Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Ceaiul de leustean topeste grasimile

Diete - Ceaiul de leustean topeste grasimile
Banalul leustean, pe care orice gospodina il foloseste la ciorba, are efecte spectacloase pentru organism si pentru… frumusete.

Este vorba despre un ceai din plante naturale, diuretic, laxativ, dezinfectant si antialergic. Este bun nu numai pentru a da jos kilogramele, ci si pentru a da stralucire tenului, pentru a scapa de toxinele care va ingreuneaza mersul si vitalitatea.

Este un ceai care contine: leustean (cel mai important), menta, varga de aur, sena, hibiscus, ceai negru, in proportii variabile. Acum a aparut si in farmacii, cu mai multe feluri de arome principale, dar cel despre care vorbesc ca va face atat de bine este cel cu aroma de leustean.

Se bea in fiecare seara cate o cana din acest ceai (decoct) cald sau rece, dupa gust. Important este ca acest decoct e miraculos nu numai pentru surplusul de kilograme si pentru ten, el topind grasimile de pe ficat, inima si asigurandu-ne o circulatie buna.
sursa www.madone.ro

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog