Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Secretele oamenilor slabi

Cand vedem o persoana slaba pe strada ne gandim imediat la ce consuma ca sa arate in felul acesta. Daca stam sa ne gandim bine, nu este foarte complicat, ei doar sunt mai atenti la ceea ce mananca si cand anume trebuie sa o faca.


Ei nu tin dieta, potrivit MSN. Cel putin nu in modul dur al cuvantului. Daca vrei sa ajungi o persoana slaba, trebuie sa iti schimbi tot stilul de viata, inclusiv mentalitatea.

Studiile au demonstrat ca oamenii slabi au un regim alimentar mult mai sanatos decat persoanele mai plinute. Acestia consuma foarte multe fructe si legume si beau multa apa. Isi urmaresc foarte des greutatea. Oamenii slabi sunt foarte atenti la greutatea lor si stiu cand se ingrasa si cateva sute de grame.

Daca observa ca au inceput sa ia in greutate, oamenii slabi pun imediat la bataie cu plan pentru a regla acest lucru.

Fac exercitii in mod regulat. "In cercetarile mele, noua din zece persoane care au slabit au continuat sa faca sport si acest lucru a devenit parte din viata lor", a declarat Anne Fletcher, M.S., R.D., autoarea serieri de carti "Thin for Life".

Chiar daca nu ai fost un fanatic in ceea ce priveste sportul, niciodata nu este prea tarziu sa incepi. 15 minute de miscare in fiecare zi este perfect.Nu isi rezolva problemele mancand.

De multe ori se intampla ca atunci cand suntem suparati sa ne "rasfatam" cu o portie de mancare sau ceva dulce. Oamenii slabi nu isi rezolva problemele emotionale cu ajutorul mancarii. Ei inceteaza sa manance atunci cand se simt plini. In loc sa consume tot ceea ce primesc, ei se concentreaza pe nevoile organismului. Au invatat ca daca mananca mult nu se vor simti bine si, de asemenea, au invatat cand trebuie sa se opreasca.

Nu se inconjoara de tentatii. In loc sa isi umple dulapurile cu tot felul de gustari pline de calorii, ei tin la indemana fructe, legume sau alte alimente sanatoase. Stiu cum sa se rasfete cu o mancare. Ei nu se infometeaza, mananca atunci cand vor ceea ce vor, insa cu grija.

Diferenta este ca acesti oameni isi cumpara ceea ce vor, mananca incet si se bucura de alimentul respectiv. Oamenii mai grasi abia asteapta sa cumpere ceva si infuleca imediat tot.Oamenii slabi nu sar peste micul dejun. Cei mai multi oameni slabi mananca in cel mult o ora de la trezire. Ei se misca, stau in picioare si se agita mai mult.

Oamenii slabi stau intr-un singur loc de foarte putine ori, dupa cum spune Jill Fleming, autorul cartii "Oamenii slabi nu curata farfuriile". Persoanele slabe nu sar peste mese. Ei stiu clar cand si ce trebuie sa manance. Daca vei sta mai mult de sase ore fara mancare, metabolismul tau va incetini.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog