Faceți căutări pe acest blog

Sanatatea are gust - dr. Mihaela Bilic lanseaza noul ghid de slabit


Renumita nutritionista Mihaela Bilic a lansat o noua carte. E vorba despre un ghid pentru slabit sub sloganul "Sanatatea are gust".

Initial cand am citit titlul, am crezut ca e vorba de cartea ei mai veche aparuta prin anul 2011, insa cartile aparute atunci nu mai sunt nici pe stoc si nu mai sunt disponibile.
Deci, e vorba de o carte noua, lansata recent !


Ne-am documentat si am aflat ca aceasta carte-ghid de dieta, este cu totul si cu totul noua, lansata acum in 2015 si face parte dintr-o serie noua de carti scrisa de doctorita Mihaela Bilic.

Din descrierea ghidului am aflat ca putem invata cum sa slabim, urmand sfaturile doamnei doctor si anume, sa tinem un jurnal de slabit personal, emotional, alimentar, in care sa scriem zi de zi ce am mancat si cum ne influenteaza emotiile compulsia de a manca necontrolat.

Dr. Bilic da exemple de meniuri pe care le putem prepara si consuma in timpul dietei, ne da idei ce sa mancam cand nu mai stim ce sa punem pe masa, (alimente care sa nu ne ingrase, bineinteles), si cum sa scapam de adictia de dulciuri si paine.
Imaginea cartii Sanatatea are gust - ghid pentru slabit - click pentru detalii si cumparare
Coperta cartii "Sanatatea are gust"
(ghid de nutritie, ghid pentru slabit)

Practic nu ne interzice nici un fel de mancare, singura optiune fiind moderatia, adica mancam orice dar in cantitati mici.

Ce pret are noua carte a Mihaelei Bilic ? Si unde se gaseste ? Ghidul de slabit, noua carte de 192 de pagini, cu titlul "Sanatatea are gust" (ed. Curtea Veche, 2015), are pretul foarte accesibil

Se poate cumpara si comanda de pe internet de exemplu  AICI, pretul este acelasi la ambii comercianti.


Cine are deja cartea? Vi se par utile informatiile din ghid? Va ajuta sa slabiti ? V-a reformat stilul alimentar ? V-a fost de folos in alt fel ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Cauta pe acest blog