.
.

Cauta pe acest blog

Obegrass - ajuta la slabit si scade colesterolul

Un nou produs de slabit numit Obegrass a aparut in categoria suplimentelor alimentare.
Daca te intrebi ce este produsul Obegrass, e vorba de pliculete care te ajuta daca ai probleme cu tranzitul intestinal si obezitatea.
"Obegrass -castigi sanatate, scazi in greutate " asa i se face reclama la tv la Glossy News. Despre Obegras s-a vorbit si pe Antena 2 la emisiune Traieste sanatos cu Simona Balanescu (Dragomir).

Beneficiile aduse de pliculetele Obergrass"

- te ajuta la slabit
- reduc absorbtia grasimilor
- reduc nivelul colesterolului
- intaresc sistemul imunitar
- regleaza tranzitul intestinal
- ajuta la dezvoltarea bifidobacteriilor endogene.
- echilibreaza greutatea si regleaza organismul

Ingredientele din Obegrass sunt componente naturale: contine chitosan, vitamina C, extract de strugure (vittis vinifera) fructo-oligo-zaharide extrase din cicoare.

Obegrass nu are efecte adverse si poate fi luat impreuna cu alte medicamente. Nu e voie sa il administreze copii sub 12 ani si nici femeile insarcinate sau cele care alapteaza.
Cutia produsului Obegrass
pentru slabire rapida
O cutie de Obergrass are un pret de 103 lei*. O cutie contine 30 de pliculele.
Daca te intrebi unde gasesti Obegrass, ei bine ai 2 metode de a putea cumpara:
- una e direct pe internet poti face comanda pe site-ul ACESTA
(Nota: cumparand pe legatura indicata, se pot acumula si puncte bonus, care se pot transforma in cupoane de reduceri, pentru cumparaturile ulterioare)

Mod de administrare : se consuma cu aproximativ 10 minute inainte de mesele principale, dizolvand continutul cate unui pliculet in apa.

Daca ai o alimentatie echilibrata, poti lua obegrass pe perioada nedeterminata, adica, nu trebuie sa faci pauza dupa o vreme. Nu depasiti insa dozajul !

Aveti pareri, comentarii, observatii de facut legate de acest produs ? Puteti lasa un comentariu in casuta de comentarii sau pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) ale blogului

*Articolul a fost actualizat in 03.dec.2014, pentru a include pretul actual si locatia in care se poate cumpara online.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.