Faceți căutări pe acest blog

Dieta cu sucuri detoxifiante

In emisiunea Ajutor vreau sa slabesc -episodul 7 - a fost prezentata o metoda de dieta cu sucuri cu fructe si legume care te ajuta in cura de slabire.  Adriana Mogos a urmat aceasta metoda de slabit cu sucuri purificatoare.
Pentru cine vrea sa incerce retetele iata aici ingredientele necesare pentru a prepara acasa sucurile care detoxifica.Programul de detoxifiere al Adrianei: vara se tine 10 zile, iarna de tine intre 5 si 7 zile.
In prima zi de detox se incepe de dimineata cu un suc de mere cu spirulina pudra. Sucul se face din mere, spirulina pudra, lamaie si 100 ml apa plata. totul se pune intr-un blender si se mixeaza. Sucul rezultat trebuie consumat imediat.

poza adriana mogos primatv ajutor vreau sa slabesc cornelia marinSucul de legume detoxifiant. Reteta include sfecla rosie, morcovi, mere, proteina de canepa si 100 mililitri de apa.
In zilele detox se beau doar aceste sucuri, ceaiuri detoxifiante si apa cu lamaie. Nu apare senzatia de foame pe durata curei.
In zilele detoxifiante cu suc pot aparea simptomele de durere de cap, stare de moleseala, eventual pete pe corp ceeace e normal in primele zile pana corpul se obisnuieste cu procedeul de detoxifiere. In fiecare zi se beau in jur de 5-6 pahare din sucurile detoxifiante, intre sucuri se bea apa cu lamaie si ceai detoxifiant( nu diuretic).

sursa articol si poza www.primatv.ro -retete Cornelia Marin emisiune de slabit.

2 comentarii:

  1. Pare a fi o dieta destul de bine pusa la punct, insa cu siguranta in cele 10 zile apare senzatia de foame. Si totusi, ce putem face in zilele in care avem dureri de cap sau stari de moleseala, mai ales daca trebuie sa mergem la serviciu, nu putem adauga ceva mai consistent in alimentatie?

    RăspundețiȘtergere
  2. Cel mai bine ii scrii un email doamnei Corneliei Marin sa iti spuna exact cum sa procedezi daca ti se face foame in timpul curei cu sucuri detoxifiante

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Cauta pe acest blog