Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Dieta cu carne nu inseamna mezeluri

De multe ori cind cineva intreaba ce mananci ca sa slabesti le raspund ca unul din produsele de baza este carnea. Apoi vin lactatele (iaurt, chefir, sana, smantana), legume (varza, telina, morcovi, ceapa rosie, ceapa alba, usturoi, ghimbir, fasole boabe, linte, mazare verde, mazare galbena, etc) si fara paine (doar extrem de rar, o data la 1 an).



Pana acum toata lumea cu care am vorbit despre alimentatia in dieta cand aude cuvantul "carne" automat se gandeste la mezeluri si la ce scumpe sunt.
Din start vreau sa va explic un lucru, carnea in meniurile de dieta nu se refera deloc la mezeluri, ci la carnea propriu zisa care se prepara, se fierbe, se gateste acasa. Iar un kilogram de pulpe de pui costa 10 lei, iar un salam de 500 grame 12-14 lei. Nici nu te saturi cu salamul si nici nu slabesti cu el deci.. Eu personal asa am slabit , nu mai mananc mezeluri deloc, doar carne proaspata pe care o gatesc acasa.

Deci daca va ganditi ca la TV de multe ori se spune ca toata carnea e injectata si plina de sare, se refera la cele deja preparate si ultraprocesate cum sunt sunca praga, cremvustii, salamurile, kaizerul, parizer, carnatii taranesti, carnatii cu piept de pui, muschiulet preparat, muschiulet fiert si preparat.
poza cu mezelurile de evitat daca tii regim slabire
Carnea proaspata de pui, de vita, de porc, de miel, de curcan sau de peste, ficatei, inima si rinichi de porc, etc  pe care il fierbi sau il prajesti tu acasa Nu are E-uri si conservanti. In schimb mezelurile sunt si mai scumpe decat carnea proaspata (sau cea congelata), sunt si pline de sare, apa, saramura, E-uri, potentiatoare de aroma care te fac sa mananci mai mult, sa nu te saturi si sa iti doresti sa le cumperi din nou.

Daca tie pofta de carnati alege de la tarani carnati de casa afumati sau proaspeti, etc...
Deci daca vrei sa tii dieta alege sa gatesti tu acasa carnea, cu retete simple si usoare care sa te ajute in cura de slabire.
Mezelurile sunt foarte greu digerabile de organism, E-urile nu se elimina decat daca tii cure de detoxifiere si bei ceaiuri cu efect purificator.
Daca nu ma credeti cititi un articol despre cele mai toxice mezeluri de pe piata din Romania http://www.econtext.ro (sursa poza)

Astept parerile voastre pe aceasta tema dupa ce vizitati niste retete simple taranesti preparate direct din carne cruda, retete taranesti care costa putin si nu sunt pentru mincaruri de fite, ci pentru a hrani organismul in mod sanatos.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog