Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Detoxifiere organism prin biorezonanta

Detoxifiere organism prin biorezonanta - Cele mai noi si revolutionare terapii medicale prezente in Baia Mare, in exclusivitate in nordul Transilvaniei


Suferiti de vreuna din afectiunile urmatoare: Constipatie, oboseala cronica, acnee, eczema, psoriasis, balonari frecvente, diaree, probleme digestive, enterocolita? Sau poate lumbago, reumatism, artroza, spondiloza, migrene, varice sau hemoroizi?

Va afecteaza sanatatea alergiile, astmul, rinitele sau chiar sinuzita? 

Sau poate sunteti doar putin obez iar insomnia a devenit pentru dumneavoastra o obisnuinta, la fel ca si celulita? Oricat ar parea de neverosimil, toate aceste afectiuni pot fi vindecate sau ameliorate de acum in Baia Mare printr-o singura terapie ce dateaza de mii de ani, dar pe care civilizatia moderna o trece cu vederea cu mare usurinta – DETOXIFIEREA.  
Colonhidroterapia sau irigarea colonului - cea mai completă, simplă şi sigură metodă de detoxifiere a organismului. 
Acum, in premiera si in exclusivitate pentru nordul Transilvaniei, aceasta tehnica medicala este disponibila si la Baia Mare prin cabinetul medical Sci Biorezonanta.  
Chiar daca pare a fi ceva nou, neobisnuit, faceti-i sanatatii dumneavoastra un serviciu si oferiti-i o cura totala de detoxifiere prin colonhidroterapie.

Programari puteti face telefonic
la numerele:
0740-087.514
0724-085.881
0362-415.007
sau
la cabinet,
pe strada Moldovei
nr. 18/31, Baia Mare
sursa www.emaramures.ro

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog