. Nu sunt pretenţioasă când vine vorba de cosmetice.

    Am tenul normal şi îmi cumpăr produse speciale pentru tipul meu de piele, iar dacă sunt din plante cu atât mai bine", a declarat Daniela pentru Gândul.

    Citeste tot articolul pe
    http://www.libertatea.ro

    Cum scapi de abdomenul proeminent dupa nastere

    Exista cateva miscari pe care trebuie neaparat sa le faca des fiecare proaspata mamica. Exercitiile nu au insa scopul de a-ti sculpta in mod drastic abdomenul, ci de a-l "reeduca", spune Tracey Mallet, autoare a cartii "Super Fit Mama".

    1. Abdomene pe prosoape. Exercitiul se efectueaza cu un prosop legat in jurul taliei si innodat in zona buricului. Din pozitie intins pe spate, cu genunchii indoiti si calcaiele pe aceeasi linie cu fesele, tineti capetele prosopului cu mainile si ridicati capul, gatul si umerii.

    Ridicati apoi usor si abdomenul, pana cand sunteti in picioare. Odata ce ati ajuns in pozitie verticala, strangeti de capetele prosopului si apoi lasati-l lejer pentru a repeta exercitiul.

    2. Exercitii de respiratie. Intinsa pe spate, cu genunchii indoiti, o perna intre genunchi si inca una sub coapse, inspirati prin nas si expirati pe gura, in timp ce buricul este retras catre coloana vertebrala fara sa se miste pelvisul.

    3. Miscari ale pelvisului. Intinsa pe spate, indoiti genunchii si tineti bratele intinse pe langa corp. Respirati pe nas si expirati pe gura, in timp ce retrageti buricul, ridicand pelvisul catre tavan.
    Sper ca poza de mai sus macar v-a facut sa zambiti putin :))

    Pentru prevenirea bolilor Dieta Dash

     Pentru prevenirea bolilor este recomandata Dieta Dash.
    Iata cateva retete:

    -micul dejun: lapte de soia cu cereale integrale si felii de banana; sau coktail de iaurt probiotic, fulgi de ovaz si afine, sau doua felii de paine graham cu branza de vaci, stafide sau felii de banana, sau omleta din doua oua cu ciuperci si rosii, sau fresh de portocale cu lamaie si un sandwich cu branza dietetica;

    -pranz: supa crema de mazare cu crutoane; sau sote de legume; sau peste fiert cu orez salbatic; sau salata de cruditati; sau salata greceasca sau supa crema de ciuperci sau de rosii cu oregano si busuioc; sau orez sarbesc cu ciuperci si ardei gras, sau salata orientala, sau conopida pane, sau chiftelute de spanac si pilaf, sau varza cu orez la cuptor, sau dovlecei in sos de rosii la cuptor, sau mancare de bame;

    -cina: salata de ton cu porumb, lamaie si ceapa rosie; legume la gratar; salata de fasole verde cu usturoi, toast cu tofu, avocado, rosii si busuioc, paste integrale cu sos de rosii si usturoi; -desert: frigarui de fructe, alune, nuci, fistic, caju, seminte, stafide, mere la cuptor cu iaurt, salata de fructe, orez cu lapte de soia.

    Toate acestea insotite de apa din belsug sau suc proaspat de fructe si legume. Sarea va fi inlocuita cu mirodenii de orice fel, iar dimineata pe stomacul gol se recomanda sa iei o lingurita de miere de albine cu scortisoara.

    Beneficiile dietei Dash

    Aceasta dieta scade tensiunea,opreste hipertensiunea, te scapa de suprasolicitarea inimii si ajuta inima sa revina la functiile normale si sa functioneze fara complicatii

    Dieta Sangri-La mancarea fara gust

    O dieta inedita care nu interzice anumite alimente, care nu impune limite in ceea ce priveste cantitatea de hrana ingerata la o masa, dar care insista pe consumarea de alimente fara gust ca sa ne provocam singuri repulsie fata de mancare si sa ne ridicam mai repede de la masa.

    In afara de asta, dieta Shangri-La impune la o ora dupa fiecare masa, ingerarea de 1-2 lingurite dintr-unul dintre urmatoarele preparate, la alegere:
    - 3-4 lingurite de zahar (alb sau fructoza) diluate intr-un litru de apa
    - 1-4 lingurite de ulei extravirgin diluate intr-un litru de apa

    De asemenea, intre mesele principale nu se va rontai nimic, eventual se va bea apa.
    Ciudat, dar se pare ca la unele persoane functioneaza. Initiatoarea acestei diete, medicul Seth Roberts, a slabit ea insasi 35kg dupa aceasta reteta.

    Oricum ar fi, fie ca ajuta sau nu la pierderea kilogramelor nedorite, dieta Shangri-La nu are efecte nedorite, fiind interzisa doar diabeticilor. Asa ca daca doresti sa experimentezi nu risti nimic, poate doar interesul de a mai manca acasa.

    Info http://stiri.zoot.ro

    De ce mancam atat de mult

    Web.md va prezinta cativa dintre factorii care pot cauza supraalimentarea si implicit cresterea in greutate:

    1. Sunetele si mirosurile. Supraalimentarea poate fi declansata de mirosul ademenitor al mancarii sau de sunete.

    2. Mancatul irational. Reprezinta actul aproape inconstient de a duce produsele alimentare la gura.

    3. Usurinta de a gasi produse alimentare. Mancarea nu se mai gaseste doar in restaurante.

    4. Produsele alimentare care pot fi mancate rapid si sunt necostisitoare. Restaurante fast-food de la fiecare colt de strada ofera produse alimentare ieftine si incurajeaza consumul mult si des.

    5. Marimea portiilor de mancare. Cele mai multe restaurante servesc portii mari. Este mai bine sa mananci variantele mici ale meniurilor si sa le mesteci incet.

    6. Pachetele "extra". Bazate pe ideea de a cumpara pungi mai mari pentru a economisi, ajungi automat sa si consumi mai mult.

    7. Farfuriile mari. Peste 50% dintre persoanele care mananca din boluri, farfurii si cupe mai mari au tendinta de a consuma mai mult.

    8. Prea multa varietate.

    Este de preferat sa va orientati catre alimente reduse in calorii si bogate in substante nutritive - cum ar fi fructe, fasole, legume, supe, cereale integrale, lactate.
    info www.ziare.com

    Video / Oana Roman: "Arăt mai bine decât alte fete de 21 de ani"

    Video / Oana Roman: "Arăt mai bine decât alte fete de 21 de ani"
    Oană Roman vrea să calce pe urmele tatălui ei. Invitată luni seara, în emisiunea agentul VIP de la Antena 2, fata fostului premier al României a mărturisit că este tentată să intre în politică din cauza situaţiei proaste în care se află ţara noastră.

    Dezamăgită că unii  politicieni care ne reprezintă în Parlamentul European nu ştiu să rostească un discurs în limba engleză (Gigi Becali, Elena Băsescu-nr),

    Oana Roman consideră că ar fi mult mai capabilă să-şi gasească un loc în politică.

    Tot în cadrul emisiunii Agentul VIP, Oana Roman s-a declarat mândră de modul în care arată după ce a fost complimentată de un telespectator.

    "Mă mândresc cu faptul că, la aproape 34 de ani, arăt mai bine decât alte fete de 21 de ani", a declarat aceasta.

    Ei ce parere aveti despre doamna Roman?
    :)
    Sursa :www.libertatea.ro

    Dr. Robert O. Young conferinta la Arad

    Premieră națională - conferință susținută de Dr. Robert O. Young la Arad
    Dr. Robert O. Young microbiolog(nutriție celulară), cercetător de renume mondial in domeniul sănătății și autor a numeroase cărți despre Alcalinizare și Energizare traduse in 17 limbi, va sosi la Arad și va susține o conferință despre Noua Biologie.

    Este o ocazie unică de a vedea live pe creatorul Noii Biologii și a unui stil de viață alcalin pentru sănătate. Acest eveniment se desfășoară în cadrul Conferinței Internationale anuale a ANATECOR.

    Cand se desfășoară evenimentul?
    Data: vineri 9.10.2009
    Unde se desfășoară evenimentul?
    Locul: Arad, Palatul Cultural.

    Durata: 18.00 - 21.00
    Cât costă investiția?

    Costul investiției este de 15 lei. Nesemnificativă, în raport cu valoarea informației primite de la fondatorul alimentației alcaline și a unui stil de viață sănătos.

    Locurile sunt limitate,si se ocupă foarte repede. Sunați acum la 0744-557.049 și rezervați-vă un loc.
    Cărți traduse in limba română a dr. Robert O. Young:
    * Dieta Young - Miracolul pH pentru o sănătate perfectă, editura Paralela 45
    * Dieta Young pentru bolnavii de diabet, editura Paralela 45
    Citi mai multe pe site-ul
    http://www.ovidiu-bosancu.ro

    Secrete despre slabire

    Ne dorim sa slabim si sa avem un corp de invidiat, insa facem greseli ce ne costa foarte mult in ceea ce priveste silueta. Ce fac oamenii din alte tari? Ce obiceiuri sanatoase au si cum reusesc sa se mentina slabi?

    Readers Digest iti prezinta cateva secrete din lumea intreaga pentru a te ajuta sa ramai slab.

    Opreste-te din mancat inainte sa te simti plin. Nu trebuie sa te ridici de la masa infometat, insa nici nu este cazul sa mananci pana nu mai poti. Co-autorul dietei Okinawa, Bradley Willcox, te sfatuieste ca atunci cand simti primul junghi ca esti plin, sa pui furculita jos si sa ii dai creierului sansa sa realizeze ca te-ai saturat inainte de a fi plin.

    Foloseste uleiuri sanatoase. Grasimile sanatoase din uleiul de masline - ingredient cheie al dietei mediteraneene - sau uleiul de canola - ingredient cheie al dietei Okinawa - fac ca legumele sa fie mult mai gustoase si sa te indemne sa consumi cat mai multe.

    Atunci cand mananci nu mai face nimic altceva.Miscarea este esentiala. Mananca regulat. Ia cina cu mai multe persoane.Mananca doar atunci cand iti este foame.

    Cum trebuie sa mancati ca sa nu va ingrasati

    Cum trebuie sa mancam ca sa nu ne ingrasam?
    Mancati din farfurii mici,  excludeti  prajelile si dulciurile din alimentatie.

    Cinci reguli de aur in cura de slabire:

    1. Batoane proteice se mananca dimineata. Batoanele proteice vor da un plus de energie, dar ele nu sunt un substitut pentru cei care vor sa slabeasca.

    2. La masa de pranz, luati un mic aperitiv si felul doi.  Folositi boluri micute.
    Persoanele care mananca cereale din farfurii mari consume cu aproximativ 20% mai mult.

    3. Folositi linguri mici.  Folosind tacamuri mici veti avea impresia ca mancati mai mult. Farfuriile mai largi si tacamurile mai mari ne fac sa mancam mai mult, spun medicii.

    4. Fara prajeli.
    5. Dulciurile sunt de evitat.

    info www.evz.ro

    Tyra Banks a slabit 13 kilograme in 6 luni

    Tyra Banks:a slabit 13 kilograme in 6 luni
    Fostul topmodel, Tyra Banks, a reusit sa slabeasca 13 kilograme in doar 6 luni. Cum? Exercitii si alimentatie sanatoasa. Acum Tyra are o greutate de 63 de kilograme.


    Pentru a ajunge la acesta greutate Tyra a fost nevoita sa renunte la mancarurile preferate si sa apeleze la un consum mai ridicat de fructe, legume si alimente bogate in proteine care revitalizeaza organismul si tine senzatia de foame la distanta.


    O alta strategie folosita de Tyra este controlarea portiilor. Pentru pranz si cina serveste carne de pui, creveti sau peste (proteine slabe) cu legume, salata si supa pe care o pregateste singura.

    Gustarile sunt formate din fructe si legume care ii dau senzatie de satietate pe toata durata zilei.Cat despre sport, topmodelul se antreneaza cate o ora zilnic, exercitii cardio (printre care si scurte plimbari si alergari in aer liber).

    A apelat chiar si la Martin Snow, proprietarul unui club de box din New York, care, de 2 ori pe saptamana, ii ofera sedinte de box.

    Dieta de birou

    Cum este dieta la birou?
    Specialistii cotidianului german „Bild“ recomanda „dieta de birou“ mai ales daca vrei sa scapi de kg in plus fara prea multa bataie de cap.


    Cel mai important lucru in dieta este sa iei in fiecare dimineata un mic-dejun copios.

    Creierul nostru are nevoie de 5-6 grame de zahar pe ora. In timpul nopţii, creierul consuma rezervele noastre de zahar, deci dimineata, trebuie sa completam aceste rezerve – cele mai bune alimente fiind cerealele.

    Carbohidratii previn senzatia de foame de lup, dupa un mic-dejun consistent, creierul devine satul, iar senzatia de foame dispare ca prin minune.



    Puteti citi intregul articol
    http://www.clicksanatate.ro

    Secretele oamenilor slabi

    Cand vedem o persoana slaba pe strada ne gandim imediat la ce consuma ca sa arate in felul acesta. Daca stam sa ne gandim bine, nu este foarte complicat, ei doar sunt mai atenti la ceea ce mananca si cand anume trebuie sa o faca.


    Ei nu tin dieta, potrivit MSN. Cel putin nu in modul dur al cuvantului. Daca vrei sa ajungi o persoana slaba, trebuie sa iti schimbi tot stilul de viata, inclusiv mentalitatea.

    Studiile au demonstrat ca oamenii slabi au un regim alimentar mult mai sanatos decat persoanele mai plinute. Acestia consuma foarte multe fructe si legume si beau multa apa. Isi urmaresc foarte des greutatea. Oamenii slabi sunt foarte atenti la greutatea lor si stiu cand se ingrasa si cateva sute de grame.

    Daca observa ca au inceput sa ia in greutate, oamenii slabi pun imediat la bataie cu plan pentru a regla acest lucru.

    Fac exercitii in mod regulat. "In cercetarile mele, noua din zece persoane care au slabit au continuat sa faca sport si acest lucru a devenit parte din viata lor", a declarat Anne Fletcher, M.S., R.D., autoarea serieri de carti "Thin for Life".

    Chiar daca nu ai fost un fanatic in ceea ce priveste sportul, niciodata nu este prea tarziu sa incepi. 15 minute de miscare in fiecare zi este perfect.Nu isi rezolva problemele mancand.

    De multe ori se intampla ca atunci cand suntem suparati sa ne "rasfatam" cu o portie de mancare sau ceva dulce. Oamenii slabi nu isi rezolva problemele emotionale cu ajutorul mancarii. Ei inceteaza sa manance atunci cand se simt plini. In loc sa consume tot ceea ce primesc, ei se concentreaza pe nevoile organismului. Au invatat ca daca mananca mult nu se vor simti bine si, de asemenea, au invatat cand trebuie sa se opreasca.

    Nu se inconjoara de tentatii. In loc sa isi umple dulapurile cu tot felul de gustari pline de calorii, ei tin la indemana fructe, legume sau alte alimente sanatoase. Stiu cum sa se rasfete cu o mancare. Ei nu se infometeaza, mananca atunci cand vor ceea ce vor, insa cu grija.

    Diferenta este ca acesti oameni isi cumpara ceea ce vor, mananca incet si se bucura de alimentul respectiv. Oamenii mai grasi abia asteapta sa cumpere ceva si infuleca imediat tot.Oamenii slabi nu sar peste micul dejun. Cei mai multi oameni slabi mananca in cel mult o ora de la trezire. Ei se misca, stau in picioare si se agita mai mult.

    Oamenii slabi stau intr-un singur loc de foarte putine ori, dupa cum spune Jill Fleming, autorul cartii "Oamenii slabi nu curata farfuriile". Persoanele slabe nu sar peste mese. Ei stiu clar cand si ce trebuie sa manance. Daca vei sta mai mult de sase ore fara mancare, metabolismul tau va incetini.

    Dieta cu retete dulci si sarate

    Regimul dr. Cohen- Cu ajutorul acestui regim poti slabi 2 kilograme in 3 zile si chiar 4 kilograme intr-o saptamana.
    Reteta de slabit 
    Baza regimului o reprezinta doua retete de slabire culinare: una dulce si una sarata.

    Reteta dulce : Un iaurt degresat sau 125 grame branza de vaci, ambele cu 0,1% grasimi, doua linguri de compot de fructe facut in casa sau compot din comert, insa fara adaos de zahar, un albus de ou batut spuma. Daca vrei, poti adauga si putin indulcitor.

    Preparare: Se amesteca branza de vaci sau iaurtul cu cele 2 linguri de compot de fructe, apoi si cu albusul de ou batut spuma. Se pune indulcitor, dupa preferinte, si se consuma proaspat.

    Reteta sarata- reteta de slabit

    Un iaurt degresat sau 125 grame branza slaba de vaci, 250 ml de ciorba de legume (fara cartofi, orez sau fidea), doua oua fierte tari, zeama de lamaie. Ciorba de legume se amesteca cu iaurtul sau branza de vaci si zeama de lamaie, adaugam ouale taiate marunt.
    Jumatate de galbenus se taie marunt si se presara deasupra. Pentru aroma, se mai pot adauga 50-80 g de soia cruda.

    Mic dejun: cafea sau ceai fara zahar, reteta dulce si un pahar de suc de legume.

    Pranz: reteta sarata.

    Cina: cafea sau ceai, fara zahar si reteta sarata sau dulce, plus un pahar de suc de legume.
    ...

    Cele mai citite in ultima saptamana

    Cauta pe acest blog