Faceți căutări pe acest blog

A aparut cartea Fluturi volumul 3 scris de Irina Binder

Incepand de azi 25 iunie 2016 se poate gasi, noua carte a celebrei scriitoare Irina Binder. Ajuns la volumul 3, cartea tine cititorii cu sufletul la gura despre  povestile de iubire dintre Irina si Robert. Cei doi intalnesc probleme in relatie, apar tensiuni ireconciliabile si sentimente devastatoare.

Autoarea Irina Binder face parte din vocea tinerei generatii din Romania. Cartile ei din gama Fluturi 1 si 2 au fost si sunt si acum pe topul vanzarilor bestseller timp de 3 ani.


Ce putem citi in noua carte Fluturi 3?  O mica descriere puteti citi aici "In pofida faptului ca ma dezamagise si ma ranise, nu puteam sa-l urasc. Eram suparata pe el si simteam nevoia sa il torturez cu reprosuri. Voiam sa-l fac sa simta toata durerea mea, sa simta gustul amar al vinovatiei, dar asta nu mi-ar fi adus mie alinare. Imi era ciuda ca nu-l puteam uri, fiindca aveam impresia ca daca l-as fi urat sau daca macar nu l-as mai fi iubit, suferinta mi-ar fi fost mai usoara.

Cumpara de aici cartea Fluturi 3 Irina Binder
Irina Binder Fluturi 3
      Cand cineva ne raneste avem tendinta sa cautam alinare in bratele protectoare ale cuiva care ne iubeste si in care avem incredere. Eu nu mai aveam brate primitoare care sa-mi ofere liniste si siguranta. Aveam doar bratele imaginare ale tatalui meu pentru a ma adaposti.

      Priveam omul care ma dezamagise cel mai tare. Avea un aer vinovat, spasit, resemnat. Nu-si ridica privirea si aveam impresia ca nici macar nu respira. Statea ca un condamnat care isi astepta ingrozit sentinta.

Mi-am amintit de indata de tatal meu care imi spusese candva sa nu lovesc niciodata un om aflat la pamant, oricat de grava ar fi greseala lui."

Cat costa si de unde se pot cumpara cartile Irinei Binder? Cartea Fluturi 3 are un pret de aprox. 33 lei. Puteti comanda cartea online direct de la aceasta librarie 
La inceput cartea putea fi gasita cu autograful autoarei.
Cumpara de aici cartea Fluturi 1 si 2 Irina Binder
Fluturi volumele 1+2

Volumul 1+2 Irina Binder Fluturi se poate cumpara la pachet la pretul de 55 de lei. Se ofera transportul gratuit. Puteti face comanda la cele doua carti bestseller direct de aici.
Tema cartilor este despre iubirea din viata unui om: fluturii iubiri, fericire fara margini, lacrimi si amaraciune, dezamagire si resemnare.

Cine a citit deja cartile scrise de Irina Binder ? Va plac ?
Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Cauta pe acest blog