Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Cum scapi de abdomenul proeminent dupa nastere

Exista cateva miscari pe care trebuie neaparat sa le faca des fiecare proaspata mamica. Exercitiile nu au insa scopul de a-ti sculpta in mod drastic abdomenul, ci de a-l "reeduca", spune Tracey Mallet, autoare a cartii "Super Fit Mama".

1. Abdomene pe prosoape. Exercitiul se efectueaza cu un prosop legat in jurul taliei si innodat in zona buricului. Din pozitie intins pe spate, cu genunchii indoiti si calcaiele pe aceeasi linie cu fesele, tineti capetele prosopului cu mainile si ridicati capul, gatul si umerii.

Ridicati apoi usor si abdomenul, pana cand sunteti in picioare. Odata ce ati ajuns in pozitie verticala, strangeti de capetele prosopului si apoi lasati-l lejer pentru a repeta exercitiul.

2. Exercitii de respiratie. Intinsa pe spate, cu genunchii indoiti, o perna intre genunchi si inca una sub coapse, inspirati prin nas si expirati pe gura, in timp ce buricul este retras catre coloana vertebrala fara sa se miste pelvisul.

3. Miscari ale pelvisului. Intinsa pe spate, indoiti genunchii si tineti bratele intinse pe langa corp. Respirati pe nas si expirati pe gura, in timp ce retrageti buricul, ridicand pelvisul catre tavan.
Sper ca poza de mai sus macar v-a facut sa zambiti putin :))

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog