Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Pasi in dieta cu Jennifer Hudson

Cantareata Jennifer Hudson a reusit sa slabeasca. Secretul ei in dieta a pornit de la dieta Weight Watchers. Toate etapele dietei pe care le-a urmat le-a notat si acum le-a publicat in noua ei carte "I got This" care tradus e "Eu am reusit asta" . Ea a reusit performanta de a reusi transformarea corpului ei de la supraponderala la o femeie cu silueta accentuala si o greutate corporala normala.

Prezenta la emisiunea dr.Oz a povestit cum a reusit sa inspire multe persoane care au avut probleme cu greutatea sa se apuce sa slabeasca. Motivarea oamenilor in lupta cu kilogramele a determinat-o sa scrie aceasta carte de slabire.
Una din mottoul ei este " trebuie sa fii mai intai fericit/a si apoi sa slabesti si nu sa slabesti ca sa fii fericita. Trebuie sa slabesti pentru tine (sa te simti bine in pielea ta) si nu pentru a face pe altcineva fericit/a "

poza cu jennifer hudson grasa si slabaPrimul pas pentru a porni in lupta cu kilogramele a fost hotararea ei ca vrea sa se schimbe, sa nu mai fie grasa ca in timpul sarcinii. Apoi si-a schimbat stilul de alimentatie.

Retetele ei si meniurile cu ce mananca Jennifer pentru a se mentine in forma si alimentele cu care a slabit, le poti vedea pe site-ul Euforia Tv in rubrica de videoclipuri ale emisiunii The DR Oz show.

Desigur e un videoclip cu exercitiile ei de slabire. Dureaza 15 minute si te ajuta sa fii plin/a de energie si sa slabesti armonios si sanatos. Exercitiile consta in 25 de genoflexiuni, abdomene 25, flotari 25. Le numeste trilogia exercitiilor. Folosete apoi coarda cu care face sarituri.
sursa articol si fotografie video Euforia.tv

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog