Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Vigorexia, obsesia pentru cultul corpului perfect


Vigorexia, obsesia pentru cultul corpului perfect
Ce inseamna vigorexia? Ce mananca un vigorexic?

Vigorexicii se caracterizeaza prin consumul exagerat de proteine, ducand la maxim ideea conform careia proteinele ajuta la cresterea masei musculare. Vigorexici mananca mai ales piept de pui si albus de ou, la care adauga prafuri cu proteine.

Este o dieta dezechilibrata si monotona, spun nutritioniatii. La aceasta dietă hipocalorica se adauga, posterior exercitiilor intense din sala de forta, consumul de substante periculoase, care se presupune ca ard grasimile si maresc masa musculara articifial.

Este vorba mai ales de hormoni si anabolizante cu steroizi. Acestea nu afecteaza doar metabolismul, ci si sistemul cardiovascular. Peste 6 % din persoanele care merg la sala de forta consuma suplimente alimentare, care nu au nimic de-a face cu o dieta sanatoasa, sustin specialistii.

Consecintele obsesiei -vigorexia

Excesul de antrenament muscular duce la o alterare a ritmului cardiac, la o crestere a tensiunii arteriale, senzatie generalizata de oboseala, durere musculara si durerea articulatiilor, tremurul mainilor, nervozitate, diminuarea apetitului, probleme de somn, probleme ale sistemului reproducator, durere de cap, importante carente nutritive si pierderea rezervelor energetice.

Excesul de proteine, odata metabolizate în organism, duce la transformarea acestora în acid uric, element toxic ce poate afecta nivelele de calciu, care se pierde prin urina si slabeste oasele, deci poate duce la fracturi si chiar la osteoporoza, afectiune care se întalneste tot mai des si la barbati

Din punct de vedere psihic, vigorexia poate duce la tendinte obsesive, comportament compulsiv, depresie, anxietate, abuz de substante - cum ar fi steroizii, insatisfatia provocata de imaginea corporala.

sursa totala www.puterea.ro

Noni Liquid - sirop din fructul minune Noni

Ce este Noni Liquid ? Este un produs cu ajutorul caruia se obtin efecte miraculoase in foarte multe probleme de sanatate, este unul dintre cele mai vandute produse Calivita.

Consumanad Sirop Noni previi peste 70% din bolile uzuale ale acestui secol.
Este remediu naturist ca la o sursa pura de sanatate, un plus de energie si vitalitate pentru tine si familia ta, un stimulator eficient si natural al sistemului imunitar.

Consumanad Sirop Noni tratezi o boala deja instalata. Produsul Noni ajuta in vindecarea a numeroase boli, de la cele mai usoare pana la cancer. Noni este un remediu important atunci cand o persoana duce o lupta grea importiva unei afectiuni.

Un bidon de Noni Sirop contine 946 ml de sirop concentrat de Noni.Cum se administreaza? Se administreaza 1-3 lingure de sirop Noni pe zi sau conform recomandarilor.
Cumpara de aici suc de Noni Tahitian
Cumpara de aici sun de Noni Tahitian

Exista si varianta cu extract de Noni sub forma de capsule. Noni Capsule este ambalat in flacoane de cate 90 de capsule. Se administreaza 1-2 capsule de noni pe zi sau conform recomandarilor.

Care sunt bolile, afectiunile in care se recomanda Noni ca remediu natural?
Abcese (dentare),Alergie, Amigdalita, Anemie, Anorexie (lipsa poftei de mancare), Antipiretic (scaderea febrei), Antiseptic intestinal (antiparazitar), Antitumoral, Apetit (crestere) - anorexie, Ariboflavinoze (leziuni mucoasa), Arsuri piele in general si de soare, Astenie, Astm bronsic, Ateroscleroza, Bioritm (armonizare), Boala Crohn, Bronsita, Copii 1-16 ani dezvoltare armononioasa, Cancer, Cancer de ficat, Cancer de piele, Cancer de vezica, Cancer la plamani, Cancer la prostata, Cancer la stomac, Cancer mamar, Convalescenta, Convulsii, Crampe musculare, Dependenta de droguri, Depresie, Diabet (reglare glicemie), Diaree (enterita, enterocolita), Dureri de gat ,Eczeme, Enurezis, Epilepsie, Faringita, Febra, Fibrom uterin,
Comanda de aici suc de Noni Tahitian
Comanda de aici suc de Noni Tahitian

Fumat, Furunculoza, Giardia (lambrii), Gingii sanatoase, Glande suprarenale, Hematemeza, Hemoptizie, Hemoroizi , Hepatita, Herpes, Hipertiroidie, Hipotensiune, Hormoni (reglare), Imunitate scazuta, Infectii (prevenire), Infectii pielea capului, Insuficienta cardiaca, Insuficienta renala(rinichi polichistic), Inteligenta (ridicarea coeficientului), Imbatranire tesuturi (intarziere), Insolatie, Leucemie, Leucopenie (scadere leucocite), Mancarimi de piele,

Menstruatii neregulate, Mialgii (dureri musculare), Micoze ale pielii, Mononucleoza (febra glandulara), Nervozitate ,Oreion, Paradontoza, Persoane in varsta (preventiv), Plagi (vindecare), Pojar, rujeola, Psoriazis, Reumatism, Rinita alergica ,Schizofrenie, Scleroza (amiotrofica, in placi), Senilitate (dementa senila),SIDA (tratament adjuvant), Sifilis, Spasmofilie, Stres, Tabagism, Ticuri nervoase, Tuberculoza (TBC), Tumori, Ulcer varicos, Zona zoster,Varsat de vant,Vaginita (candida, trichomonas),Veruci

Cat costa Noni-siropul lichid? Unde il pot cumpara? Un flacon costa in jur de 80-100 de lei si il poti comanda online pe site-ul acesta. 


Cine a folosit deja produse din Noni Tahitian ? Va plac rezultatele produsului ? Efectul este vizibil ? Cate de repede ati reusit sa scapati de boli si afectiuni ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niki Taylor a slabit 27 de kilograme


Niki Taylor a slabit 27 de kilograme.

Are doi gemeni de 15 ani si, în urma cu 13 luni, a adus pe lume o fetita. Daca multe mame ar avea mari probleme în a reveni la silueta de dinainte, supermodelul Niki Taylo a reusit.
Cum? Cu multa ambitie si cu un regim alimentar bine pus la punct.

Cum a slabit Niki Taylor?
Niki Taylor a urmat o dieta bazata de terci de ovaz si pui fript in ulei de nuca de cocos.
În plus, a facut jogging si jumatate de ora pe zi a petrecut-o pe banda de alergat.
„Daca mananc desert, plusez cu 30 de minute”, explica Niki.

Si asta nu e tot! „Ridic zilnic un bebelus de 11 kilograme. Asta da efort fizic!”, a mai spus frumoasa, spunand ca a reuşit sa dea jos nu mai putin de 27 de kilograme în 10 luni de dieta.

Site-ul topmodelului Niki Taylor este http://www.nikitaylor.com/
sursa www.vdtonline.ro

Dieta SPF sau dieta cu ecran solar


Dieta SPF -Intareste protectia naturala a pielii
Ce inseamna SPF? SPF inseamna Sun Protection Factor, este o unitate de masura care indica intervalul de timp pe care îl poti petrece fara riscuri în soare .

Cercetatorii au ajuns la concluzia ca anumite alimente pot intensifica protectia naturala a pielii tale impotriva razelor solare.
Meniul creat de catre doctorul Alyse Levine, poate diminua efectele negative ale razelor UV asupra tenului si,diminueaza si riscul de a dezvolta cancer.

Iata un tip de meniu din dieta SPF:
Micul dejun

1. Ompleta cu legume: 1 ou integral si 1 albus se amesteca cu ½ ceasca de legume (rosii, ardei rosii, ceapa si ciuperci), 1 felie de branza degresata, ¼ ceasca de salsa (preferabil facuta de catre tine, in casa, din rosii);

Gustarea

1. Ceai si biscuiti: Unge 2 biscuiti integrali cu unt de arahide si fa-ti un ceai verde, alb sau negru
Pranzul

1. Tortilla cu pui: Lipie sau tortilla integrala, pui copt cu rozmarin, vegetale cu frunze verzi, mustar;

Cina
Curcan: 1 bucata de piept de curcan, 1 ceasca de vegetale cu frunze verzi, 1 bucata de feta amestecata cu ¼ ceasca de castravete si ¼ ceasca de rosii.

sursa www.idieta.ro

Depresia si anxietatea poate fi combatuta

Depresia si anxietatea poate fi combatuta. Cum? Prin modalitati naturale.
Daca ne gandim la sanatate e bine sa luam in considerare urmatoarele sfaturi oferite de catre echipa Idieta.

- Un lucru care ajuta sa scapi de depresie si anxietate este fitnessul, pentru ca activitatea fizica duce la producerea de dopamina, care creste senzatia de bine.

- Schimba-ti dieta!
Acizii grasi omega – 3 continuti in pestele de apa rece ajuta creierul sa raspunda corect semnalelor transmise de catre dopamina si serotonina. Antioxidantii si flavonoidele continute de catre fructe si vegetalele colorate reprezinta combinatia optima pentru omega – 3, pentru a proteja creierul de efectele daunatoare ale depresiei.

- Dormi pentru a alunga tristetea

Persoanele care sufera de insomnie au un risc ce 5 ori mai mare de a dezvolta depresie, comparativ cu cele care dorm sanatos, suficient, releva un studiu efectual de catre U

Universitatea din Texas. Scopul tau este sa dormi 7 – 8 ore pe noapte, in fiecare noapte.
- Bucura-te de soare

Lumina soarelui reprezinta cheia pentru a-ti regla ceasul biologic, care afecteaza starea de spirit, cantitatea de energie de care te bucuri si calitatea somnului. Un studiu a aratat ca persoanele suferind de depresie expuse la lumina puternica timp de o ora, pe o perioada de 5 saptamani, au cunoscut o imbunatatire a simtomelor de cu pana la 54%.
Concluzia?! Incearca sa faci miscare in soare, zilnic!

citeste articolul intreg pe www.idieta.ro

Telefonul mobil care “contorizeaza” exercitiul fizic

A aparut p aplicatie desteapta ce va permite dispozitivelor ca iPhone si iTouch sa inregistreze efortul fizic zilnic al utilizatorului.

Aplicatia este inspirata de existenta unor senzori de miscare incorporati in iPhone si iPod Touch, senzori capabili sa detecteze miscari pe care accelerometrele obisnuite nu le-ar inregistra.

Accelerometrele disponibile pe piata inregistreaza miscari precum alergarea sau mersul, dar nu si miscari mai lente, de genul urcarii scarilor, care au totusi o pondere importanta in totalul efortului fizic depus zilnic de o persoana.
Cum se numeste softul care calculeaza cat exercitiu fizic faci pe zi? Aplicatia se numeste Walk n' Play sau tradus Joaca-te mergand.
Cu ajutorul aplicatiei Walk n' Play, pot fi detectate miscari realizate cu viteza de numai 0,8 km/h.

Utilizatorii aplicatiei vor introduce in memorie inaltimea si greutatea, iar programul va monitoriza activitatea lor fizica de-a lungul intregii zile, "provocandu-i" sa concureze cu computerul, dar fara a recomanda un anume exercitiu; alegerea tipului de miscare ramane la latitudinea utilizatorului.

De asemenea, pot fi organizate "competitii" si intre mai multi utilizatori, introducand astfel un element de divertisment si emulatie, care face mai putin stresanta ideea de a exersa.

Aplicatia a fost dezvoltat in laboratorul de fiziologie al Universitatii din Houston, SUA, in colaborare cu o echipa de cercetatori de la Clinica Mayo.
De unde pot descarca softul ce contorizeaza exercitiul fizic? Walk n'Play pt Iphone si Ipod?
Iata cateva link-uri folositoare - softul este in limba engleza:
http://www.apptism.com/apps/walk-n-play
Daca vrei sa vezi cum functioneaza acest soft pe Iphone si pe Ipod vezi videoclipul alaturat
Sursa: www.descopera.ro

Cel mai gras om din Romania a slabit 155 de kg

In urma cu 2 luni Stelian Jurca avea nu mai putin de 350 de kilograme.
Astazi este un alt om.


Cel mai gras om din Romania a slabit aproape 150 kg si înca mai vrea sa dea jos kilograme.

Unde a fost operat? Stelian Jurca a fost operat la spitalul “Sf. Ioan” din Bucuresti în urma cu 2 luni, unde i s-a tăiat 80% din stomac.

Dupa numai trei zile acesta a fost externat si pus la regim.

Ieri 27 aprilie 2010 barbatul a fost în studioul “Acces direct” si a marturisit celor de la emisiune, ca de cand a iesit din spital nu a mai mancat carne si a respectat reteta de regim fara nici un fel de abatare, regim pe care l-a primit de la doctorul Catalin Copaiescu, medicul care a facut operatia.

Stelian Jurca s-a cantarit în fata tuturor celor din platou.
Acesta a ajuns la 195 de kilograme într-un timp despul de scurt si a promis ca mai vrea sa dea jos înca o suta de kilograme.

 Unde este spitalul Sf Ioan din Bucuresti? Unde a fost operat cel mai gras om din tara?
Spitalul se afla pe Şoseaua Vitan-Bârzeşti, Bucuresti iar site-ul lor este www.sifb.ro

sursa articol www.libertatea.ro

Dieta vedetei Cameron Diaz


Dieta vedetei Cameron Diaz - dieta fara alimente albe
Dieta vedetei se bazeaza pe carbohidrati bruni la micul dejun si pranz, cina fiind mai prietenoasa, pentru a favoriza somnul.

Ce inseamna dieta fara alimente albe?
„Nimic alb” inseamna fara: zahar alb, orez alb, cartofi, faina alba si orice facut din faina alba (paine, prajituri, paste, prajituri).

Cat poti slabi cu aceasta dieta? Timp de o luna dieta dara alimente albe combinata cu exercitii fizice regulate si poti sa slabesti 3 kg.

Iata ce contine o zi dim meniul lui Cameron Diaz
Ziua 1

# Micul dejun
- 1/2 cana musli cu 1/3 cana iaurt degresat, fructe de padure si 6 migdale crude (adauga si lapte degresat daca e nevoie).
- 1 cana ceai

# Gustarea de dimineata
- 2 biscuiti cu fulgi de ovaz cu 2 linguri branza grasa si 3 masline

# Pranz
- Sendvis deschis format dintr-o felie de paine neagra integrala, cu 80 g piept pui taiat felii, 3 felii avocado, felii de rosii si salata. La suprafata adauga 1 lingura parmezan ras si piper negru.

# Gustarea de dupa-amiaza
- 1 mar mare

# Cina
- 150 g file de somon, servit cu fasole verde facuta la aburi si preparata cu 1 lingurita ulei de masline, fulgi de migdale si zeama de lamaie.

Pentru a citi meniul si pentru restul zilelor iti recomand pagina sursa a articolului
http://dieta.ele.ro

Dieta Anca Badiu - 10 kg cu mere


Cum a slabit Ance Badiu?
Anca Badiu a slabit 10 kg, cu mere
A fost aspru criticata vara trecuta pentru ca nu are o silueta trasa prin inel asa cum este moda pe Doboranţi, Anca Badiu s-a pus pe slabit.

Fosta componenta a trupei Class a apelat la ajutor specializat si a reusit sa scape de aproape 10 kilograme.

Dieta cu mere pe care i-a recomandat-o nutritionistul, multa apa si miscare în fiecare zi i-au redat Ancai silueta de altadata.
Cantareata a inclus în alimentatie multe fibre, iar pentru asta merge zilnic la un restaurant din Capitala, frecventat de multe vedete care vor sa manance sanatos. Preturile mancarurilor care au la baza multe fibre sunt piperate, Anca pune sanatatea mai presus de bani si este capabila de orice sacrificiu pentru asta.

Cum se numeste restaurantul cu meliu alimentat cu multe fibre unde mananca vedetele? Numele restaurantului este Restaurantul se numeste Fibrio si este specializat in meniul Fiber Life.
si este administrata de Cornelia Marin

Unde este Restaurantul Fibrio?
Strada Marcel Andreescu nr. 11 ; Sector 1 ; Bucuresti
( Dorobanti, vis-a-vis de Liceul I. L. Caragiale ) Telefon / Fax : 021 230.02.49 ; 0727.Fibrio
site-ul restaurantului este http://www.fibrio.ro/

Cum lupta cu kilogramele nu mai este, momentan, o prioritate, Anca se ocupa serios de muzica si, revine în atentia fanilor cu piesa “More & More”, compusa de Ionut Radu.

sursa partiala articol www.stiriazi.ro

150 de alimente esentiale pentru imunitate- lectura de la Felicia


150 de alimente esentiale pentru imunitate- lectura de la Felicia

Din 22 aprilie 2010, Revista Felicia ne ofera “150 de alimente esenţiale pentru imunitate”, o lectura importanta pentru toti cei care vor sa îsi pastreze sanatatea si sa previna aparitia bolilor.

Autoarea, Kirsten Hartvig, este cercetator în domeniul nutritiei si medic naturist, este membra a National Institute of Medical Herbalists. Hartvig are o specializare în psihoterapie şi sustine cursuri de sanatate si nutritie în Danemarca si Marea Britanie.
A publicat 10 carti dedicate nutritiei sanatoase, prin care “Detox Box”, “Energy Food” si “Energy Juices.”

Volumul contine recomandari bazate pe rezultatele celor mai recente cercetari stiintifice şi sfaturi practice desprinse din experienta autoarei.

Cat costa cartea 150 de alimnete esentiale pentru imunitate? Unde o pot cumpara?
Pachetul revista + carte “150 de alimente pentru imunitate” este de 8,5 lei si se distribuie împreuna cu editia din 22 aprilie 2010 (numarul 194) a revistei Felicia.

Poftele ne tradeaza afectiunile


Ce semnale ne da corpul atunci cand avem pofte de anumite alimente in special?

De exemplu daca ne e pofta de ciocolata - Daca obisnuisnuiti sa beti mult alcool sau sa manancati satios, veti observa ca pofta de dulce, in special de ciocolata, revine din ce in ce mai des. Acesta poate fi un semn ca suferiti de probleme hepatice.

- Pofta de ou: Daca poftiti la ou, corpul va avertizeaza ca aveti lipsa de calciu. Mancati ouale, dar nu uitati sa suplimentezi masa si cu o tableta de multivitamine.

- Pofta de cafea : O inima obosita va va da semnale de alarma prin pofta de cafea. Ciudat este ca si aceia care au tensiunea ridicata au pofta de cafea.
- Pofta de nuci : Daca aveti pofta de nuci, atunci pielea dvs sufera de deshidratare.

- Pofta de capsuni: Atunci cand glicemia scade, aveti pofta de capsuni. De aceea si gravidele au mereu pofta de astfel de fructe. Atentie insa la diabet!
- Pofta de apa- Nu multe persoane au o astfel de pofta, dar majoritatea celor care poftesc apa au insuficienta renala.
- Pofta de ardei iute
- Pofta de produse picante semnalizeaza infectii intestinale.

sursa www.cancan.ro

Medica Fiore -ciorapi medicinali

Medica Fiore -ciorapi medicinali
Medica reprezinta linia exclusiva de ciorapi de dama pentru orice ocazie, indiferent de anotimp.

Acesti ciorapi cu o calitate foarte ridicata si rezistenti sunt recomandati femeilor care isi doresc sa aiba o forma mai buna si sa ascunda imperfectiunile siluietei

In magazinul online Fiore de la Medica puteti cumpara online urmatoarele:
- colanti Meryl - Compozitie: 87% poliamida | 12% elastan | 1% bumbac
Colant microfibra fantasia, lucios, cu transparenta redusa, cu model ce se aseaza peste pantof. Costa in jur de 17 lei

- colanti Hilaria Compozitie: 46% poliamida | 40% poliester | 3% elastan | 1% bumbac
Colant microfibra fantasia, cu transparenta redusa, cu aspect de jeans
Ce pret are? Costa in jur de 17,8 lei

-colanti Jola Compozitie: 85,5% poliamida | 13% elastan | 1,5% polipropilena
Colanti lungi, rezistenti, pentru copii si adolescente - pret 12 lei
- colanti Vika Compozitie: 85% poliamida | 13% elastan | 2% bumbac
Colant microfibra opac, intr-o gama de culori foarte variata - pret 15,5 lei
Unde pot cumpara colantii medicinali Fiore Medica? Il poti comanda online pe site-ul http://magazin.fiore.ro

20 de alimente-cheie în lupta cu bolile


20 de alimente-cheie în lupta cu bolile
Ce nu trebuie să lipsească din alimentaţia ta pentru a ţine bolile la distanta? Nutritionistul Michael Van Straten, autorul cartii “Ghidul alimentelor sanatoase”, aparuta recent la Editura Litera International, a întocmit o lista cu ce poti manca în cazul în care suferi de diferite afectiuni. Cat costa Cartea Ghidul alimentelor sanatoase? Pretul cartii -editia color este in jur de 44,5 lei . Unde o pot comanda? O puteti comanda online pe site-ul www.litera.ro

Iata lista alimentelor cheie care lupta cu  boile:
- Bananele - lupta impotriva bolilor copilariei dar tratementul infertilitatii, afectiuni circulatorii, constipatie, oboseala, diaree, retineri de fluide, arsuri stomacale, infectii micotice
- Nucile braziliene- au un continut bogat de seleniu. Ele sunt bune in cazul racelii, afectiuni renale, probleme menstruale si prostata. Le puteti cumpara in hipermarketuri
- Morcovii - au un continut bogat in betacaroten extrem de vital pentru vedere nocturna, sanatatii pieli si protejarii plamanilor. Morcovii fac minuni pentru suferinzi de artrita, guturai, diaree, infectii in organism, sinuzita sau varice, infertilitate
- Varza - perfecta pentru comprese in cazuri de anemie, artrita, dureri de spate, guturai si afectiuni circulatorii. Contine multe fier si vitamina C si ajuta la asimilarea mineralelor
- Ceapa
-Telina
- Curmalele
- Kiwi
- Lamai
- Ovaz
- Pestele gras
- Usturoiul
- Ghimbirul
- Patrunjelul
- Semintele de dovleac
- Boabele de soia
- Painea integrala
- Spanacul
- Iaurtul
-Apa
sursa www.libertatea.ro

Elancyl -ultima inovatie anticelulitica

Elancyl -ultima inovatie anticelulitica
Vrei sa scapi de celulita si vergeturi? O metoda eficare cu rezultate dupa 14 zile este Elancyl.
Elancyl -anticelulita Slabire-Cellureverse 14 zile

Primul ser concentrat care reactiveaza arderea naturala a celulitei si este disponibil in 2 variante: Cellu Reverse pentru coapse si solduri si Cellu Reverse pentru abdomen plat si tonifiat.
Produsul trebuie aplicat o singura data pe zi pentru 24 de ore de eficacitate, fara masaj.

Noua tehnologie de slabire din Cellu/Reverse 14 zile actioneaza eficient asupra semnelor vizibile de celulita:
• Xantoxilina, noul ingredient activ pentru slabire din Elancyl, reactiveaza si intensifica actiunea decisiva a proteinelor UCP programate in mod natural sa arda grasimea.

Dubla actiune:
- actiune corectiva asupra depunerilor existente de grasime
- actiune preventiva asupra depunerilor viitoare
• In plus, prin asocierea cafeinei cu florizina se stimuleaza eliminarea grasimii in cursul diminetii si se reduc la minimum depunerile care se formeaza in cursul noptii.
• Complexul de eliminare decongestioneaza tesutul si stimuleaza eliminarea apei si a toxinelor; HMC imbunatateste elasticitatea si tonusul pielii.

Cat costa Elancyl Cellu Reverse? Pretul este in jur de 99 de lei
Unde pot cumpara Elancyl Cellu Reverse crema anticelulita? Acest produs este disponibil numai in farmacii.
Il poti comanda online la farmaciile online:
http://www.farmablu.ro
http://www.centrofarm.ro
Poti citi mai multe despre cremele anticelulita si vergeturi marca Elancyl pe site-ul http://www.elancyl.ro
site unde poti primi si sfaturi  si pareri de la Oana Cuzino.

Cartea - Puterile vindecatoare ale uleiului de masline - Cal Orey

Cartea - Puterile vindecatoare ale uleiului de masline - Cal Orey
Fii in forma maxima cu aurul lichid! Ce este aurul lichid? Uleiul de masline.

Cartea "Puterile vindecatoare ale uleiului de masline", semnata de Cal Orey, contine retete sanatoase cu ulei de masline si legume, fructe, cereale, peste, carne de pui si alte alimente cu rol in mentinerea greutatii ideale si in prevenirea anumitor afectiuni.

Cumpara cartea aici
Din Antichitate si pana azi, uleiul de masline a avut numeroase intrebuintari, de la vindecarea diverselor boli pana la utilizarea in cosmetica si la treburile casnice. Faptul ca regimurile alimentare bazate pe uleiul de masline pot prelungi viata si preveni imbolnavirile este chiar atestat stiintific.

Ce se poate trata cu uleiul de masline - aurul lichid?
* alinarea durerilor provocate de artrita,
* stoparea cancerului de colon si de san,
* prevenirea diabetului,
* ameliorarea ulcerului,
* imbunatatirea memoriei.
Iata cateva remedii uimitoare cu ulei de masline

Infectiile vezicii urinare - o lingurita cu ulei de masline si o lingura de zeama de usturoi amestecate intr-un pahar cu apa calda. Bea de 3 ori pe zi, de preferinta inainte de masa. De asemenea, poate ajuta daca bei, preventiv, suc de merisor.

Tusea - ia o lingura de ulei de masline la nevoie.

Constipatia - ia o lingura de ulei de masline extravirgin cu legume si fructe. Nu uita sa te bucuri de cele 5 pana la 9 portii de fructe si legume pe zi.

Durerea de urechi - pune cateva pica­turi de ulei de masline in canalul auricular.
Cat costa cartea Cartea - Puterile vindecatoare ale uleiului de masline - Cal Orey?
Cartea costa in jur de  20 lei si o poti cumpara AICI

sursa Citeste mai multe in editia tiparita a revistei Csid.ro

Cum se mentine frumoasa Elena Udrea?

Cum se mentine frumoasa Elena Udrea? Elena Udrea are cateva secrete pentru a arata bine. Ministrul turismului bea ceai de slabit Zein si isi intretine tenul cu masti de aur si de argint.

fotografie cu Elena UdreaPentru ca are din ce în ce mai putin timp sa faca sport, Elena Udrea apeleaza la ceaiurile din plante Zein, cu care a slabit si Catalin Botezatu.

Ce ingrediente contine ceaiul Zein? Contine musetel, fenicul, floare de violeta, petale de trandafir, roinita si rubarbura. Cat costa ceaiul Zein si unde il pot cumpara? Pentru detalii viziteaza pagina Iata-unde-poti-comanda-online-faimosul Zein
Pentru a avea un ten mai luminos, ministrul Elana Udrea foloseste mastile pe baza de aur ce contin pulbere de perle si particule de aur de 24 de carate.
De asemenea, ea mai apelează si la crema pe baza de argint, un antioxidant si un cicatrizant puternic.
Pentru toate cele trei produse,Elena Udrea plateste de fiecare data aproximativ 700 de lei.

sursa partiala www.libertatea.ro

Programul 14 zile- Alege sa slabesti cu Nestle Fitness

Ideea PROGRAMULUI 14 ZILE este foarte simpla!  Contureaza-ti silueta in doar 14 zile!

Cum? Cu produsele oferite de Nestle Fitness.

Pentru a-ti contura silueta este suficient sa inlocuiesti micul dejun si inca o masa cu cereale integrale NESTLÉ FITNESS, FITNESS & FRUITS sau FITNESS CHOCOLATE, sa ai o dieta echilibrata si activitatea fizica regulata.

Avantaje pentru Tine:
convenabil
gust delicios
cereale integrale
mod extraordinar de a-ti contura silueta

Si pentru ca totul sa fie mult mai usor pentru tine, pe www.nestle-fitness.com  versiunea in limba romana si ai posibilitatea de a obtine un plan personalizat de dieta si exercitii fizice pe parcursul a 14 zile, adaptat la necesitatile individuale ale organismului tau, precum si informatii despre cerealele integrale, importanta unei diete echilibrate si sfaturi usor de urmat pentru conturarea siluetei.
Fii Fitness! Incepe PROGRAMUL 14 ZILE chiar de astazi si contureaza-ti silueta pentru vara!
Cat costa pliculetele cu cerealele integrale Nestle Fitness?Ce pret au? Pretul unui pachet de 250g este la pret de 9 lei - pana la 11 lei
Unde pot cumpara cereale pentru slabit Nestle Fitness?  Aceste cerele sunt deja in comert , le gasiti in hipermarket-uri, dar si in magazinele cu produse naturiste si farmacii sau il puteti comanda online pe site-ul:
http://www.megasales.ro
http://www.totalcomenzi.ro

Acupunctura: tratament


Ce este acupunctura? Este o metoda de tratament dureroasa? Nu , nu este o metoda de tratament dureroasa.In timpul sedintei de acupunctura poti simti o usoara durere, o intepatura ca de tantar sau furnicaturi.

Acele de acupunctura sunt din aur, argint, cupru, otel inoxidabil, etc. Au varful rotunjit si diametrul in jur de 0,25 mm, deci nu ranesc tesutul uman.
Se utilizeaza, in general, ace de unica folosinta.

Aceasta metoda de tratament- acupunctura - repune in functiune mecanisme de autoreglare a organismului care au hibernat pana in prezent. De aici rezulta si gama larga de afectiuni ce poate fi tratata prin acupunctura.
In lista Organizatiei Mondiale de Sanatate sunt incluse in jur de 400 de boli care pot fi tratate prin acupunctura. puteti vedea care boli se pot trata daca d-ati click pe link-ul alaturat.

Pe langa aceasta lista mai pot fi tratate cu succes si urmatoarele afectiuni: noduli tiroidieni, noduli mamari, adenom de prostata, adenom hipofizar, tumori benigne si maligne, osteoporoza, astm bronsic, fibrom uterin, chisturi ovariene, psoriazis, vitiligo, dereglari hormonale, litiaza renala si biliara etc. De asemenea, se poate folosi si ca tratament de intretinere cosmetica.

De remarcat ca acupunctura, alaturi de fitoterapie, poate duce la rezultate notabile.
Unde poti face tratament acupunctura in Romania? Iata cateva adrese:
Centrul National de Acupunctura si Homeopatie
Str. Visarion, nr. 4-6, sector 1, Bucuresti; Tel.: 021/212.79.06; 021/212.79.07.
Aici poti beneficia de consultatii gratuite (centrul lucreaza cu Casa Nationala a Asigurarilor de Sanatate), pe baza unei trimiteri de la medicul de familie.

Centrul Medical "Dava",
Str. Tulnici nr. 10, bl. 40, sc. 1, ap. 3, interfon 03, sector 4, Bucuresti; Tel.: 021/636.74.75; 021/423.14.57.

Delta Medical,
Sos. Colentina nr. 8, Bloc 5, scara B, ap. 46, sector 2, Bucuresti; Tel.: 021/324.39.45; 021/243.39.66.

Cabinet dr. Codrut Tutu -Centrul Medicina Taditionala- tratament acupunctura PIRASAN
Sos. Stefan cel Mare, nr. 240, bl. 59A, sc. A, et. 1, ap. 4, sector 2, Bucuresti; Tel.: 021/619.11.17 dupa ora 14.00 luni-vineri.
site www.pirasan.ro

Clinica DON,
Str. Iuliu Maniu nr. 33, ap. 9, Cluj Napoca; Tel.: 0264/598.208.

Centrul Medical Aqvila,
str. Orhei 8/30 bl. V3, Piatra Neamt; Tel.: 0233/225.623.
sursa articol
http://www.e-sana.ro

Florentina Opris va invita la Traseul Sanatatii Tale


Asociatia Pentru O Viata Sanatoasa si Florentina Opris continua Campania natinala „Alege Sa Fii Sanatos !” si invita pe cei interesati vineri, sambata si duminica, 23-25 aprilie 2010, de la orele 12:00, la Food Court Feeria – la Baneasa Shopping City (Carrefour intrarea din stanga langa Mobexpert), la evenimentul de lansare a proiectului Traseul Sanatatii Tale.

Cei care vor participa vor fi îndrumati de specialisti, medici si producatori, despre stilul de viata si ce trebuie facut pentru a-l îmbunatati.
La începutul traseului, vi se va evalua speranta de viata si varsta biologica, tensiunea arteriala si glicemia. Daca parcurgeti fiecare dintre cele 8 standuri, veti afla :
1. cat de importanta este hidratarea ;
2. ce trebuie sa contina micul dejun ;
3. cum sa gatesti sanatos ;
4. care este cel mai eficient mod de detoxifiere ;
5. ce tip de miscare trebuie sa faci zilnic ;
6. care este cea mai eficienta terapie alternativa ;
7. unde si cum sa iti petreci vacata ;
8. care sunt controalele medicale periodice pe care trebuie sa le efectuezi.

La eveniment vor participa: Altetele Lor Regale Printul Paul si Printesa Lia ai Romaniei, Elisabeta Lipa, Octavian Bellu, Cristian Topescu, Maia Morgenstern, dr. Gheorghe Mencinicopschi, Monica Tatoiu, Carmen Negoita, Mihai Constantinescu, Monica Columbeanu, Laura Badea, Gianina Corondan si multi altii.
Aceste personalitati participa la acest eveniment pentru a sustine actiunea Florentinei Opris în misiunea sa de constientizare si motivare a cat mai multor persoane sa adopte un stil de viata sanatos.
Puteti citi mai multe despre eveniment si despre Florentina Opris pe site-ul ei
http://www.florentina.ro

Tratament naturist artrita


Ce este artrita? Cum se manifesta?
Artrita este o boala care apare cel mai des la maini, picioare si genunchi.
Pielea zonelor afectate devine subtire, palida, lucioasa si fara viata si se
carcaterizeaza prin roseata, umflare si durere locala.

Este o afectiune care avanseaza totusi rapid daca nu se trateaza, ea poate chiar sa distruga articulatiile si sa duca la deformarea membrelor sau zonelor afectate.
Cum apare artrita? Poate aparea pe fondul unui sistem imunitar scazut, o infectie suparatoare sau anumite leziuni care conduce la slabirea articulatiilor.

Tratamente naturiste artrita:
- Tamaia are proprietati antiinflamatorii, iar pentru a urma un tratament natural din aceasta planta este necesar sfatul medicului naturist.
In functie de tipul artritei si starea generala de sanatate, el iti va recomanda doza potrivita si regularitatea tratamentului.
-Ciresele sunt fructele ideale pentru persoanele care au artrita. Studiile cercetatorilor americani au aratat ca un consum regulat si sutinut de cirese reduce in timp inflamatiile articulatiilor cu 50%.
- Curcuma este un alt remediu natural pe care il poti folosi in tratamentul tau impotriva artritei. Stimuleaza circulatia sangelui, are rol antioxidant si antiinflamator. Este un ingredient activ, care ofera rezultate imediate
-Ghimbirul s-a folosit din cele mai vechi timpuri pentru tratarea afectiunilor stomacului. Studiile recente insa au demonstrat eficienta sa in tratarea afectiunilor inflamatorii. Poti scapa de durerile si umflaturile specifice artritei pastrand un regim regulat, prescris de medic, din extractul acestei plante.
-Gheara diavolului este o alta planta eficienta in tratamentul artritei. Creste in soluri nisipoase, iar extractul natural poate fi gasit la magazinele de profil.

Ce medicamente ajuta la tratarea artritei? De exemplu este medicamentul Mobility care ajuta la reducerea dramatica a inflamatiilor si poate actiona ca un analgezic.
Recomandat in afectiuni musculare sau ale oaselor, precum artrite reumatoide, osteoartrite sau guta. Cat costa? Pretul este in jur de 153 de lei si il poti cumpara pe site-ul www.pcfarm.ro

Ce alte metode sunt pentru a scapa sau ameliora artrita? Pentru a stopa procesul inflamator si distrugerea articulatiilor trebuie eliminati din organism factorii generatori si regenerate zonele de tesut deteriorat. Prin acupunctura, fitoterapie si termoterapie se accelereaza metabolismul local si vascularizatia in zonele afectate iar toxinele si rezidurile celulare vor fi preluate de sange si limfa pentru a fi eliminate din organism.
sursa partiala www.ziare.com

Slabire si ingrijire cu Perfectil

 Ce este Perfectil? La ce este bun? Perfectil - Skin-Hand and Nails  produs de Vitabiotics
Are tripla actiune ajuta la dieta, intareste unghiile si te ajuta sa ai un par frumos si sanatos
 
Perfectil este un complex de vitamine si minerale ce te ajuta sa iti mentii si sanatatea si frumusetea in acelasi
timp. 


O dieta echilibrata si un regim de viata sanatos sunt esentiale pentru o imagine desavarsita. 

Perfectil, are 22 nutrienti - vitamine, minerale si antioxidanti naturali ce fac din aceste capsule un  aliat
Perfectil este numarul 1 in Marea Britanie - dezvoltat special pentru piele, par, unghii
Este argumentat de 35 de ani de cercetare stiintifica asupra beneficiilor nutritiei optime

Perfectil este recomandat de Premier Model Management,agentie internationala de modeling aflata in top, ce a contribuit la lansarea carierelor internationale ale multor modele de renume.
Cum se administreaza Perfectil- prospect?
O singura tableta pe zi, luata dupa masa principala, asigura pielii, parului si unghiilor o gama completa de nutrienti de care acestea au nevoie.
Unde pot cumpara pastilele Perfectil? Cat costa?O cutie are 30 de tablete si costa incepand de la  34 pana la 45 de lei

Iata unde poti cumpara capsulele Perfectil .
Pastilele Perfectil sunt disponibile in farmaciile din tar sau  la orice farmacie online

sursa partiala www.mediafax.ro

Clinica Pure Med

Daca suferiti de :
- oboseala cronica
- maladii inflamatorii repetate
- schimbarea dispozitiei
- pierderea atentiei
- diminuarea memoriei
-- dureri in tot corpul
-balonare si sindrom de intestin iritabil
- slabiciune
- miros neplacut al gurii si al corpului
- imbatranirea pielii si tonus slab
Atunci sanatatea dvs este in pericol.
Ce puteti face?
Acest simptome sunt provocate de otrairea organismului
prin toxine interne si radicali liberi care sunt extrem
de periculosi pentru sanatate si viata.

Pentru a remedia aceste stari puteti face analize, metode
unice de vindecare si tratament la clinica
Pure Medicine
Unde este clinica Pure Medicine?
Bd-ul Regina Maria nr 1 bloc P5B
scaea 1 Etaj 1 ap.1
Telefon 021-3353500
www.puremed.ro

2 zile de fitness gratuit in acest weekend cu premii!


2 zile de fitness gratuit in acest weekend cu premii! unde? cand? 23-24 aprilie 2010
o invitatie la un week-end dedicat fitness-ului la Decathlon!Accesul este gratuit!
Va fi si un un curs de fitness, dar si nenumarate concursuri cu premii printre care:
· Concurs de stepper
· Concurs de vaslit
· Concurs consola fitness
· Concurs de sarit coarda
Unde este Decathlon? Magazinul DECATHLON este în Bucureşti - MILITARI
Bulevardul Iuliu Maniu,
MILITARI Shopping Center 061129 Bucuresti
tel. : 021 408 50 00
fax : 021 317 88 86
Program

De luni pâna sâmbata 9:30-21:30
duminica 10-20

sursa www.incont.ro

Scapa de celulita prin impachetari cu parafango!

Scapa de celulita prin impachetari cu parafango!
Vrei sa slabesti si sa scapi de celulita? Incearca impachetarea cu parafango in tunel cu radiatii infrarosii!
Primele semne se vad inca de la prima sedinta, iar dupa 10 sedinte celulita nici nu se va mai observa.
mpachetarea cu parafango in tunel cu radiatii infrarosii da rezultate imediat. Insa se recomanda un tratament de cel putin 10 sedinte. “Un astfel de tratament ajuta la slabit, la eliminarea celulitei si lupta impotriva obezitatii”

Cat dureaza o sedinta de impachetare cu parafango ? Clienta sta in tunel 50 de minute, la o temperatura intre 60 si 80 de grade. Cat timp sta in tunel, i se da un ceai antiadipos. La final este curatata si i se aplica o crema anticelulitica.

Cat costa tratamentul care te scapa de celulita prin impachetari cu parafango?
Un abonament la o sala cu preturi medii costa in jur de 550 de lei.

Unde se fac tratamentele cu parafango - Violeta Tanase ?
Impachetarile cu parafango se fac la salonul de infrumusetare Isamar Lady.
Adresa lor este : Complex Comercial SIR
Bloc, Etaj 2-3
strasa Virtutii nr 1 sector 6 Bucuresti
Telefon : 430.57.10 / 430.57.11
interior 3114
Mobil 0722 690908/ 0769 250923
Site : http://www.isamarlady.ro/
La Isamar Lady puteti beneficia de urmatoarele servicii:
-aerobic, tae-bo, fitness exclusiv pentru femei, sauna, masaj, bar sportiv, coafor, kids cor'or, manichiura, pedichiura, cosmetica, remodelare, programe speciale, activitati recreative

sursa partiala
http://www.perfecte.ro

Combate celulita cu guarana -terapie soc - 7 kg

Combate celulita cu guarana -terapie soc - 7 kg

Masca Anticelulitica cu Guarana reprezinta un tratament natural cu efect puternic drenant, detoxifiant si care ajuta la arderea grasimilor determinand o pierdere rapida in greutate.

Substantele active continute sunt algele, barba ursului, guarana (sursa naturala de cofeina), ulei essential de rozmarin, toate acestea actionand in sinergie pentru realizarea unui puternic efect reducator.

Cum se face tratamentul care combate celulita cu Guarana? Masca cu guarana
* Se efectueaza un peeling corporal o data pe saptamana pentru eliminarea celulelor moarte
* Se aplica gel termo forte pentru arderea grasimilor si eficacitatea tratamentului
* Se aplica masca cu guarana pe zona de tratament
* Corpul este impachetat in cearceaf de plastic de unica folosinta
* Pentru potentarea efectului ingredientelor principale, vei fi introdusa in termosauna/ tunel timp de 40 - 50 de minute
* Ulterior tratamentului se recomanda aplicarea cremei anticelulitice Cream Thermo Slimming

Rezultate sunt spectaculoase – poti sa scapi de pana la 6 centrimetri!
Beneficii – Slabesti si scapi de depozitele de apa si toxine

Cat pot slabi cu acest tratament? Dupa un tratament soc complex cu guarana poti slabi intre 5 si 7 kilograme!
Acest tip de terapie este recomandat persoanelor care se afla intr-un grad avansat/ mediu de celulita, care au retentie de apa, picioarele umflate si vergeturi


Cat costa tratamentul anticelulitic -terapie soc cu guarana?
10 sedinte FORTE GUARANA costa in jur 350 lei

Unde pot face tratamentul de slabire si combaterea celulitei - tratament soc cu guarana?
Il pot face la Centrul tau de Slabire BettyBlue

Tel: 0727.767.008/ 021.314.1925
Piata UNIRII, Str. Baia de Fier nr. 10 et.1

site http://www.bettyblue.ro

sursa www.idieta.ro

Ce mancam la birou ca sa nu ne ingrasam?


Cum scap de stres si de kilogramele in plus? Ce pot manca la serviciu ca sa nu ma ingras? Ce pot manca daca tin dieta, cura de slabire si sunt la lucru la birou?
Iata cateva idei salvatoare:

- Papaya si fisticul care te scapa de stres si iti imbunatatesc starea de spirit
Pentru a imbunatati starea de spirit, nutritioniştii recomanda migdalele, iaurtul, fisticul, papaya si crevetii.

Potrivit medicilor, vitamina B, care se gaseste în aceste alimente, ajuta la cresterea productiei de serotonina din creier, si asa apare starea de relaxare.
Datorita continutului de acid folic, aceste alimente ajuta la imbunatatirea starii de spirit, iar sarcinile primite la servici nu vor mai parea asa de dificile.

- se recomanda pachetul facut acasa, de exemplu sandvish-uri facute din paine integrala cu branză, rosii, sau un borcanel de iaurt, care ar putea reprezenta o mica gustare.
Nutritionistii recomanda fructele si legumele, deoarece acestea sunt bogate în vitamine si antioxidanţi.

Ce trebuie evitat de rontait si de mancat la birou daca vrei sa scapi de stres si kilograme in plus:
- ciocolata, cafeaua, cacaua, bauturile care contin cofeina, precum cola,
- ceaiul negru sau verde trebuie evitat, deoarece contine o substanta numita teina cu efecte asemanatoare cofeinei,
-covrigeii, biscuitii, snaksurile sau preparatele de la restaurantele de tip fast-food, acestea ingrasa si creeaza o stare de neliniste

sursa partiala www.gandul.info

Centrul Medical Unirea

Centrul Medical Unirea - reminder pentru prioritati
Din dorinta de a te impulsiona sa ai un control strict asupra sanatatii tale, pana la data de 30 aprilie 2010, Centrul Medical Unirea ofera 50 %discount pentru testul Papanicolau Clasic. Acest test este necesar pentru detectarea prezentei celulelor anormale, fiecare femeie trebuind sa isi insuseasca obisnuinta unui control periodic ginecologic pentru a putea depista din timp si evita un numar mare de afectiuni.

Conform Asociatiei Europene de Prevenire a Cancerului de Col Uterin, sase romance mor in fiecare zi din cauza cancerului de col uterin, si asta cu toate ca exista testul preventiv Papanicolau, un examen medical simplu, nedureros, care permite depistarea precoce a bolii. O vizita la medicul ginecolog, de doua ori pe an, pentru efectuarea unui test Papanicolau poate insemna depistarea la timp a cancerului de col uterin. Testul dureaza cateva minute, este nedureros si nu are nicio contraindicatie de varsta.

De reducerea de 50% beneficiaza orice femeie, arondata sau nu a Centrului Medical Unirea care isi face programare la oricare dintre sediile CMU Baneasa, Unirii, Enescu, Opera Center, Charles De Gaulle si Iride. Programarile se pot face la numarul de telefon: 021 9CMU (021 9268) pana la 30 aprilie 2010.

sursa www.feminis.ro

O noua metoda de slabit! Slabire cu fibre Faina Fibrio

Fibrele sunt o sursa sigura de sanatate – spune Cornelia Marin, care este proprietara unui restaurant ale carui produse sunt toate pe baza de fibre.

Vedetele din showbizz-ul romanesc sunt dependente de produsele ei bio, realizate dintr-o faina speciala, macinata in propria moara ecologica.
Produsele ei sunt suta la suta naturale: foloseste oua ecologice, faina proprie bogata in fibre, iar la vara va avea legume si fructe aduse de la o ferma.

Aici vei gasi faina Faina Fibrio care nu te lasa sa te ingrasi, prajituri care tin cu silueta, produse de canepa mai putin cunoscute, multe produse naturale si ecologice

Faina Corneliei este rezultatul amestecului a 5 sortimente de faina integrale (grau, secara, ovaz, soia, canepa) si faina de tarate de cereale (grau, secara), pe baza unei formule proprii prin care s-a urmarit obtinerea unei faini cu indice glicemic mic. Este o faina speciala care are un continut crescut de fibre, vitamine din complexul de vitamine B si minerale.

Printre specialitatile bio se afla produsele bogate in fibre biscuiti care taie pofta de dulce sau biscuiti pentru sport .

Meniul este ales dupa teoria Indicelui Glicemic al alimentelor, ce va ajuta sa slabiti si sa va mentineti greutatea mult visata.
Faina Fibrio pret -cat costa faina fibrio?Faina fibrio cumparare..

Cum se numeste restaurantul Corneliei Marin - fibre? Restaurantul se numeste Fibrio si este specializat in meniul Fiber Life.
Unde este Restaurantul Fibrio?
Strada Marcel Andreescu nr. 11 ; Sector 1 ; Bucuresti
( Dorobanti, vis-a-vis de Liceul I. L. Caragiale ) Telefon / Fax : 021 230.02.49 ; 0727.Fibrio
site-ul restaurantului este http://www.fibrio.ro/
blogul Corneliei Marin -cu sfaturi pentru kilogramele pierdute, faina fibrio pe
http://corneliamarin.ro

Bananele scad colesterolul


Un studiu recent realizat in China a scos la iveala faptul ca bananele micsoreaza colesterolul, reducand riscul ca arterele sa se blocheze.

In cadrul experimentului realizat de cercetatorii de la Universitatea Yanbian, 20 de barbati si femei sanatosi au primit cate o banana, iar la doua ore dupa ce au consumat-o li s-a masurat din nou colesterolul, observandu-se o scadere a celui considerat "rau", cauza principala a aterosclerozei si bolilor de inima.

Oamenii de stiinta sunt convinsi ca efectul benefic asupra colesterolului este dat nu de tanina sau vitamine, ci de fibra din pulpa, relateaza Daily Mail.

Dupa cum a aratat un alt studiu realizat de Universitatea Murcia din Spania, aceasta fibra micsoreaza si riscul de constipatie.

articol total www.ziare.com

Scapa de celulita in doar 14 zile cu crema Thermo-Sculpt Lineace

Tratament de atac impotriva celulitei Efecte vizibile in doar 14 zile cu crema Thermo-Sculpt de la firma Lineace
Formula inovatoare cu dubla actiune permite eliminarea celulitei cat si recapatarea fermitatii pielii. Imbina principiile active cu eficacitatea complexului colagen activ, ce stimuleaza producerea acestuia.

Rezultatele apar dupa doar 14 zile de folosire. Lineance Themo-Sculpt are dubla actiune:

* Actioneaza asupra celulitei prin patrunderea optima in piele a principiilor active. Microcirculatia este activata, iar drenajul este stimulat, permitand astfel eliminarea grasimilor in exces. O silueta remodelata, o piele cu aspect neted si tonic. Tesutului adipos se reduce in cazul a 73% dintre femei.
* Este demonstrat prin teste in vitro ca pielea isi recapata fermitatea. Complexul colagen activ, inov atie a laboratoarelor Lineance, are efect asupra sintezei de colagen. Aceasta creste cu 41 %.

Cat costa crema anticelulitica Thermo Sculp de la Lineace? Crema costa in jur de 87 de lei
Unde pot cumpara crema impotriva celulitei Thermo Sculp de la Lineace?
Crema ete disponibila in toate farmaciile din tara sau in urmatoarele farmacie online
http://www.efarma.ro
http://www.centrofarm.ro
sau in framciile HelpNet
Din gama Lineace puteti gasi si alte creme senztionale care vin in ajutorul ingrijirii pielii:
- crema care te scapa de coaja de portocala Lineance Amincissant Subli’Slim 150 ml
- crema pentru dizlocarea depozitelor de grasime Lineance Amincissant Boost 150 ml
- crema destinata femeilor care au celulita profunda Lineance Amincissant Zones Rebeles 150 ml
- crema destinata femeilor care isi doresc un abdomen plat si ferm. Este recomandata utilizarea sa si dupa nastere Lineance Amincissant Restructurant Veintre Plat 125 ml

Afla cum poti avea un trup catifelat fara vergeturi

Medicii avertizeaza asupra faptului ca multe persoane se confrunta cu striatii dizgratioase la nivelul pielii, efecte ce apar mai ales atunci cand se modifica volumul corporal.
Acest lucru afecteaza aproximativ 50% din femeile tinere si mai ales gravidele in ultimele luni de sarcina.
Cum poti scapa de dungile neplacute ce iti apar pe piele?
Iata cateva solutii:
- Foloseste cremele speciale cu vitaminele A si E
- practica masajul cu uleiuri : Tratament- masaje zilnice cu ulei de masline pe zonele corpului afectate de vergeturi zilnic 15 minute,
Un aliat puternic contra vergeturilor este unguentul pe baza de aloe vera.
Trebuie sa-ti faci masaj local, de trei ori pe zi. Ca sa reduci semnificativ striatiile iti poti masa pielea, cel putin o luna, de cate doua ori pe zi cu balsam cu bitter suedez. Tot pentru masajul zilnic sunt indicate si uleiurile esentiale de migdale sau nuci.
- foloseste injectiile cu jalupro pentru a scapa de vergeturi. Ce sunt injectiile cu jalupro?
Cel mai modern si mai eficient remediu la momentul actual nu implica operatia. "Tratamentul cu jalupro reuseste sa refaca foarte bine vergeturile datorita continutului bogat in acid hialuronic, glicina, prolina, livina si leucina.
Este o solutie injectabila, sterila, care are drept scop lubrifierea tesuturilor. Aceasta se administreaza sub piele si reface inclusiv ph-ul", spune dr. Mirela Miertoiu, doctorand in Stiinte Medicale Dermatologice. Microinjectiile nu sunt dureroase si este necesar sa faci cam o sedinta la zece zile.
Unde pot face tratamente cu injectiile jalupro care te scapa de vergeturi in Romania? Am facut cercetari si am aflat:
- Puteti face tratement cu jalupro la Dr. Athanasios Fragkos la urmatoarele spitale si centre de medicina estetica:
Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, Bucuresti Adresa: Calea Floreasca, Nr. 8
http://www.urgentafloreasca.ro
Clinica Lascar, Bucuresti Adresa: Intr. Poiana, Nr. 25 http://www.clinica-lascar.ro
Sanador Medical Center, Bucuresti Adresa: Str. Dr. Dimitrie Sergiu, Nr. 26-28
http://www.sanador.ro
Cabinetul Medical Le Studio, Timisoara Adresa: Str. Remus, Nr. 12, Ap. 1A
Telefon 0723888844 intre orele 13 si 17, de luni pana joi,
Cat costa tratamentul sedinta cu injectiile jalupro? Pentru preturi vizitati site-urile fiecarei centre medicale.
Site http://www.athanasiosfragkos.com
sursa pariala www.cancan.ro

Colanti termo-lipo-tensori Slimming Push Up


Colanti slabire termo-lipo-tensori Slimming Push Up
Care sunt avantajele folosirii colantilor - pantalonilor de slabit Slimming Push Up?
Iata cateva dn avantaje ale colantilor pentru slabit Slimming Push Up.


- Elimina kilogramele excedentare în zonele rebele.
- Elimina celulita.
- Elimina aspectul de "coaja de portocală" al pielii.
- Pielea devine neteda, elastica
- Colantul este invizibil sub haine este ca o a doua piele
- AJuta la slabit fara regim, fara exercitii
- Se poate purta oricand.
- Actioneaza întreaga zi, cu transpiratie controlata, fara miros neplacut
- Poate fi purtate si de femei si barbati.
- Lavabil de 20 ori.
- Antialergic, nu produce iritatii.
- Amelioreaza circulaţia sangvina, cu efect de masaj

Unde pot cumpara pantalonii colantii de slabit Slimming Push Up? Il puteti comanda online pe
http://www.slimpush.ro/
Cat costa colantii Slimming Push Up? Pretul lor este in jur de 99 lei

Danone nu mai sustine ca Activia si Actimel fac bine sanatatii

Grupul Danone, cel mai are producator de iaurt din lume, a anuntat ca renunta la recunoasterea efectelor benefice asupra sanatatii a doua dintre produsele sale: Activia si Actimel, prezente si pe piata romaneasca.

In raportul trimestrial privind veniturile, gigantul francez a precizat ca a retras de la Autoritatea europeana pentru securitatea alimentelor (EFSA) solicitarea prin care incerca sa obtina recunoasterea oficiala a presupuselor efecte benefice asupra sanatatii, anunta Business Week.

Pana acum, campaniile de promovare ale celor doua produse erau bazate pe afirmatii potrivit carora Activia usureaza digestia si Actimel mareste imunitatea organismului. Danone isi motiveaza decizia prin "lipsa de claritate si vizibilitate in ceea ce priveste aplicarea reglementarilor europene" din domeniu.
sursa www.ziare.com

Epilare definitiva cu laser

Centrul de epilare definitiva Depilfin ofera intr-o ambianta relaxanta servicii de calitare..

Consultatia este intotdeauna gratuita, oricine este binevenit sa vada si/sau testeze cum functioneaza aparatura lor, sa primeasca sfaturi si informatii cu privire la metodele de epilare potrivite fiecarei persoane, costuri si eficienta.

Clinica DepilFin se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor care sunt interesati de aspectul lor sau pur si simplu de confortul de a elimina pentru totdeauna parul nedorit de pe corp.

PROMOTIILE anului la centrul de epilare Depilfin:

* daca epilezi 2 zone cea dea treia este bonus
* epilare cu ceara de lunga durata!
* CONSULTATIA GRATUITA

Preturile tratamentelor de epilare la centrul Depilfin sunt calculate in euro. Cat costa o epilara definitiva? De exemplu:
Epilare faciala: Mustata costa 50 Euro
Epilare corporala: Picioare integral costa 290 Euro
Epilare Inghinal linie bikini costa 80 Euro
Epilare Axile costa 80 Euro

Unicul centru din Romania unde puteti gasi produsele VanityLine este clinica Depilfin. Produsele cosmetice Neo-D Derm pot fi utilizate cu mare succes atat in timpul tratamentului de epilare definitiva cat si inainte ori dupa aceasta perioada, pentru toata viata. Pentru preturile acestor cosmetice profesionale puteti sunala telefon 0733 008 472 sau 0268 418 303 sau merge la sediul clinicii,.
Unde este clinica de epilare definitiva Depilfin? Adresa lor este:
Michael Weiss Nr. 26 Ap. 1, Brasov
SIte : http://www.epilare-cu-laser.ro

Revitol crema care te scapa de celulita

Crema Revitol Anticelulitica este crema cea mai puternica impotriva celulitei.
* Reduce aspectul de coaja de portocala provocat de celulita
* Imbunatateste aspectul pielii pe coapse, picioare si fund

* Este usor de aplicat
* Nu are depuneri ori miros urat
* Functioneaza atat la barbati cat si la femei
* Nu creeaza senzatia de furnicatura
* Este disponibila direct pentru dumneavoastra

Crema revitol anticelulitica este inventie stiintifica revolutionara pentru impiedicarea aparitiei celulitei. Crema Revitol anticelulitica poate fi folosita pentru a favoriza aparitia pielii mult mai intinse si si mult mai sanatoase in zonele in care a fost aplicata crema.

Cu Revitol puteti reduce aspectului de coaja de portocala de pe pielea dumneavoastra. Trebuie doar sa aplicati crema anticelulitica pe coapse, talie, burta si barbie pentru o piele mult mai intinsa si mai sanatoasa.
Ce contine crema anticelulitica Revitol?
Ingrediente :
- Cofeina/extract de cafea, extract de alge/extract de Bladderwrack, extract de ardei, extract de ceai verde, Retinol A, unt de Shea, extract din Coada Calului, etc
Cat costa crema Revitol anticelulita? Crema Revitol anticelulita costa in jur de 159 de lei
Unde pot cumpara crema Revitol anticelulita? O poti comanda online pe site-ul
http://www.revitol.ro

Secretul siluetei Andreea Balan


Andreea Balan arata super misto. Care e secretul ei? Ei bine cei de la revista Click au facut un articol in care scrie secretul siluetei ei:
1.Se fardeaza de la 15 ani, dar nu a fost niciodata la cosmetica. În schimb, nu se culca fara sa se demachieze şi foloseşte produse naturale, pe baza de laptisor de matca.

2.Nu se uita la bani atunci cand isi cumpara creme pentru fata. Preferatele ei sunt cele de la Christian Dior.

3. Nu tine dieta, mananca doar de doua ori pe zi, si isi consuma toate caloriile la repetitii. Are grija sa se hidrateze în permanenta.

4.Danseaza cel putin 20 de ore pe saptamana si recunoaste ca antrenamentele i-au marit rezistenta la efort si i-au modelat corpul armonios.

Andreea Balan a pozat  pentru promovarea noului ei proiect muzical, „Trippin”, lansat ieri 13 aprilie 2010, în premiera, cu monden.info.sursa www.click.ro

Slabire cu Yogilates


O noua metoda de slabire Yogilates
Ce inseamna Yogilates?

Yogilates este o practica ce imbina armo­nios beneficiile practicii Yoga si Pilates,

Aveti rezultate vizibile dupa doar cateva sedinte: va cres­te flexibilitatea,vi se intareste muscu­latura, va scapa de stres, induce o stare de re­laxare .

O metoda perfecta pentru a combate efectul sedentarismului. Inima yogilates este starea de constienta a propriului tau corp.

Instructor de yogilates este instructorul Carlos L'Abbate.

Unde se pot face exercitii de yogilates? Puteti merge la sala de yogilates in Bucuresti pe strada
Dr. Staicovici nr. 26

Cat costa abonamentul de yogilates?
Un abonament de 5 sedinte costa 150 lei.

Site-ul unde puteti citi mai multe despre Carlos L'Abbate si yogilates este www.yogilates.ro
site-ul este in limba engleza
sursa articol www.csid.ro

Cel mai usor mod de a-ti indulci ziua


Tabletele Sucrazit de la Elite iti ofera solutia perfecta pentru a-ti indulci bautura preferata, fara sa ai grija caloriilor.

Folosind Sucrazit te poti rasfata in orice moment cu un ceai parfumat, o cafea bogata sau o limonada revigoranta, pe gustul tau.

Acasa poti folosi ciupercuta de la Sucrazit, ce contine 300 de tablete, sau cutia de 600 de tablete. Pentru momentele cand esti plecata cutiuta de buzunar, cu 75 de tablete, va deveni cu siguranta un accesoriu de nelipsit din orice poseta. Savureaza oriunde si oricand o bautura cu gust delicios si zero calorii.
1 tableta (0 calori) = 1 lingurita zahar (20 calorii)
Compozitie: - antiaglomerant-bicarbonat de sodiu,
- indulcitor-zaharinasodica,
- acid fumaric.
Sucrazit - face viata mai dulce

Cat costa indulcitorul Sucrazit? O cutiuta care contine 300 de pastilute costa in jur de 5 sau 6 lei, iar cel are are 500 de pastilute costa in jur de 7-8 lei
Unde pot cumpara indulcitor Sucrazit? Il poti cumpara la orice supermarket, la farmacii sau pe urmatoarele site-uri:
http://www.cauti.ro
http://www.romedic.ro
http://www.enatural.ro

SILUET R PLUS ANTICOLESTEROL

SILUET R PLUS ANTICOLESTEROL
Inlatura senzatia de foame datorita continutului mare de fibre naturale expandate, care, ajunse in stomac, in contact cu sucul gastric, isi maresc volumul, creand senzatia de „SATUL“.

Scaderea rapida in greutate se poate face inlocuind cu succes toate mesele din zi. Produsul aduce in organism toate substantele nutritive necesare (proteine, vitamine, minerale etc.).
Nu este diuretic sau laxativ si nu creeaza deshidratare sau la anemii.
Are efecte anticancerigene si ajuta sistemul imunitar datorita continutului mare de antioxidanti (vit. C, acizi grasi nesaturati si flavone).

Calitatea de antioxidant si antiagregant confera produsului un rol important lipotrop si anticolesterol. Se reduce astfel riscul aparitiei bolilor cardiovasculare, aterosclerozei sau ischemiei organelor vitale.
Semintele germinate si germenii de cereale au continut mare de tocofenoli (vit. E) si acizi grasi polinesaturati cu caracter antioxidant. Ele sunt o importanta sursa de vitamine B1, B2, B5, PP, acid folic, biotina (vit. H), inozitol si colina, acid pangamic (vit. B15). Substantele stimuleaza raspunsul imunitar al organismului (reactia de aparare).
Glucidele nemetabolizate din fibrele naturale expandate retin o mare cantitate de apa si ajuta la absorbtia intestinala a grasimilor impiedicand asimilarea substantelor calorigene. Prin eliminarea lor din organism se elimina si substantele nocive.
Fibrele vegetale leaga sarurile biliare reducand secretiile biliare. Aceasta impiedica formarea compusilor precancerigeni. Impiedica astfel aparitia cancerului de colon.
Proteinele vegetale sunt esentiale intr-o dieta alimentara corecta si reduc factorul aterosclerotic.

DUPA O LUNA PUTETI SLABI NATURAL INTRE 8 SI 10 kg
NU ARE EFECTE SECUNDARE NEDORITE
Se recomanda o cura de cel putin patru saptamani.

ADMINISTRARE:
Produsul se prezinta sub forma de pudra, administrandu-se cate o masura in amestec cu 200-250 ml apa sau sucuri hipocalorice, de doua-trei ori pe zi, în locul meselor, sau ori de cate ori apare senzatia de foame.
Pentru scadere rapida in greutate SILUET-R poate inlocui cu succes toate mesele din zi, deoarece aduce organismului toate substantele nutritive necesare (vitamine, minerale, proteine etc.).
Se recomanda o cura de minimum patru saptamani.
Cat costa SILUET R PLUS ANTICOLESTEROL? Si unde il pot cumpara?
Are pretul de 17 lei si il poti comanda online pe site-ul http://herbanet.vstore.ca

AyurSlim - Himalaya -produse pentru slabit

Informatii despre AyurSlim - Himalaya
* Scade pofta de mancare, apetitul pentru dulciuri
* Regleaza nivelul colesterolului si al trigliceridelor
* Accelereaza arderea grasimilor si elimina toxinele reducand efectiv greutatea, pastrand masa musculara

* Inhiba sinteza acizilor grasi
* Persoane supraponderale
* Hiperlipidemie asociata cu obezitate
* Apetit crescut

Mod de administrare :se iau 2 capsule cu 15 min. inainte de fiecare masa. In cazul iritarii gastrice, se recomanda sa se administreze dupa masa.
Nu s-au semnalat efecte secundare.

Pastiele AyurSlim nu se recomanda: in perioada de sarcina, pacientilor cu icter si disfunctii renale, persoanelor care sufera de tulburari metabolice
Cumpara de aici capsule Ayurslim pentru slabit
Cumpara de aici capsule
 Ayurslim pentru slabit

In cazul persoanelor cu diabet, boli cardiovasculare sau hipertensiune AyurSlim trebuie administrat sub supravegherea medicului.

Nu contine cofeina si efedrina si nu afecteaza sistemul nervos si nici pe cel cardiovascular
Fiecare capsula de AyurSlim contine (pudre):
o Garcinia cambogia 300 mg.
o Gymnema sylvestre 10 mg.
o Commiphora wightii 70 mg.
o Terminalia chebula 10 mg.
o Trigonella foenum-graecum 10 mg

Cat costa pastilele de slabit AyurSlim Himalaya? O cutie costa in jur de 23 de lei
Unde pot cumpara pastilele AyurSlim Himalaya? Il puteti comanda online pe site-ul acesta.
A slabit cineva cu ayurslim? Comentarii, pareri?

Intestin iritabil? Ai probleme cu stomacul sau ficatul?

Intestin iritabil? Ai probleme cu stomacul sau ficatul? Nu lasa sa se agraveze
Fa-ti o endoscopie sau colonoscopie si poti beneficia de 50 % reducere la post investigatie.

Unde? La Centrul de excelenta de Gastroenterologie din Cadrul Medlife Favorit
HYperclinica Medlife Favorit Drumul Taberei nr 27

Ce fel de analize se pot face la Hyperclinica Medlife Favorit?
Puteti beneficia de urmatoarele tipuri de consulatii:
- Cardiologie, Endoscopie - Gastroenterologie, Oncologie, Urologie, Dermatovenerologie, Ginecologie, ORL, Ecografie 3D, Medicina de familie, ORL pediatriE, Ecografie 4D, Medicina interna Pediatrie, Ecografie 4D-Voluson, Neurologie, Proctologie, Endocrinologie, Oftalmologie , Psihiatrie
Site-ul clinicii Medlife Favorit este: http://www.medlife.ro

Unde exista filiale ale centrului Medlife? Iata cateva adrese:
- Hyperclinica Favorit - str Drumul Taberei nr 24 sector 5 Bucuresti Programari 0219646 Telefon contact 0219647 sau 0214402787
Centrul Budimex- Spitalul M.S.Curie, etaj 1, B-dul C-tin Brancoveanu nr 20 sector 4 tel 0214600380
Hyperclinica Unirii - str Hans Cristian Andersen nr 1 sector 4 Programari 0219646 Tel 0372185185
Centrul Cora Pantelimon soseaua Vergului nr 20 sector 2
Centrul Batistei strada Batistei nr 9 sector 2 Tel 031 805 7667
Centrul Cantacuzino Spitalul Cantacuzin str Ion Movila nr 5-7 sector 2 tel 031 805 7448 / 031 805 7449
Centrul Gara de Nord Piata Garii de Nord sector 1 telefon 031 805 78 90 /0742 130002
Centrul Povernei str Povernei nr 42 et 4 tele 021 224 488
Centrul Mihalache - B-dl Ion Mihalache nr 6
Hyperclinica Medlife - Calea Grivitei nr 365 sector 1 Proramari 021 9646 Telefon 0212094030
Fax 021-2094050 /021-2094060

Placentar Cosmetic

Placentar Cosmetic- cabinet specializat Anti -ageing iti ofera posibilitatea:

* de a te bucura ca ai intilnit in sfirsit produsele terapeutice placentare faciale si corporale
* de a imbina eficient terapiile anti-ageing placentare cu revolutionarul sistem care utilizeaza radiofrecventa tripolara RFTriPollar
* de a fi consiliat in alegerea tratamentelor faciale si corporale care ti se potrivesc cel mai bine
* de a fi supla cu ajutorul aparaturii si procedurilor de ultima ora
* de a combate si trata eficient celulita cu cele mai recente tratamente
* de a fi consiliat in alegerea celor mai eficiente tratamente germane de la WT Hair Methode pentru parul tau
* de a descoperi metoda non-invaziva, rapida si radicala de a scapa de parul nedorit, prin Epilar-System
* de a gasi un loc in care vei reveni cu placere
* de a te simti tanara si frumoasa
* de a alege pachetul de tratament care ti se potriveste cel mai bine, sau, daca nu, sa concepem impreuna, la alegere pachetul tau favorit

Aici am intalnit prima data termenul de alocosmetica. Ce inseamna alocosmetica? Alocosmetica, ca ramura a cosmetologiei: sunt utilizatate produse sau procedee cosmetice, care in calitate de substante active utilizeaza extrase din tesuturile umane. Este o ramura relativ noua a cosmeticii, care s-a nascut in laboratoarele biotehnologice din Rusia, in anii 90, devenind o noua treapta a dezvoltarii medicinei, ingineriei genetice si tehnologiei biologice.
Avantaje utilizarii acestor produse constau in totala analogie fata de componentele pielii umane, eficacitate mare

ALOCOSMETICELE NU DAU DEPENDENTA.
Conform actiunii pe care o au, aceste produse pot face orice: purificare, hidratare, avand capacitati curative si nutritive maxime, stimulare si protectie iar cel mai avantajos este faptul ca alocosmetica are capacitate de substitutie( capacitatea de a schimba temporar "moleculele imbatranite cu altele tinere" de aceeasi natura).
In prezent, se produc sase componente active, care se gasesc in stare pura, in fiole de tratament cat si in componenta intregii game de produse destinate ingrijirii fetei, corpului, picioarelor, mainilor si parului, cu rezultate spectaculoase de la primele sedinte. Acestea se extrag din cordonul ombilical si tesuturile placentare umane si animale: acidul hialuronic, glicozamingluconele placentare, extract micro si macromolecular, hidrolizatul proteic placentar si componentele placentare cu elastina si colagen.
Placentar Cosmetic
Adrese:
DOMNESTI: STR BABOI NR 1492
BUCURESTI: STR CEAIKOVSKI NR 3B AP 15 INT 015 - IN CURAND
Programari la tel: 0722 59 75 75
http://www.placentarcosmetic.ro/

Slabeste prin micronutritie!

Potrivit principiilor micronutritiei, poti sa slabesti doar daca iti reechilibrezi aportul in micronutrimente.

Cat poti slabi cu ajutorul micronutritiei? Cu ajutorul micronutritiei poti in medie 3 kg pe
luna. Aceasta pierdere de kilograme depinde de profilul tau personal, ea putand varia, de exemplu, daca suferi de tulburari digestive sau daca iti lipsesc unele micronutrimente.

O persoana insulinorezistenta (diabetica) va slabi mai greu decat una sanatoasa, cu exceptia in care practica o activitate fizica.

Micronutrimentele reprezinta cheia succesului oricarui regim. Un deficit de-al lor incetineste reactiile organismului, determinand functionarea acestuia cu un minimum de energie si incurajand stocarea.

Cum stii cand esti in deficit? Ai crampe, ai pielea uscata si unghiile casante, obosesti foarte repede. Du-te la medic si verifica-ti nivelele de fier, iod, vitamina D.
Reechilibreaza serotonina si dopamina pentru a slabi mai bine
Cum te ajuta micronutritia? Evita zaharurile rapide: painea alba, ciocolata, patiseriile, sucurile de orice fel. Privilegiaza consumul de zaharuri lente: cereale integrale putin gatite, legume uscate, cartofi fierti. Evita glucidele la masa de seara (fainoasele si deserturile dulci).

Ce inseamna micronutritia? Inseamna sa-ti reechilibrezi nivelele de vitamine, minerale si acizi grasi, ale caror deficite sau excese te impiedica sa slabesti.
sursa www.idieta.ro
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog