Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

SlimKit capsule pentru slabit

O marca noua de produse pentru slabire si-a facut aparitia pe piata suplimentelor cu efecte de slabire. Este vorba de marca California Health iar capsulele noi create specil pentru slabit se numesc SlimKit.

Pasi in dieta cu Jennifer Hudson

Cantareata Jennifer Hudson a reusit sa slabeasca. Secretul ei in dieta a pornit de la dieta Weight Watchers. Toate etapele dietei pe care le-a urmat le-a notat si acum le-a publicat in noua ei carte "I got This" care tradus e "Eu am reusit asta" . Ea a reusit performanta de a reusi transformarea corpului ei de la supraponderala la o femeie cu silueta accentuala si o greutate corporala normala.

Scoala pentru sanatate

S-a lansat un nou site unde se poate invata despre alimentatie sanatoasa pentru adulti si copii.
Site-ul a fost pornit la initiativa Dacianei Sarbu sotia lui Victor Ponta.

TowerCenter Up Run concurs de alergat

Pentru cei care adora sa alerge si sa faca sport se lanseaza un eveniment sportiv inedit in Bucuresti.
In ziua de 30 martie 2013 in Bucuresti la Tower Center. cea mai inalta cladire de birouri din Capitala are loc un concurs de alergat Up runnig.


Consultatii gratuite pentru acnee

In Bucuresti in perioada 25 martie 2013 si 27 martie 2013 are loc un eveniment aparte. Se dau consultatii gratis in 4 clinici din capitala pentru tratarea acneei.

Cum pot participa la consultatie gratuita pentru cosuri si acnee? Pentru inceput trebuie sa iti faci o programare prin telefon intr-o baza de date. Se suna la numarul de telefon 031 9101.

Retete de la emisiunea Ajutor vreau sa slabesc

In articolul de mai jos am notat toate retetele din emisiune de slabit editia 7 de la Prima TV unde participase Adriana Mogos. Sfaturile de nutritie le-a primit de la Cornelia Marin iar antrenamentele le-a facut cu Stelian Tufaru.

Dieta cu sucuri detoxifiante

In emisiunea Ajutor vreau sa slabesc -episodul 7 - a fost prezentata o metoda de dieta cu sucuri cu fructe si legume care te ajuta in cura de slabire.  Adriana Mogos a urmat aceasta metoda de slabit cu sucuri purificatoare.
Pentru cine vrea sa incerce retetele iata aici ingredientele necesare pentru a prepara acasa sucurile care detoxifica.

Testul Imu Pro 300

La emisiunea de slabit de la Prima Tv "Ajutor, vreau sa slabesc" se vorbeste despre un test de intolerante care se face la participantii la concursul de slabire.

Care este numele testului pentru intoleranta car  e facut in emisiunea de la Prima TV?
Cum pot stii la ce alimente am intoleranta? Cum se numesc analizele unde stii ce alimente sunt digerabile sau indigerabile de organismul meu?

Cinci supergrasimi care slabesc

Stiati ca exista grasimi care daca sunt adaugate in retete timp de 5 zile va ajuta sa slabiti? Nici eu nu stiam insa doctorul Oz ne-a dezvaluit care sunt supergrasimile cu care reusesti sa slabesti.
Iata care sunt cele mai bune grasimi bune folosite pentru a slabi:

Despre capsulele cu salvie

La ce se folosesc capsulele din salvie? Ce proprietati are salvia?
Prezint un produs din salvie numit Salvie dr Ionut Morar de la Pro Natura. Salvia este o planta miraculoasa din care se preapara mai multe feluri de produse: capsule, ceaiuri, suc, tinctura si sirop, creme si unguente. In latina salvie se numeste Salvia Officinalis iar in limba engleza i se spune Common Sage.

Ceapa si pofta de dulciuri

Din ce cauza am mereu pofta sa mananc ceva dulce?
Ce legatura are ceapa cu dulciurile? La prima vedere nimic.
Nu stiu daca voi ati observat insa la mine se intampla, de fiecare data cand mananc ceapa.
Indiferent ca e vorba de ceapa rosie sau ceapa alba, daca mananc cateva felii de ceapa imediat (in aproximativ 5- 10 minute) imi apare o pofta incredibila de a manca ceva dulce. Cum dieta nu permite e mai greu de luptat cu aceasta senzatie.

De ce sa mincam prune uscate?

Care sunt beneficiile consumului de prune uscate? Pentru ce e indicat sa mananci prunele uscate? Ingrasa sau te ajuta sa slabesti?

Prunele uscate se recomanda pentru urmatoarele
- iti ajuta digestia si accelereaza tranzitul intestinal lent
- opresc senzatia de foame
- ajuta in slabire si la mentinerea greutatii dupa ce ai slabit
- ajuta la mentinerea tineretii

Dieta cu carne nu inseamna mezeluri

De multe ori cind cineva intreaba ce mananci ca sa slabesti le raspund ca unul din produsele de baza este carnea. Apoi vin lactatele (iaurt, chefir, sana, smantana), legume (varza, telina, morcovi, ceapa rosie, ceapa alba, usturoi, ghimbir, fasole boabe, linte, mazare verde, mazare galbena, etc) si fara paine (doar extrem de rar, o data la 1 an).

Unde gasesc capsule cu extract de cafea verde?

Dupa emisiunea de la tv unde Doctorul Oz a spus ca se slabeste masiv cu niste capsule facut din extract din boabe de cafea verde multa lume a inceput sa se intrebe de unde se poate cumpara acest produs in Romania ? Unde anume pot comanda si eu medicamentul de slabit cu boabe verzi de cafea?


Pentru cei care se intereseaza de unde se pot cumpara pastile cu extract din boabele de cafea verde iata cateva adrese

Poate cel mai cunoscut site ar fi cel care vinde cafeaua Green coffe bean. Nu stiu daca tineti minte dar la ei cafeaua de slabit e facuta din extract de cafea boabe verzi deci presupun ca are acelasi efect de slabire.

Poti comanda in siguranta online, cu transport la domiciliu.

Alte situri, pe care mai poti cumpara pastile cu extract de cafea boabe verde pentru slabit:
asa arata boabele de cafea verde
Boabe de cafea verde
pentru slabit

 - Green Coffee Bean Complex (Cafea Verde) 30 capsule -
comanda aici

-  Green Coffee capsule din cafea verde 150 bucati -  - se poate cumpara aici , sau poti gasi online produsul Green Coffe Burner, la care s-a facut foarte multa reclama,  pe acest site


Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Clarins Double Serum cu efect antiage

Ce creme ajuta sa elimini ridurile? Ce pot face sa par mai tanara? Poti intinerii pielea de pe fata? Pe piata cosmeticelor naturale a aparut o crema din gama cosmeticelor de lux pe nume Double Serum Clarins.

Kiwano - ceva galben cu tepi :)

Zilele trecute am vazut in zona de legume si fructe de la Lidl un produs nou si interesant. Se cheama Kiwano, e galben si are tepi mici, seamana putin cu un arici.

Solutii sa arzi grasimile -Dr Oz

Pentru cei care vor sa slabesca in anumite zone ale corpului sau vor sa elimne kilogramele in plus de pe tot corpul pot incerca urmatoarele tratamente, solutii de slabit date de Dr.Oz

Cum a slabit Valeria Arnautu si fiica ei Ana Maria?

Razboiul kilogramelor cu Valeria Arnautu.
Cunoscuta cantareata de muzica populara Valeria Arnautu si fiica ei au fost la emisiunea Oanei Roman "Drept la tinta" de la Kanal D unde au povestit cum au reusit sa slabeasca 15 kilograme.

Dresuri modelatoare la Lidl


Articolul care se găsea la această adresă a fost eliminat, pentru că oferta comerciantului respectiv, la care se făcea referire în text, a expirat sau a fost retrasă de pe piaţă.

Pentru articole deosebite de lenjerie modelatoare, slipuri modelatoare, body modelator, şi fuste modelatoare, recomandăm să vizitaţi ACEASTĂ PAGINĂ.

Vă mulţumim pentru înţelegere.

Neti Sandu horoscop si dieta

Prezentatoarea horoscopului de la ProTv, Neti Sandu e una din vedetele care starneste multe intrebari in randul femeilor legate de silueta ei. In varsta de 50 ani Neti Sandu se mentine la aceeasi greutate fara a urma cure de slabire drastice.

Aspartamul periculos sau nu?

De multe ori cand alegem sa bem o bautura racoritoare fara zahar, o bautura dietetica putem citi in lista de ingrediente un indulcitor pe nume aspartam care se pune in bauturi in loc de zahar.
Intrebarea mea este, aspartamul e periculos sau nu pentru sanatate?

Raspberry concentrat ceva nou cu zmeura

Daca te intrebi cate feluri de produse de slabit sunt pe piata suplimentelor alimentare pe baza de zmeura, atunci poti afla ca sunt zeci de produse. Numai din produsul marca Raspberry apar aproape lunar produse noi. Un exemplu ar fi si produsul cu zmeura numit Raspberry Concentrat.

Alimente care iti da energie daca tii dieta

 Ce sa mananc in timpul dietei? Ce alimente se pot consuma in cura de slabire care nu ingrasa, iti da senzatie de satietate, te incarca de energie si iti da buna dispozitie? Ce sa fac sa am mai multa energie pe durata zilei?
Dieta nu inseamna doar mancatul frunzelor de salata :).
Cred ca asta e cauza care nu ne lasa sa ne apucam de dieta , frica "unui regim de slabire" in care trebuie sa mananci numai "frunze", insa nu e tocmai asa. Se pare ca poti manca mult si bine si totusi sa slabesti.


Fitomagra Libramed supliment nutritiv pentru slabit

In gama produselor de slabire Aboca din Italia a aparut un produs nou numit Fitomagra LibraMed. Despre acest produs se scrie in prospect ca este destinat special pentru reducerea greutatii, tratarea obezitatii, supraponderabilitatii si reducerea taliei.

Dependenta de paine si dieta

Cred ca toata lumea care se apuca de dieta si vrea sa renunte la paine se confrunta cu aceeasi situatie ca si mine. Dupa 2 ani fara paine am facut zilele trecute marea greseala sa gust 1 bucatica de paine imbibata in supa de pui. Initial mi-am zis ca nu patesc nimic de la o bucatica mica "inocenta".

Blokegras bomboane de ciocolata in dieta

In marea majoritate a dietelor un produs "interzis" este ciocolata. Acum firma Novadiet a lansat un produs numit Blokegras Bombones. E vorba despre niste bomboane de ciocolata care se pot manca pe timpul curei de slabire, pentru ca sunt facute special pentru controlul obezitatii.

Aparate fitness la reducere

Hipermarketul Carrefour a lansat o super promotie la aparatele fitness. Durata reducerilor este incepand cu 1 martie 2013 si tine pana pe 14 martie 2013.
 E o ocazie buna pentru cei care vor sa isi achizitioneze un aparat pentru fitness pentru acasa pentru ca reducerea e pana la 50 %.

Crema modelanta pentru abdomen plat

Eu visez sa am un abdomen plat. Voi? O solutie pentru a avea burta plata ar fi crema modelatoare de la Gerovital. Este o crema bio numita Gerovital BodySlim PF complex Crema modelanta pentru abdomen plat, in engleza i se spune Abdomen Shaping Cream.

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog