Faceți căutări pe acest blog

Vedixin suplimentul care ajuta vederea

Lucrati mult in fata calculatorului ? Folositi des laptopul, smartphone-ul, tableta ? Atunci cu siguranta ati observat de multe ori ca va simtiti ochii obositi.

Persoanele care vor sa isi imbunatateasca vederea pot folosi niste suplimente alimentare create special pentru ochi. E vorba de capsulele Vedixin. Probabil ati auzit despre ele si in reclame de la radio si tv.

Prospectul Vedixin scrie ca are urmatoarele beneficii:
-imbunatatesc vederea pe timp de noapte
- ajuta la ajustarea rapida a ochilor in intuneric si asigura o acuitate vizuala mai buna
- ajuta ochii sa se adapteze mai usor la lumina puternica din timpul zilei
- ajuta circulatia sanguina la nivelul ochilor
- protejeaza ochii impotriva radiatiilor UV (raze solare)
- mentin vederea la paramentri normali.

Cumpara de aici Vedixin pentru vedere optima livrat Romania
Comanda aici capsule
Vedixin livrare Romania
Ce ingrediente contin capsulele Vedixin ? In compozitia sunt urmatoarele : luteina, pulbere de afine, vitamina B2, vitamina A retinol, vitamina C, zinc, seleniu.

Cum se folosesc ? Cate bucati trebuie luate pe zi ? Se va administra 1 singura pastila de Vedixin pe zi dupa o masa principala.

Are contraindicatii ? Poate avea efecte secundare ? Provoaca reactii adverse ? Nu se utilizeaza de catre femeile care sunt in perioada de sarcina sau alapteaza. A nu se administra copiilor mici.

Ce pret are Vedixin ? Si unde se gaseste ? O cutie cu 30 de pastile costa in jur de 16 lei. O doza va ajunge timp de 1 luna. Se poate cumpara in farmacii sau magazine bio. Online il puteti comanda direct de pe acest site. cu livrare in Romania.

Update! Pentru cei din diaspora si care vor sa cumpare Vedixin pentru vedere optima pot comanda produsul direct pe acest magazin naturist care face livrari in strainatate in 27 tari din Europa.

Comanda Vedixin pentru ochi aici cu livrare in  strainatate diaspora
Comanda Vedixin pentru ochi
aici cu livrare in
strainatate diaspora
La ei produsul costa in jur de 11 euro, dar merita daca vrei produsul trimis pana la tine in alta tara.

Cine a folosit deja acest produs pentru imbunatatirea vederii ? In cat timp apar rezultate ? Ati testat deja produsul, il folositi, cu sau fara efect ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Cauta pe acest blog