Faceți căutări pe acest blog

Terapia cu chili arde grasimile

Am descoperit un site unde se recomanda terapia cu chili pentru a arde grasimile si celulita. Pentru ca mi s-a parut interesant articolul prezint o parte din text mai jos:

Impachetarea cu ardei iute si urzici e recomandata pentru tratarea oricarui tip de celulita, inclusiv cea fibroasă, si a eliminarii depunerilor adipoase.

Nutritionistii spun ca ardeiul iute stimuleaza circulatia sangelui si sistemul nervos. Acest condiment este considerat de specialisti prietenul curei de slabire.

Medicii spun ca ardeiul iute creste arderile metabolismului cu circa 25 la suta, timp de 3 ore dupa masa.


Tratamentul cu ardei iutei are un efect detoxifiant, drenant, ajutand la accelerarea circulatiei sangvine si  la eliminarea apei din organism retinute in exces. "Pentru obtinerea unor rezultate optime, este indicat ca sedintele sa se efectueze intensiv, de trei ori pe saptamana", recomanda Betty Ratiu, consultant in terapii corporale.

Terapia amintita nu este recomandata femeilor insarcinate, celor cu varice, epilepsie sau spasmofilie.  Persoanele care stiu ca sunt alergice la unul dintre componentele tratamentului nu este indicat să apeleze la acest tip de impachetsri.

O sedinta dureaza aproximativ 50 de minute. Costul unui tratament de 10 sedinte este de 600 de lei.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Cauta pe acest blog