Faceți căutări pe acest blog

Mihai Nastase - un clarinetist din Bacau a slabit 67 de kg in 8 luni

Mihai Nastase - un clarinetist din Bacau a slabit 67 de kg in 8 luni

Pentru cei care se intreaba cu ce dieta a slabit, ce reteta de slabit a folosit, Nastase a povestit ziaristilor ca a urmat sfaturile unei doctorite pe nume Nicoleta Petrisi.
Initial a avut 160 de kg si a inceput dieta in data de 8 iunie 2011. Acum are 93 de kg si se simte mult mai bine de cand a slabit.
Iata ce contine reteta lui de slabit.
- a renuntat la cola, bauturi carbogazoase, nu mai mananca cartofi si nici paste fainoase, a eliminat toate alimentele care contin carbohodrati
- nu mananca dulciuri
- face sport la o sala de fitness
- iar la categoria mancare - o zi normala de dieta consta in : dimineata 200 gr de gratar din carne de pui cu legume, la pranz ciorba de legume, gratar de legume si un desert.
- desertul inseamna un fruct sau o budinca de vanilie
Mihai Nastase are 38 de ani si  este un artist care canta la clarinet si saxofon. Faptul ca a reusit sa slabeasca a contribuit in mod special la faptul ca dupa ce a dat jos kg in plus s-a si casatorit cu femeia pe care o placea pe nume Monica.

Dupa parerea mea e un lucru foarte bun ca a reusit sa slabeasca, este un exemplu foarte bun pentru cei care vor sa se apuce de slabit. Felicitari si casa de piatra ii uram!

Alaturi este poza cum arata gras la 160 de kg si cum arata acum dupa ce a slabit 67 de kilograme.

sursa partiala www.click.ro
sursa poza

Cauta pe acest blog