Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

SILUET R PLUS ANTICOLESTEROL

SILUET R PLUS ANTICOLESTEROL
Inlatura senzatia de foame datorita continutului mare de fibre naturale expandate, care, ajunse in stomac, in contact cu sucul gastric, isi maresc volumul, creand senzatia de „SATUL“.

Scaderea rapida in greutate se poate face inlocuind cu succes toate mesele din zi. Produsul aduce in organism toate substantele nutritive necesare (proteine, vitamine, minerale etc.).
Nu este diuretic sau laxativ si nu creeaza deshidratare sau la anemii.
Are efecte anticancerigene si ajuta sistemul imunitar datorita continutului mare de antioxidanti (vit. C, acizi grasi nesaturati si flavone).

Calitatea de antioxidant si antiagregant confera produsului un rol important lipotrop si anticolesterol. Se reduce astfel riscul aparitiei bolilor cardiovasculare, aterosclerozei sau ischemiei organelor vitale.
Semintele germinate si germenii de cereale au continut mare de tocofenoli (vit. E) si acizi grasi polinesaturati cu caracter antioxidant. Ele sunt o importanta sursa de vitamine B1, B2, B5, PP, acid folic, biotina (vit. H), inozitol si colina, acid pangamic (vit. B15). Substantele stimuleaza raspunsul imunitar al organismului (reactia de aparare).
Glucidele nemetabolizate din fibrele naturale expandate retin o mare cantitate de apa si ajuta la absorbtia intestinala a grasimilor impiedicand asimilarea substantelor calorigene. Prin eliminarea lor din organism se elimina si substantele nocive.
Fibrele vegetale leaga sarurile biliare reducand secretiile biliare. Aceasta impiedica formarea compusilor precancerigeni. Impiedica astfel aparitia cancerului de colon.
Proteinele vegetale sunt esentiale intr-o dieta alimentara corecta si reduc factorul aterosclerotic.

DUPA O LUNA PUTETI SLABI NATURAL INTRE 8 SI 10 kg
NU ARE EFECTE SECUNDARE NEDORITE
Se recomanda o cura de cel putin patru saptamani.

ADMINISTRARE:
Produsul se prezinta sub forma de pudra, administrandu-se cate o masura in amestec cu 200-250 ml apa sau sucuri hipocalorice, de doua-trei ori pe zi, în locul meselor, sau ori de cate ori apare senzatia de foame.
Pentru scadere rapida in greutate SILUET-R poate inlocui cu succes toate mesele din zi, deoarece aduce organismului toate substantele nutritive necesare (vitamine, minerale, proteine etc.).
Se recomanda o cura de minimum patru saptamani.
Cat costa SILUET R PLUS ANTICOLESTEROL? Si unde il pot cumpara?
Are pretul de 17 lei si il poti comanda online pe site-ul http://herbanet.vstore.ca

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog