Faceți căutări pe acest blog

Capsulele Zein pentru slabit

Din ce este facut produsul de slabire Zein ?

Realizate numai din plante, pe baza unei retete traditionale, sunt concepute special pentru a depasi problema greutatii corporale excesive atat la femei cat si pentru barbati.


Ajuta la reducerea rapida a greutatii fara a fi necesar sa se diminueze mesele obisnuite.

Reduc si contracta abdomenul dezvoltat excesiv si lipsit de fermitate, eliminand grasimile in exces.

Imagine capsule zein - click pe imagine pentru a cumpara produsul direct prin legatura noastra de afiliere

Stimuleaza ritmul metabolic reglandu-l la un nivel mai activ.

Puteti comanda online capsulele Zein pe ACEST link

Aceste capsule costa in jur de 145 de ron si e necesar sa comanzi 2 cutii pentru a avea un efect garantat.

Capsulele Zein suprima apetitul, iti confera o senzatie de satietate, si prin urmare, vei avea dorinta de a manca mai putina hrana, in perioada in care consumi aceste capsule.

Ca in cazul oricarui medicament sau supliment alimentar, trebuie respectate instructiunile de utilizare, deci in primul rand, in perioada in care consumi acest supliment alimentar pentru slabit rapid, trebuie sa consumi lichide - in special, bea mai multa apa - decat de obicei, pentru ca organismul va avea nevoie de apa in exces pentru a te putea scapa de depunerile de grasimi.

De asemenea, este interzisa consumarea bauturilor alcoolice in perioada slabirii, pentru ca, poate avea efecte nedorite.

Ce contin capsulele Zein ?

Poria (Poria cocos), Frunze de lotus (Nelumbo nucifera), Seminte de coix (Coix lachryma-jobi), Alge marine brune japoneze (Laminaria japonica), Seminte de ridiche (Raphanus sativus), Fructe de paducel (Crategus monogyna).


Doza zilnica recomandata:
Doza unica pe zi, este de 2 capsule luate neaparat inainte de micul dejun, cu multa apa, si in mod normal, se mentine o cura de 4 saptamani cu acest dozaj.

Daca dupa o luna (cele 4 saptamani), scaderea in greutate este cea scontata, doza se poate reduce la o singura capsula pe zi, pentru inca 4 saptamani, in caz contrar, se poate creste la 3 capsule, pentru o perioada de 2 saptamani.

Indiferent de dozajul folosit, nu se recomanda depasirea celor maxim 3 capsule pe zi, respectiv, dupa o cura de 6 luni, este obligatorie intreruperea curei de slabire, pentru cel putin o luna.


Disclaimer: articolul contine legaturi de afiliere. Este posibil, ca in urma achizitiei de produse urmand linkurile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision

Cauta pe acest blog