Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Despre capsulele cu salvie

La ce se folosesc capsulele din salvie? Ce proprietati are salvia?
Prezint un produs din salvie numit Salvie dr Ionut Morar de la Pro Natura. Salvia este o planta miraculoasa din care se preapara mai multe feluri de produse: capsule, ceaiuri, suc, tinctura si sirop, creme si unguente. In latina salvie se numeste Salvia Officinalis iar in limba engleza i se spune Common Sage.


Prospect si indicatii pentru capsulele Salvie:
- foarte eficiente in tratamentul transpiratie excesive
- se folosesc in tratamentul balonarii, scade procesele de fermentatie din intestin, elimina gazele
- in caz de afectiuni vasculare (varice),
- calmeaza sistemul nervos fiind foarte utile in cazuri de stres
- elimina astenia si surmenajul intelectual
- utile in caz de menopauza, tulburari menstruale, vaginite
- previn osteoporoza
- aceste capsule sunt recomandate in special femeilor
Cumpara de aici capsule cu salvie
Capsule cu salvie
- unele persoane le folosesc si la slabit (cum ar fi Ana maria Prodan)

Ce pret au pastilele cu salvie? O cutie cu 30 de capsule costa in jur de 9 lei. Capsulele Salvie de la  sunt cele mai ieftine.

De unde pot cumpara capsule cu salvie? Se gasesc online se poate cumpara pe site-ul acesta.


Cum se folosesc? Cate trebuie luate zilnic? Modul de administrare este in felul urmator: inainte de a lua masa cu 20 de minute trebuie sa iei cate 1 capsule de 3 ori pe zi (adica la mic dejun, pranz si cina)

Desigur daca alegi ceaiul - o cutie de ceai de Salvie are un pret de aprox 3-4 lei si se poate cumpara si din hipermarketuri, tinctura de salvie costa in jur de 9-10 lei o sticluta de 50 ml si se gaseste la plafar uite aici pe linkul alaturat.

Se slabeste cu salvie?
Cumpara de aici tinctura de salvie
Tinctura de salvie

Salvia se foloseste de multe ori combinata cu suc de rosii pentru eliminarea transpiratiei. Desigur si in cure de slabire salvia apare ca ingredient de baza in dieta cu lamaie unde se amesteca in bautura de slabit.

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, , twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog