Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Parusan tratamentul complex pentru par te scapă de căderea părului

Iti cade parul ? Cauti o solutie care e potrivita pentru femei care au probleme cu parul rar? A aparut un produs special pentru femeile care au par putin si rar, si care mai si cade.

E vorba de Parusan. Este un sampon stimulator pentru femei, un tratament complex care ajuta la regenerarea parului. Este un produs care vine in ajutorul femeilor care se simt jenate, mai ales ca incep sa cheleasca. Da, stim e un subiect tabu, si nu se prea vorbeste despre asta, dar din pacate este o afectiune cu care se confrunta multe femei din lume.

Cauza caderii parului la femei este asociata de obicei cu dereglarile hormonale, menopauza, sarcina, anticonceptionalele, stresul in familie si la locul de munca.

Prospectul Parusan scrie ca are urmatoarele beneficii si indicatii:

- stimuleaza circulatia sanguina la nivelul scalpului
- hraneste pielea capului cu numeroase substante nutritive necesare regenerarii firului de par
- opreste caderea parului
- grabeste etapa de crestere a parului
Cumpara de aici Parusan produsul impotriva caderii parului
Parusan soluta care te scapa
de caderea parului

Ce ingrediente contine Parusan ? Samponul are urmatoarele substante in compozitie: lastari de mazare, biotine, L-arginina si vitamina E.

Cum se aplica ? Cum se foloseste samponul stimulator Parusan ? O doza se pune pe scalp, se maseaza putin si se lasa sa actioneze aproximativ 3 minute. Apoi se spala parul cu apa din abundenta. Se poate folosi zilnic.

Ce pret are Parusan ? Si de unde il pot cumpara ? O sticla de 200ml costa putin. Samponul stimulator pentru cresterea parului Parusan se gaseste online de exemplu pe acest site de produse naturiste si cosmetice.

Exista si un tonic energizant pentru par in gama Parusan pe care il puteti cumpara online 👉🛒 aici.

Nu am gasit informatii despre contraindicatii sau efecte adverse... eventual revenim cu informatii.
Cine a folosit deja acest produs ? In cat timp apar rezultate ? Ati testat deja produsul, il folositi, cu sau fara efect ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, , twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog