Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Slabeste si distreaza-te in acelasi timp

Ti-ai propus sa mai dai jos cateva kilograme, dar cand te gandesti ca asta presupune efort si multe ore petrecute la sala parca iti piere cheful si te gandesti ca timpul liber pe care il dedicai vietii sociale se imputineaza.

Ce e de facut in cazul asta? Vestea buna e ca poti pierde in greutate in timp ce te distrezi cu prietenele tale. Cei de la All women's talk iti vin in ajutor si iti propun cateva alternative viabile care iti ofera si distractie si kilograme in minus.

Poti participa la evenimente in care se prezinta diferite feluri de mancare si faci degustari. Asta inseamna mancare variata care contine mai putine calorii si in acelasi timp e amuzant sa faci asta.

De asemenea poti sa iti cumperi un pedometru si in timp ce te uiti la televizor faci exercitii. Nu vei vedea rezultatele in scurt timp, dar ele vor aparea si vei fi multumita de asta. Ca totul sa fie cat mai motivant organizeaza o competitie cu prietenele tale. Cine face cei mai multi pasi pe pedometru castiga un bol mare cu salata de fructe si gazduieste o petrecere pentru invinse.


Citeste tot articolul pe www.ziare.com

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog