Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Depresia si anxietatea poate fi combatuta

Depresia si anxietatea poate fi combatuta. Cum? Prin modalitati naturale.
Daca ne gandim la sanatate e bine sa luam in considerare urmatoarele sfaturi oferite de catre echipa Idieta.

- Un lucru care ajuta sa scapi de depresie si anxietate este fitnessul, pentru ca activitatea fizica duce la producerea de dopamina, care creste senzatia de bine.

- Schimba-ti dieta!
Acizii grasi omega – 3 continuti in pestele de apa rece ajuta creierul sa raspunda corect semnalelor transmise de catre dopamina si serotonina. Antioxidantii si flavonoidele continute de catre fructe si vegetalele colorate reprezinta combinatia optima pentru omega – 3, pentru a proteja creierul de efectele daunatoare ale depresiei.

- Dormi pentru a alunga tristetea

Persoanele care sufera de insomnie au un risc ce 5 ori mai mare de a dezvolta depresie, comparativ cu cele care dorm sanatos, suficient, releva un studiu efectual de catre U

Universitatea din Texas. Scopul tau este sa dormi 7 – 8 ore pe noapte, in fiecare noapte.
- Bucura-te de soare

Lumina soarelui reprezinta cheia pentru a-ti regla ceasul biologic, care afecteaza starea de spirit, cantitatea de energie de care te bucuri si calitatea somnului. Un studiu a aratat ca persoanele suferind de depresie expuse la lumina puternica timp de o ora, pe o perioada de 5 saptamani, au cunoscut o imbunatatire a simtomelor de cu pana la 54%.
Concluzia?! Incearca sa faci miscare in soare, zilnic!

citeste articolul intreg pe www.idieta.ro
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog