Cresterea nivelului de colesterol este direct asociata cu bolile cardio-vasculare. In timp ce medicii prescriu milioane de retete pentru medicamente antihipercolesterolemiante,dieta ramane modalitatea cea mai eficienta de reducere a acestuia.
De aceea, aceasta lucrare ne ofera o multitudine de informatii, alaturi de retete delicioase, pentru a ne ajuta sa scadem nivelul de colesterol, incluzand: - ce este colesterolul si cum este el legat de bolile de inima, care sunt valorile normale, care sunt factorii de risc pentru aparitia hipercolesterolemiei, colesterolul la femei si copii, precum si alte informatii importante;
- peste 100 de retete culinare pentru ssnatatea inimii, usor de preparat si foarte gustoase, de la micul dejun la cina si gustari; - sfaturi pentru a va organiza camara; - informatii despre ultimele cercetari in domeniu, sfaturi pentru cumparaturi si pentru planificarea meselor, pericolele alimentelor tip fast food si alte informatii practice;
- o “scala a echilibrului”, pentru a va ajuta sa va controlati aportul de alimente; fiecare reteta este insotita de informatii nutritionale care explica beneficiile pentru sanatatea inimii, inclusiv pentru persoanele cu diabet zaharat. Catherine Jones este autoarea mai multor carti de bucate, absolventa a scolii culinare
La Varenne din Franta; a lucrat sub indrumarea renumitului Jean-Louis Palladin. Cartile scrise de ea au primit multe premii internationale."
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.
[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]