Faceți căutări pe acest blog

O noua metoda de slabit! Slabire cu fibre Faina Fibrio

Fibrele sunt o sursa sigura de sanatate – spune Cornelia Marin, care este proprietara unui restaurant ale carui produse sunt toate pe baza de fibre.

Vedetele din showbizz-ul romanesc sunt dependente de produsele ei bio, realizate dintr-o faina speciala, macinata in propria moara ecologica.
Produsele ei sunt suta la suta naturale: foloseste oua ecologice, faina proprie bogata in fibre, iar la vara va avea legume si fructe aduse de la o ferma.

Aici vei gasi faina Faina Fibrio care nu te lasa sa te ingrasi, prajituri care tin cu silueta, produse de canepa mai putin cunoscute, multe produse naturale si ecologice

Faina Corneliei este rezultatul amestecului a 5 sortimente de faina integrale (grau, secara, ovaz, soia, canepa) si faina de tarate de cereale (grau, secara), pe baza unei formule proprii prin care s-a urmarit obtinerea unei faini cu indice glicemic mic. Este o faina speciala care are un continut crescut de fibre, vitamine din complexul de vitamine B si minerale.

Printre specialitatile bio se afla produsele bogate in fibre biscuiti care taie pofta de dulce sau biscuiti pentru sport .

Meniul este ales dupa teoria Indicelui Glicemic al alimentelor, ce va ajuta sa slabiti si sa va mentineti greutatea mult visata.
Faina Fibrio pret -cat costa faina fibrio?Faina fibrio cumparare..

Cum se numeste restaurantul Corneliei Marin - fibre? Restaurantul se numeste Fibrio si este specializat in meniul Fiber Life.
Unde este Restaurantul Fibrio?
Strada Marcel Andreescu nr. 11 ; Sector 1 ; Bucuresti
( Dorobanti, vis-a-vis de Liceul I. L. Caragiale ) Telefon / Fax : 021 230.02.49 ; 0727.Fibrio
site-ul restaurantului este http://www.fibrio.ro/
blogul Corneliei Marin -cu sfaturi pentru kilogramele pierdute, faina fibrio pe
http://corneliamarin.ro

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Cauta pe acest blog