Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Cum a slabit Valeria Arnautu si fiica ei Ana Maria?

Razboiul kilogramelor cu Valeria Arnautu.
Cunoscuta cantareata de muzica populara Valeria Arnautu si fiica ei au fost la emisiunea Oanei Roman "Drept la tinta" de la Kanal D unde au povestit cum au reusit sa slabeasca 15 kilograme.


Cum a reusit sa slabeasca? Valeria a slabit 16 kilograme din vara anului trecut pana acum adica in vreo 7 luni de zile, iar fiica ei Ana Maria Arnautu a reusit sa slabeasca 15 kile intr-o luna si jumatate (ceeace e un timp record) intr-un timp mai scurt si a ea s-a tinut puternic de dieta intr-un mod drastic fara pauze sau escapade alimentare.

 Care e secretul lor in dieta? Au fost la un nutritionist care le-a dat un plan de slabire personalizat de pe care l-au respectat cu strictete. Pe langa regim au mers si la sala pentru a face sport. Regimul de slabit include 5 mese pe zi, a mancat fructe, salate, piept de pui la gratar, tinandu-se strict de dieta.

 Ambitia mare le-a ajutat sa slabeasca masiv. Unul din sporturile pe care le fac pentru a slabi este aqua-gym adica gimnastica in apa. Cand nu au timp pentru aquagim aleg sa mearga la sala pentru a se tine in forma.
Le felicit pe ambele ca au reusit sa slabeaca si le urez in continuare sanatate si darzenie sa se tina de diete si sa se mentina la greutatea ideala.
In poza alaturata puteti vedea cum arata ambele vedete dupa ce au slabit.
sursa articol si foto www.kanald.ro

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog