Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Secrete despre slabire

Ne dorim sa slabim si sa avem un corp de invidiat, insa facem greseli ce ne costa foarte mult in ceea ce priveste silueta. Ce fac oamenii din alte tari? Ce obiceiuri sanatoase au si cum reusesc sa se mentina slabi?

Readers Digest iti prezinta cateva secrete din lumea intreaga pentru a te ajuta sa ramai slab.

Opreste-te din mancat inainte sa te simti plin. Nu trebuie sa te ridici de la masa infometat, insa nici nu este cazul sa mananci pana nu mai poti. Co-autorul dietei Okinawa, Bradley Willcox, te sfatuieste ca atunci cand simti primul junghi ca esti plin, sa pui furculita jos si sa ii dai creierului sansa sa realizeze ca te-ai saturat inainte de a fi plin.

Foloseste uleiuri sanatoase. Grasimile sanatoase din uleiul de masline - ingredient cheie al dietei mediteraneene - sau uleiul de canola - ingredient cheie al dietei Okinawa - fac ca legumele sa fie mult mai gustoase si sa te indemne sa consumi cat mai multe.

Atunci cand mananci nu mai face nimic altceva.Miscarea este esentiala. Mananca regulat. Ia cina cu mai multe persoane.Mananca doar atunci cand iti este foame.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog