Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Ciuperca tibetana cu efect antitumoral si antiinflamator

Ati incercat vreodata suplimentele nutritive pe baza de ciuperca tibetana? Suna bine nu ? Da' ce este aceasta ciuperca si pentru ce se recomanda ? Se mananca, sau se bea ceai, sau cum se consuma ?

Si sub ce forma de poate gasi la noi in Romania ? Sunt diverse produse pe piata care contin printre altele, si aceste ciuperci, insa, parca cel mai eficient, "pur", ar fi tot produsul care are acelasi nume, in forma de capsule.

Ce contin aceste capsule ? Numele stiintific (lb.latina) al acestei ciuperci este "Cordyceps sinensis", si evident, capsulele contin acest ingredient. Si pe langa ciuperca, mai contin si pudra de sofran de India (lat. Curcuma longa.), alt ingredient deosebit de raspandit in ultima vreme, si despre care se vorbeste tot mai des.

 Ambele componente, si ciuperca, si pudra de sofran indian sunt cunoscute ca fiind puternic detoxifiante, imunizante, si cu efect anticancer.


Combinatia dintre cele doua face ca acest produs - capsulele numite Ciuperca tibetana - sa fie unul din cele mai puternice suplimente alimentare care lupta impotriva tumorilor de orice fel

Cumpara de aici ciuperca tibetana
Ciuperca tibetana-cumpara aici
Cat costa si unde se gaseste? Un pachet promotional de 60 capsule + 30 gratis, are un pret de aproximativ 28 de lei.

Se vinde de obicei in magazinele naturiste, si farmacii bio, si bineinteles, online. Il puteti comanda de exemplu aici si vi se trimite coletul direct acasa.


Prospectul  scrie ca "Ciuperca tibetana" are urmatoarele indicatii si efecte asupra corpului nostru:

- se recomanda in diferite tipuri de cancer, pentru ca este un produs puternic antitumoral
- e bun in caz de hepatita virala, alcoolica, ajutand ficatul sa se recupereze, este adjuvant in caz de ciroza hepatica
- este un tratament natural al infectiilor pulmonare, vindeca afectiunile respiratorii recidivante, bronsita acuta, TBC, pneumonia
- ajuta in caz de litiaza renala (sparge pietrele la rinichi si ajuta organismul in eliminarea lor), si asista organismul si in elimininarea chisturilor renale
- se recomanda si in cazuri de intoxicatii cu medicamente
- previne semnele imbatranirii premature
- este recomandat in cazuri de ateroscleroza, si ischemie cardiaca (scaderea fluxului de sange in miocard, "muschiul inimii")
- este un puternic imunostimulent si revigorator

Conform declaratiilor vanzatorilor, respectiv, a producatorului, nu exista efecte secundare cunoscute, si nici precautii speciale. Produsul este 100% romanesc !


A folosit cineva deja aceste ciuperci pentru a se vindeca? Simtiti efectul lor vindecator? Voi in cat timp ati observat efectele benefice? Sunteti multumite (multumiti) de produs ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog