Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Blokegras bomboane de ciocolata in dieta

In marea majoritate a dietelor un produs "interzis" este ciocolata. Acum firma Novadiet a lansat un produs numit Blokegras Bombones. E vorba despre niste bomboane de ciocolata care se pot manca pe timpul curei de slabire, pentru ca sunt facute special pentru controlul obezitatii.


Adica nu te ingrasa, ci te ajuta in lupta cu kilogramele, te ajuta sa iti mentii greutatea daca ai reusit sa slabesti. Este ciocolata care ne permite sa mancam dulce in timpul dietei.

Ce contin bomboanele speciale de slabit Blokegras Novadiet? Ingredientele din compozitia ciocolatei: sirop de oligofructoza, invelis de ciocolata fara zahar, proteina din lapte, indulcitori maltitol, ulei vegetal hidrogenat, pudra cacao slaba in grasimi, lecitina din soia, inulina, aroma de vanilie, humectanti adica sorbitol, glicerina; nopal, lapte praf, chitosan vegetal, aroma de caramel, reglator de aciditate (acid citric)
Ciocolata poate contine urme de gluten, oua, alune, nuci, seminte de susa, lapte si derivati din soia.

Are contraindicatii? Nu poate fi folosita de persoanele cu intoleranta la gluten, boala celiaca, persoanele alergice la alune, nuci, lapte, oua. Cei care au sensibilitate la ingredientele produsului pot avea reactii alergice.
foto cutia bomboanelor de slabit Novadiet Blokegrass
Ce pret au bomboanele de ciocolata pt slabit? O cutie costa in jur de 50 de lei. Intr-o cutie sunt 10 bucati a cate 20 de grame fiecare. Unde se gaseste? De unde pot procura ciocolata pentru controlul greutatii gama Novadiet? Se poate cumpara on line pe site-ul www.novadiet.ro pe langa alte produse speciale pt slabit. Se gaseste pe rafturile magazinelor Plafar.

Cum se folosesc pe timpul dietei? Administrarea: se mananca 1 ciocolata ca desert sau gustare dupa masa de pranz impreuna cu 1 pahar mare de apa. Si dupa cina se poate manca 1 ciocolata Blokegras cu 1 pahar de apa. Consumate excesiv pot avea efect laxativ.

Prospectul ciocolatii Blokegrass: se indica in dietele pentru controlul greutatii, arde grasimile eficient, elimina grasimile din corp, reduce pofta de mancare excesiva. Este un supliment alimentar bazat pe fibre.

A mancat cineva ciocolata Blokegrass? Cine a incercat ciocolata de slabit? Chiar ajuta la mentinerea greutatii? Nu ingrasa? Astept opiniile voastre pe forum

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog