Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

AB Glider - aparatul de fitness pentru abdomene care inlocuieste ab generator si ab coaster

E la moda sa ai abdomenul plat, americanii si in general in lumea "occidentala" i se spune "6pack abs" sau "six pack abs", "sixpacks", si se refera la musculatura abdominala bine conturata, daca se poate, formata in grupuri musculare separate, adica 6 patratele.

Vreau  si eu sa slabesc in zona burtii, sa am picioare mai subtiri si bratele frumoase : ce aparat de sport sa folosesc sa ma antrenez acasa ?

O idee ar fi aparatul de fitness numit AB Glider. [ aparat sportiv special creat pentru a avea un abdomen frumos si de invidiat :)  ]
Dupa faimosul AbGenerator, pe care-l tot vedeam cam peste tot pe net, inclusiv in spoturi publicitare TV,  si dupa aia, similarul AB Coaster, a venit vremea unui alt tip de aparat de fitness foarte util, probabil ati auzit de aparatura asta, sau ati vazut reclama la TV, sau in vreu spot publicitar pe youtube sau canalele de fitness mai cunoscute.

Acest aparat AB Glider ajuta la slabit, si poate fi folosit atat de catre femei cat si de catre barbati (evident, e un aparat de fitness pentru abdomene :)  )
Imaginea aparatului de fitness AB Glider pentru muschi abdominali frumos conturati
Aparat de fitness pentru abdomen si talie
AB Glider. Click pentru detalii si cumparare

Ce fel de exercitii poti face cu acest aparat si ce in zone slabesti folosindu-l ?

E greu de folosit?

Cu AB Glider se face un singur tip de exercitiu, ducand abdomenele obisnuite la un alt nivel de performanta. Practic, se utilizeaza destul de simplu, facandu-se cu el miscari in sus si jos si totusi, iti solicita muschii abdomenului, subtiaza coapsele si bratele !

E un aparat de fitness cel putin interesant. Nu iti solicita nici gatul, nici spatele si nici umerii. Este creat in asa fel, incat sa lucreze doar anumite grupe musculare ! Scaunul se poate regla, si se pot face exercitii abdominale si pe lateral, care contribuie la arderea cat mai rapida a grasimilor de pe burta si talie. Deci, simplitate, si eficienta !

Cate minute trebuie sa faci exercitiile ? Pentru efecte vizibile, ajunge sa faci sport timp de doar cateva minute zilnic,  intre 5 si 10 minute, depinde de conditia fizica pe care o ai !

Daca nici atat efort nu poti depune pentru tine insuti, e grav ! Bineinteles, nu are nici o contraindicatie sa faci exercitii mai mult de 5 minute, insa, 5 minute  e minimul de timp pe care trebuie sa il aloci exercitiilor facute cu AB Glider pentru a ajunge si la rezultate vizibile

Cum trebuie folosit ? Exercitiile consta in combinarea unor miscari de yoga, cu abdomene facute in acelasi timp. Solicitant si de efect ! Practic cu acest aparat poti slabi si elimina straturile de grasime, in doar cateva minute de sport pe zi :)

Aparatul se poate asambla rapid si usor, scaunul il poti regla asa cum vrei si cum ti se potriveste conform inaltimii tale.

Cat costa si de unde se poate cumpara aparatul de fitness pentru abdomen plat "cu patratele" AB Glider ?

Pretul este in jur de 620 de lei. Pe internet il poti comanda direct de pe ACEASTA PAGINA

Beneficiile antrenamentului cu acest aparat senzational sunt:

- slabesti foarte usor facand exerciitiile
- iti subtiezi talia
- iti sculptezi abdomenul care devine plat si cu muschi bine definiti, in grupuri musculare vizibile, atragatoare (patratele)
- iti accelerezi metabolismul si iti intaresti sistemul imunitar
- devii mai energic si mai plin de viata
- te antrenezi in confortul casei tale, cand vrei si cand ai timp, fara sa fii nevoit sa te programezi si sa te grabesti mereu la sala

- e foarte usor de montat si de folosit, si da rezultate vizibile intr-un timp foarte scurt.

Cine a slabit deja cu astfel de aparate de slabit ? Noi suntem convinsi ca l-au cumparat multi, poate chiar cineva din prietenii tai ? In cat timp se vad rezultatele ? Ai incercat sa slabesti cu Ab coaster ? Folosesti acest aparat pentru fitness, pentru a te mentine in forma? Sau pentru slabire ?

Ati folosit deja acest produs ? V-a fost de folos, si-a facut efectul, ati reusit sa slabiti cu ajutorul acestui produs ? V-a ajutat sa va conturati muschii ? Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului, sau pe forum. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog