Faceți căutări pe acest blog

Ceapa si pofta de dulciuri

Din ce cauza am mereu pofta sa mananc ceva dulce?
Ce legatura are ceapa cu dulciurile? La prima vedere nimic.
Nu stiu daca voi ati observat insa la mine se intampla, de fiecare data cand mananc ceapa.
Indiferent ca e vorba de ceapa rosie sau ceapa alba, daca mananc cateva felii de ceapa imediat (in aproximativ 5- 10 minute) imi apare o pofta incredibila de a manca ceva dulce. Cum dieta nu permite e mai greu de luptat cu aceasta senzatie.


Cea mai grea parte e cand vad in fata ochilor prajituri cu crema dulce , frisca si ciocolata,etc.

La voi s-a intamplat asa ceva? La inceput mi-am zis ca probabil vazusem prajiturile undeva la magazin sau rulourile cu ciocolata si asta e cauza din care mi-e pofta de prajituri, insa cu timpul aceasta senzatie a aparut destul de des.poza ceapa rosie taiata felii pe tocator

Problema este ca mananc ceapa destul de des, mai ales alaturi de carne, dupa care cu greu ma stapanesc sa nu dau iama in magazinele de dulciuri sau in cofetarii.

Remediile folosite pentru a scapa de pofta de dulciuri sunt : ceaiul de roinita, cafea de cicoare instant, popcorn, pufuleti Gusto, seminte de floarea soarelui si multa apa.
Daca a mai observat cineva aceasta "provocare cu pofta de dulce" sa imi dea de mesaj aici pe blog, in casutele de comentarii de sub articole sau pe Facebook si Google+.

sursa poza

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Cauta pe acest blog