Faceți căutări pe acest blog

Fitomagra Libramed supliment nutritiv pentru slabit

In gama produselor de slabire Aboca din Italia a aparut un produs nou numit Fitomagra LibraMed. Despre acest produs se scrie in prospect ca este destinat special pentru reducerea greutatii, tratarea obezitatii, supraponderabilitatii si reducerea taliei.


Acest produs este indicat atat pentru adulti cu probleme mari de greutate, cat si copiilo peste 8 ani care sunt obezi sau supraponderali.
Ce compusi contine? Ingredientele tabletelor Fitomagra Libramed: include un complex de macromolecule polizaharidice brevetate numite Policaptil Gel Retard, arome de portocal, mar si lamaie.
 Polizaharidele sunt extrase din Celuloza, Opuntia Ficus Indica (este cunoscuta la noi ca si Nopalul), Amorphophallus konjac (Gluconan), Althaea officinalis (Nalba), Linum usitatissimum (In), Tilia platyphyllos (Tei), Cichorium intybus (Cicoarea).

foto cutie pastile slabire Aboca Fitomagra libramed
Cutie Aboca Libramed
Cum se foloseste? Utilizarea capsulelor se face zilnic: copii peste 12 ani si adultii vor lua cate 3 pastile inainte de cele 2 mese principale. Copii care au vasta intre 8 si 12 ani vor lua cate 2 pastile. Se vor lua impreuna cu un pahar mare de apa. Capsula nu se mesteca si nu se sparge cu dintii, ci trebuie inghitit imediat cu apa.

Ce contraindicatii are?  NU se ia de femeile insarcinate si cele care alapteaza. Cei care au diabet sau hiperlipidemie sa isi consulte medicul de familie.
Pot aparea reactii adverse? Sau efecte secundare? In primele zile de la luarea pastilelor pot aparea simptome de meteorism care dispar in timpul curei. Nu se recomanda folosirea de catre persoane alergice la ingredientele comprimatelor.

Ce pret are? La noi in Romania o cutie costa in jur de 112 lei. O cutie contine 138 de pilule. Se gaseste in plafar, shopuri naturiste, sau se poate face comanda direct online pe site-ul acesta

Cit pot slabi cu ele si in cat timp? Conform studiilor in 30 de zile poti slabi 5 kg, iar pe o perioada de 60 de zile poti slabi pana la 10 kg. Cine a slabit cu ele? Scriti-ne parerile pe forum.

Disclaimer: acest articol contine linkuri de afiliere prin care produsele respective pot fi achizitionate direct. Este posibil ca in urma achizitionarii produselor respective, editorii blogului sa primeasca un comision.
Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire

Cauta pe acest blog