Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Produse cosmetice impotriva iritatiei dupa epilat

M-am epilat si am iritatii, ce sa fac ? Ce sa folosesc dupa epilare ca sa nu mai am probleme, bubite rosii, iritatii, mancarimi, taieturi ?

Orice femeie care se epileaza stie cat de neplacuta este senzatia de dupa epilare. Adica scapi de firele de par inestetice de pe corp (in zona inghinala sau sub axile) dar de multe ori pot aparea efectele secundare neplacute. Fie ca folosesti lama de epilat, ceara sau aparate sofisticate pentru epilare, tot ai sansa sa intampiri iritatii, mai ales in zona inghinala.

Pe langa faptul ca pielea devine sensibila si chiar dureroasa, mai ramane si aspectul, care poate fi chiar incomod mai ales daca esti in bikini cand mergi la plaja in costum de baie.

Am cautat special pentru aceasta afectiune cateva solutii care te pot scapa de iritatiile de dupa epilare /barbierit.

Cumpara de aici balsamul care previne iritatiile dupa epilare
Balsam dupa epilat
1- Balsam dupa epilat - Elmiplant. Prospectul scrie ca hidrateaza si protejeaza pielea. Iti creaza un sentiment de calmare a zonei epilate.

 Balsamul contine extracte naturale de aloe vera care se absoarbe rapid si regenereaza piele. Se aplica prin masaj imediat dupa epilare.
 Cat costa si unde se gaseste ? Un tub de Balsam dupa epilat are un pret de aproximativ 8 lei. Se vinde online la acest magazin online cu produse naturiste.

2- Ulei balsamic dupa epilare. Produs cosmetic natural creat special pentru prevenirea iritatiilor dupa epilarea zonelor sensibile.

 Contine uleiuri esentiale de lavanda, menta, eucalipt, masline, avocado, morcov.
Proprietatile acestul ulei dupa epilat: este antiseptic, previne inflamatiile, vindeca cicatricile, calmeaza pielea sensibila si iritata, tonifica pielea, are efect antibacterian, hidrateaza si reface epiderma uscata.
Cumpara de aici uleiul care previne iritatiile dupa epilare
Ulei balsamic dupa epilare

 Acest ulei compus este bogat in vitaminele A, E, F si beta caroten.

Se recomanda in special dupa epilarea cu ceara. Pretul uleiului este in jur de 21 de lei tubul de 300 ml. Il puteti achizitiona online de pe acest site.

3- Gel dupa epilat Epifin marca Hofigal. Cred ca e cea mai ieftina metoda care se poate folosi eficient impotriva problemelor produse de epilare.

Mai ales cand te pregatesti sa mergi la strand si nu vrei deloc sa ai probleme cu iritatiile in zona epilata. Costa doar 6,5 lei si tubul are 50 ml.

 Crema Epifin se foloseste dupa epilare pentru protejarea si infrumusetarea picioarelor imediat dupa epilare. Previne iritatiile.
Il puteti comanda direct de pe acest magazin naturist cu cosmetice.

Crema Epifin contine urmatoarele ingrediente: musetel, ulei esential de lavanda si colagen hidrolizat. Se utilizeaza prin masare usoara in zona epilata.

Cumpara de aici crema speciala care previne iritatiile dupa epilare
Crema dupa epilat
Cine foloseste aceste produse ? Au efecte secundare ? Contraindicatii ? Sunt chiar atat de eficiente si bune ? Chiar vindeca iritatiile, bubitele rosii,foliculita, pielea rosie dupa epilat

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog