Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Beneficiile uleiului din seminte de cactus din Maroc -elixirul tineretii

La ce se foloseste uleiul presat din semintele de cactus ? E la fel ca si uleiul de floarea-soarelui ? Se mananca sau se foloseste ca si produs cosmetic ? Ce indicatii are ?

Conform prospectului uleiul organic produs din seminte de Cactus din Maroc acest ulei este numit si elixirul tineretii. Este cel mai scump ulei din lume.


Are numeroase proprietati vindecatoare si este folosit in urmatoarele cazuri:
- aplicat pe ten are efect antirid, sterge ridurile si estompeaza semnele imbatranirii
- elimina cearcanele dupa 6 zile de la folosire
- infrumuseteaza fata, hidrateaza tenul si ii reda stralucirea si luminozitatea

Cat costa si de unde se poate cumpara acest ulei ? O sticluta de ulei pur din seminte de  are un pret de aprox 118. Se gaseste online. De exemplu il puteti comanda direct de aici 
Cumpara de aici uleiul pretios si rar din cactus de Maroc
Ulei pur din seminte
de cactus din Maroc
- ajuta la vindecarea cicatricelor
- tonifica conturul fetei, zona bustului si al decolteului

Uleiul presat din seminte de cactus se poate aplica pe toate tipurile de piele, chiar si pe pielea sensibila.

De ce e asa de scump acest ulei? Pentru obtinerea 1 litru de ulei este necesar o cantitate de 1 tona (1000kg de fruct- cactus Opuntia Ficus Indica). Este un ulei foarte rar, pretios si pur. Nu contine coloranti, conservanti, fiind un produs 100% natural cu efecte pretioase pentru intinerirea fetei si a pielii.



Cine foloseste acest produs ? Are efecte secundare ? Contraindicatii ? E chiar atat de eficient si bun ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog