Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Retete de la emisiunea Ajutor vreau sa slabesc

In articolul de mai jos am notat toate retetele din emisiune de slabit editia 7 de la Prima TV unde participase Adriana Mogos. Sfaturile de nutritie le-a primit de la Cornelia Marin iar antrenamentele le-a facut cu Stelian Tufaru.

- Supa de avocado fara foc. Ingrediente necesare pt supa rece de avocado:
- o jumatate de avocado
- 1-2 linguri de migdale crude hidratate sau 30 grame de lapte de cocos
- 1 lingurita de legume deshidratate fara sare
- 1 lingurita mica suc de lamaie proaspat stors

- 1 virf de lingurita de sare bruta de mare
Totul se mixeaza cu ajutorul unui robot de bucatarie si se serveste supa creama rece imediat ce s-a preparat. Eventual poti puen putina lamaie peste supa daca se serveste mai tarziu.

- O alta reteta cu avocado este salata de dovlecei si avocado. Ingrediente necesare:
ajutor vreau sa slabesc emisiune slabit primatv- jumatate de dovlecei mediu si subtire
- un castravete verde de aceeasi marime
- o jumatate de avocado copt
fara pete maro

- o rosie mica taiata cubulete
- o lingura de seminte de susan alb sau susan negru
Se feliaza rondele si se serveste intr-un bol

- Reteta de pate /crema de avocado
Cum se prepara? Ingredientele necesare sunt: 1 jumatate de avocado, 2 buchete de conopida, 2 linguri de quinoa fiarta, 1 lingurita fresh lamaie, sare bruta de masa si un pic de ulei. Se mixeaza cu un mixer.
- Reteta topping. Ingrediente: 
- 1 rosie potrivita
- 1 lingura de quinoa fiarta
- 1 mana de patrunjel frunze tocat grosier.
- ulei de masline extravirgin
- sare bruta de mare

- Reteta de budinca orez basmat cu lapte de dovleac pentru mic dejun.
Ingrediente: orez basmat fiert, laptele de dovleac se face din seminte de dovleac decojite se dau in blender cu putina apa, caise uscate si pentru indulcire se foloseste stevia (un indulcitor natural). Toate se amesteca si se consuma cu un pahar.

- O noua reteta de la Cornelia pentru cina - ardei umpluti cu linte si quinoa.
Ingrediente necesare : quinoa si linte care se fierbe inainte de preparare, ardei grasi care se curata si se fierb putin in apa, apoi se umplu ardei cu lintea si quinoa fiarta si se dau la cuptor pentru cateva minute. Se consuma cu o salata presarata cu ulei de masline si zeama de lamaie.

Mai multe retete de slabit recomandate de nutritionista Cornelia Marin puteti citi direct pe site-ul Corneliei www.corneliamarin.ro sau pe site-url restaurantului ei raw Fibrio restaurant www.fibrio.ro
sursa articol emisiunea de la www.primatv.ro

Cine a incercat retetele ?
Aveti recomandari sau pareri pentru ceilalti cititori ai nostri ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. 
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog