Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Tratament naturist artrita


Ce este artrita? Cum se manifesta?
Artrita este o boala care apare cel mai des la maini, picioare si genunchi.
Pielea zonelor afectate devine subtire, palida, lucioasa si fara viata si se
carcaterizeaza prin roseata, umflare si durere locala.

Este o afectiune care avanseaza totusi rapid daca nu se trateaza, ea poate chiar sa distruga articulatiile si sa duca la deformarea membrelor sau zonelor afectate.
Cum apare artrita? Poate aparea pe fondul unui sistem imunitar scazut, o infectie suparatoare sau anumite leziuni care conduce la slabirea articulatiilor.

Tratamente naturiste artrita:
- Tamaia are proprietati antiinflamatorii, iar pentru a urma un tratament natural din aceasta planta este necesar sfatul medicului naturist.
In functie de tipul artritei si starea generala de sanatate, el iti va recomanda doza potrivita si regularitatea tratamentului.
-Ciresele sunt fructele ideale pentru persoanele care au artrita. Studiile cercetatorilor americani au aratat ca un consum regulat si sutinut de cirese reduce in timp inflamatiile articulatiilor cu 50%.
- Curcuma este un alt remediu natural pe care il poti folosi in tratamentul tau impotriva artritei. Stimuleaza circulatia sangelui, are rol antioxidant si antiinflamator. Este un ingredient activ, care ofera rezultate imediate
-Ghimbirul s-a folosit din cele mai vechi timpuri pentru tratarea afectiunilor stomacului. Studiile recente insa au demonstrat eficienta sa in tratarea afectiunilor inflamatorii. Poti scapa de durerile si umflaturile specifice artritei pastrand un regim regulat, prescris de medic, din extractul acestei plante.
-Gheara diavolului este o alta planta eficienta in tratamentul artritei. Creste in soluri nisipoase, iar extractul natural poate fi gasit la magazinele de profil.

Ce medicamente ajuta la tratarea artritei? De exemplu este medicamentul Mobility care ajuta la reducerea dramatica a inflamatiilor si poate actiona ca un analgezic.
Recomandat in afectiuni musculare sau ale oaselor, precum artrite reumatoide, osteoartrite sau guta. Cat costa? Pretul este in jur de 153 de lei si il poti cumpara pe site-ul www.pcfarm.ro

Ce alte metode sunt pentru a scapa sau ameliora artrita? Pentru a stopa procesul inflamator si distrugerea articulatiilor trebuie eliminati din organism factorii generatori si regenerate zonele de tesut deteriorat. Prin acupunctura, fitoterapie si termoterapie se accelereaza metabolismul local si vascularizatia in zonele afectate iar toxinele si rezidurile celulare vor fi preluate de sange si limfa pentru a fi eliminate din organism.
sursa partiala www.ziare.com

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog