Faceți căutări pe acest blog

Remodeleaza si reduce silueta in doar 4 saptamani

Vreau sa scap de celulita pana la vara. Imi doresc un corp mai subtire, ce sa fac ? Pe langa o dieta adecvata si sport, poti accentua efectul de slabire prin folosirea zilnica a unor produse cosmetice cu efect termic.

De exemplu in noul program One Size Down de la Avon sunt cateva creme termoactive care te ajuta sa ajungi la silueta mult visata.

Una dintre produse este Tratamentul anticelulitic cu L-Carnitina - Avon Solutions thermal-active sau Advanced Thermoactive. Prospectul scrie ca ere urmatoarele efecte : este puternic arzator de grasimi, are efect termic adica incalzeste locul unde este aplicat si accelereaza microcirculatia sanguina. Remodeleaza corpul si elimina celulita nedorita.
Cumpara de aici tratamentul termoactiv Avon Solutions
Tratament care subtiaza silueta
si te scapa de celulita

Cum se aplica? Modul de folosire ? Pe pielea curata se maseaza usor cu miscari circulare pana la absorbtie, mai ales in zona coapselor, picioarelor, soldului, etc. Se lasa sa actioneze 30 de minute. Dupa aplicare aveti grija sa va spalati pe maini cu apa calduta din abundenta. Apoi cu o perie de masaj, masati zona unde e deja aplicata crema termoactiva.

In cat timp apar semne vizibile? Dupa doar 4 saptamani (1 luna) de la folosire deja puteti observa semne clare de remodelare corporala, celulita redusa, slabire in cm, silueta bine conturata.

Cat costa si de unde se poate cumpara?
Exista 2 pachete in aceasta promotie.
Pachet de Remodelare si fermitate. Pretul setului este in jur de 33 de lei. Il puteti achizitiona doar online pe acest site.

Celalalt pachet este de Remodelare si efect de lifting- costa 32 de lei. Se poate achizitiona aici.
Daca luati doar crema termoactiva separat platiti doar 19 lei. In schimb daca luati pachetul de remodelare si fermitate, atunci primiti cadou perie de masaj speciala - un dispozitiv special care ajuta la masajul anticelulitic.

Cine a folosit deja produsele anticelulitice de la Avon ? Ati testat deja produsul, il folositi, cu sau fara efect ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Cauta pe acest blog