Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Daniela Crudu: "Mai bine renunţi la mâncare decât la cremă sau fond de ten"

Daniela Crudu: "Mai bine renunţi la mâncare decât la cremă sau fond de ten".
Criza financiară te împinge să renunţi la multe mofturi pe care înainte de această perioadă nu te gândeai să nu ţi le satisfaci. C

u toate acestea, femeile nu par dispuse să renunţe la capricii atunci când vine vorba de produse cosmetice şi preferă să nu facă economie.

De această parte a baricadei se află şi Daniela Crudu, asistenta lui Răzvan şi Dani, care mărturiseşte că pe ea o ocoleşte criza, iar acest lucru îi permite să nu-şi schimbe deloc tabieturile.

Matinala de la Antena 1 este de părere că "femeile mai bine renunţă la mâncare decât să nu-şi cumpere o cremă sau un fond de ten".

„Creme, fond de ten sau rimel nu îmi cumpăr în fiecare lună, deci nu pot spune cât cheltui. Nu sunt pretenţioasă când vine vorba de cosmetice.

Am tenul normal şi îmi cumpăr produse speciale pentru tipul meu de piele, iar dacă sunt din plante cu atât mai bine", a declarat Daniela pentru Gândul.

Citeste tot articolul pe
http://www.libertatea.ro

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog