Faceți căutări pe acest blog

Se afișează postările cu eticheta Ulei Bergamota. Afișați toate postările
Se afișează postările cu eticheta Ulei Bergamota. Afișați toate postările

Totul despre uleiul de Bergamota

Ce este bergamota ? La ce se foloseste ? Bergamota este un fruct care seamana la culoare cu lamaia, adica are coaja galbena, este de marimea portocalelor si are un parfum special.

Denumirea stiintifica a fructului este Citrus bergamia, si in engleza i se spune Bergamot Orange. Multi il aseamana cu portocalul amar.

Din acest fruct se extrage un ulei esential, numit ulei bergamota si este foarte des adaugat in produse cosmetice, geluri de dus, sapunuri, uleiuri pentru masaj si parfurmuri pentru aroma ei deosebita.

Postări mai vechi Pagina de pornire

Cauta pe acest blog