Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

SlimKit capsule pentru slabit

O marca noua de produse pentru slabire si-a facut aparitia pe piata suplimentelor cu efecte de slabire. Este vorba de marca California Health iar capsulele noi create specil pentru slabit se numesc SlimKit.

Prospectul capsulelor scrie ca aceste pastile sunt indicate in urmatoarele cazuri:
- sunt eficiente in caz de obezitate eliminand kilogramele
- reduc pofta de mancare
- previn colesterolemia
- ajuta eliminarea retentiei de apa
- se folosesc in slabire rapida in scurt timp

Ce compusi contine? Ingredinetele din compozitia Slimkit sunt: lamai, ceaiul de java, scortisoara, ghimbir, ceaiul verde, cuisoarele.
Aceste capsule nu au au efecte secundare si nu provoaca reactii alergice.
foto cutia pastilelor de dieta slimkit pentru reducerea greutatii corporale
Ce pret au pastilele Slimkit? O cutie costa in jur de 129 lei si contine 60 de capsule care iti ajung pentru 1 luna de zile. Cum se iau? Modul de administrare: zilnic trebuie sa iei cate o capsula de doua ori pe zi. In pachetul Slimkit primesti cutia cu pastilele, un metru cu care te poti masura acasa si un regim alimentar recomandat ce trebuie sa il tii daca iei aceste capsule. Meniul de slabit si capsulele impreuna cu putin sport vor garanta slabirea eficienta si rapida.

De unde iau Slimkit? Se gasesc prin intermediul site-ului on line Ekilibrium. Nu stiu daca se vand si in farmacii sau magazine naturiste (eventual daca gasiti informatii scrieti-ne si publicam).
Cine a folosit si a slabit cu slimkit? Cum v-ati simtit pe parcursul dietei? Astept pareri si comentarii aici pe blog, in casutele de comentarii de sub articole sau pe Facebook si Google+.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog