Faceți căutări pe acest blog

Testul Imu Pro 300

La emisiunea de slabit de la Prima Tv "Ajutor, vreau sa slabesc" se vorbeste despre un test de intolerante care se face la participantii la concursul de slabire.

Care este numele testului pentru intoleranta car  e facut in emisiunea de la Prima TV?
Cum pot stii la ce alimente am intoleranta? Cum se numesc analizele unde stii ce alimente sunt digerabile sau indigerabile de organismul meu?

Testul se numeste Imupro 300 si se poate face si in Romania.
Ce este si la ce foloseste? Imunopro este un test de singe in urma caruia medicii pot detecta daca suferi de alergii alimentare cu efect intarziat.
Cind e indicat sa fac test de intolerante Imu Pro?
Persoanele care au urmatoarele simptome e bine sa faca un test pentru intoleranta: - diaree, constipatii, durere de stomac, colon iritabil, baloare, gaze, stare de rau, boala Crohn
- migrene si dureri de cap
- dureri articulare, boli reumatice
- prurit, urticarii, dermatite, psoriazis
- oboseala cronica, lipsa de concentrare, ADD, ADHD
- aparitia oboselii imediat dupa masa
- fluctuatii mari in greutate de la o zi la alta

Detalii despre testul imunopro: E necesar sa dai o monstra de sange, rezultatul analizelor il primesti in 10 zile, poti afla daca esti alergic la 271 de alimente. Testul e de 3 feluri Imupro 100 Imupro200 si Imupro 300 (cel mai complex)
test intolerante alimentare imupro analiza sangeCit costa sa iti faci testulde intolerante? Pretul unui test Imupro nu este specificat pe site-ul lor. In schimb un test de intoleranta alimentare pe nume York test costa in jur de 400 de euro (adica in jur de 1700 ron).
Unde pot face si eu testul? Unde pot sa fac astfel e analize?  Unde e laboratorul specializat pentru analiza? Il poti face pentru inceput direct online pe site-ul www.imupro300.ro
Aici poti face o verificare imediata prin raspunderea la unele intrebari din care ti se poate spune daca ai simptome de intoleranta sau nu.
Linkul unde faci testul e AICI
 Cu fisa respectiva poti merge la laborator pentru analize.
 Detalii despre testul intolerantelor alimentare immunopro poti citi pe site-ul Imupro300 sau la nr de telefon +40 0735303001

Cine si-a facut testul de intorenata alimentara Imu
pro? Va ajuta sa slabiti si sa deveniti sanatosi? Astept pareri si comentarii.
Stie cineva retele din emisiune pe care Cornelia Marin le recomanda participantilor sa slabeasca? Vreun blog ceva?- am notat in articolul alaturat retetele de regim de la emisiunea Corneliei
Cum ma inscriu la emisiunea Vreau sa slabesc Prima TV? Inscrierile se pot face la numarul de telefon  0731721942 la emisiunea "Ajutor!Vreau sa slabesc".

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Cauta pe acest blog