.
.

Cauta pe acest blog

Antioxivita - cel mai puternic antioxidant

Caut un produs natural care ajuta impotriva tumorilor, previne imbatranirea si ajuta sistemul imunitar. Ce sa folosesc ?
Un supliment alimentar numit Antioxivita -un produs inovativ, medaliat cu aur la Salonul de Inventica Mondial are nenumarate proprietati benefice pentru organism.

Conform prospectului, acest supliment ajuta la vindecarea urmatoarelor boli si afectiuni: regleaza nivelul colesterolului si al trigliceridelor, se recomanda in caz de hipertensiune arteriala, regleaza tranzitul intestinal, previne semnele provocate de inaintare in varsta, reduce stresul oxidativ.

Antioxivita este un produs fara gluten cu efect antialergic pentru ca inhiba eliberarea histaminei.

Antioxivita are efect antitumoral, antiviral si antibacterian. Tonifica organismul, ajuta la functionarea corecta a creierului, a circulatiei sanguine si a musculaturii. Se poate folosi si in cazul gripei si racelii.

Cum se foloseste ? Administrarea suplimentului Antioxivita. Se poate da si la copii ? Da, aceasta bautura-medicament se poate da si copiilor care au peste 2 ani.
Cumpara de aici Antioxivita cel mai puternic antioxidant livrare Romania
Antioxivita produs
natural
comanda aici cu livrare
in Romania
Utilizarea se face in felul urmator.

Se tin cure de maxim 3 luni dupa care se tine 1 luna pauza. Zilnic se iau 2 ml pentru prevenire si intretinere perfecta a sistemului imunitar.

In caz de tratament se vor consuma 5 ml pe zi la persoanele care au pana la 80 kg, 7 ml zilnic la persoanele care au o greutate intre 80kg si 100 kg. Cei care au peste 100 kg vor bea din Antioxivita 10ml pe zi.

Cum se consuma ? Se recomanda luarea dozei zilnice dupa o masa principala. Doza de antioxivita se dizolva intr-un pahar cu apa, suc de fructe sau ceai cu miere si se consuma imediat.

Ce ingrediente contine? Antioxivita este  extras din samburi, la procedeu folosindu-se pielite si rahis de struguri.

Suplimentul bogat in polifenoli din struguri ajuta la prevenirea numeroaselor boli: previne simptomele menopauzei, mareste nivelul intercelular de vitamina C, imbunatateste secretia de insulina, ajuta la functionarea corecta a inimii, etc.

Cumpara de aici Antioxivita livrare in Uniunea Europeana strainatate
Cumpara de aici Antioxivita
livrare in Uniunea Europeana
strainatate
Ce pret are si de unde se poate cumpara ? O sticla de 100 ml de Antioxivita costa in jur de 44 de lei. Produsul nu contine gluten, nici zahar.

 Este preparat in Romania de Phenalex si este 100% natural. Se gaseste in farmacii, plafare si magazine bio. Online il puteti comanda de exemplu direct la acest magazin cu produse naturiste. cu livrare in Romania.

Update! Daca esti in afara tarii, undeva in Europa si iti doresti produsul Antioxivita, il poti cumpara direct de la acest magazin cu produse naturiste care trimite colete in diaspora in toate tarile din UE.

La ei produsul costa mai mult, in jur de 20 euro ,dar merita daca vrei un produs romanes de calitate sa fie trimis la tine..indiferent ca esti in Spania, Italia, Anglia, Olanda, Germania, Franta, Belgia, Irlanda etc...

Cine foloseste acest produs ? Are efecte secundare ? Contraindicatii ? Este chiar atat de eficient si bun ?

Chiar vindeca bolile mentionate, normalizeaza tensiunea arteriala, ai rezultate mai bune la analize dupa ce il folosesti?

Aici puteti vedea si un videoclip de prezentare a produsului Antioxivita


Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.