Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Tyra Banks a slabit 13 kilograme in 6 luni

Tyra Banks:a slabit 13 kilograme in 6 luni
Fostul topmodel, Tyra Banks, a reusit sa slabeasca 13 kilograme in doar 6 luni. Cum? Exercitii si alimentatie sanatoasa. Acum Tyra are o greutate de 63 de kilograme.


Pentru a ajunge la acesta greutate Tyra a fost nevoita sa renunte la mancarurile preferate si sa apeleze la un consum mai ridicat de fructe, legume si alimente bogate in proteine care revitalizeaza organismul si tine senzatia de foame la distanta.


O alta strategie folosita de Tyra este controlarea portiilor. Pentru pranz si cina serveste carne de pui, creveti sau peste (proteine slabe) cu legume, salata si supa pe care o pregateste singura.

Gustarile sunt formate din fructe si legume care ii dau senzatie de satietate pe toata durata zilei.Cat despre sport, topmodelul se antreneaza cate o ora zilnic, exercitii cardio (printre care si scurte plimbari si alergari in aer liber).

A apelat chiar si la Martin Snow, proprietarul unui club de box din New York, care, de 2 ori pe saptamana, ii ofera sedinte de box.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog