Faceți căutări pe acest blog

Unde gasesc capsule cu extract de cafea verde?

Dupa emisiunea de la tv unde Doctorul Oz a spus ca se slabeste masiv cu niste capsule facut din extract din boabe de cafea verde multa lume a inceput sa se intrebe de unde se poate cumpara acest produs in Romania ? Unde anume pot comanda si eu medicamentul de slabit cu boabe verzi de cafea?

(*articol actualizat in 14 feb.2016)

Adevarul este ca am gasit cateva site-uri in care textul este in limba romana insa la date de contact sunt adrese din SUA si nu stiu cat sunt de bune.

Pentru cei care se intereseaza de unde se pot cumpara pastile cu extract din boabele de cafea verde iata cateva adrese


asa arata boabele de cafea verde
Boabe de cafea verde
pentru slabit


Poate cel mai cunoscut site ar fi cel care vinde cafeaua Cafeform. Nu stiu daca tineti minte dar la ei cafeaua de slabit e facuta din extract de cafea boabe verzi deci presupun ca are acelasi efect de slabire.

Poti comanda in siguranta online, cu transport la domiciliu.

Alte situri, pe care mai poti cumpara pastile cu extract de cafea boabe verde pentru slabit:

 - Green Coffee Bean Complex (Cafea Verde) 30 capsule - pret 72 de lei
(actualizare 14 feb.2016:) 62 lei, comanda aici

-  Green Coffee capsule din cafea verde 150 bucati - pret 80 lei - se poate cumpara aici , sau poti gasi online produsul Green Coffe Burner, la care s-a facut foarte multa reclama,  pe acest site


Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Cauta pe acest blog