Faceți căutări pe acest blog

Centrul Medical Unirea

Centrul Medical Unirea - reminder pentru prioritati
Din dorinta de a te impulsiona sa ai un control strict asupra sanatatii tale, pana la data de 30 aprilie 2010, Centrul Medical Unirea ofera 50 %discount pentru testul Papanicolau Clasic. Acest test este necesar pentru detectarea prezentei celulelor anormale, fiecare femeie trebuind sa isi insuseasca obisnuinta unui control periodic ginecologic pentru a putea depista din timp si evita un numar mare de afectiuni.

Conform Asociatiei Europene de Prevenire a Cancerului de Col Uterin, sase romance mor in fiecare zi din cauza cancerului de col uterin, si asta cu toate ca exista testul preventiv Papanicolau, un examen medical simplu, nedureros, care permite depistarea precoce a bolii. O vizita la medicul ginecolog, de doua ori pe an, pentru efectuarea unui test Papanicolau poate insemna depistarea la timp a cancerului de col uterin. Testul dureaza cateva minute, este nedureros si nu are nicio contraindicatie de varsta.

De reducerea de 50% beneficiaza orice femeie, arondata sau nu a Centrului Medical Unirea care isi face programare la oricare dintre sediile CMU Baneasa, Unirii, Enescu, Opera Center, Charles De Gaulle si Iride. Programarile se pot face la numarul de telefon: 021 9CMU (021 9268) pana la 30 aprilie 2010.

sursa www.feminis.ro

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Cauta pe acest blog