Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Complex pentru Curatarea Sangelui stare de bine piele sanatoasa

Stiati ca multe afectiuni se pot vindeca printr-o simpla cura pe baza de plante medicinale ? In cazul in care aveti probleme cu alergiile, eruptii la nivelul pielii, guta, colesterol marit, ficat obosit, puteti incerca o cura ce ajuta la eliminarea toxinelor.

De exemplu puteti folosi produsul romanesc numit Complex Curatarea sangelui Stare de bine P 129. Este creat de Fares si este 100% un produs natural.

Cand se recomanda sa folosesc un astfel de produs ?  Pulberea pentru curatarea sangelui se recomanda pentru ameliorarea si vindecarea urmatoarelor afectiuni /boli:
- alergii
- probleme ale pielii (eczema, acnee/cosuri, furuncul)
- steatoza hepatica
- hipercolesterolemie, dislipidemie
- guta
- hiperuricemie
- intoxicatii cu medicamente/alcool.

Ce beneficii are ? Ce rezultate are ?

Acest produs ajuta la vindecarea alergiilor, regleaza glicemia si colesterolul, purifica organismul, antioxidant, este drenor biliar .

Este diuretic si laxativ. Imbunatateste circulatia sanguina si limfatica.

Ce contine ? Ingredientele la baza produsului Curatea Sangelui sunt: brusture (lat. Bardanae radix), cicoare (lat Cichorii radix), papadie (Taraxaci radix), urzica (lat. Urticae herba),

Cumpara produsul aici
Cumpara produsul aici
trei frati patati (lat. Violae tricoloris herba), sanziene (lat.Galii veri herba), lipicioasa (Galii aparini herba), flori de soc (lat. Sambuci flos), rocoina (lat. Stellariae herba), coada soricelului (lat. Millefolii herba), ventrilica (lat. Veronicae herba), ulei esential de portocale si lamaie.

Cum se foloseste ? Cum se tine cura de detoxifiere cu acest produs ? Se poate da si la copii ?

Da se poate administra copiilor care au peste 6 ani. Ei pot primi cu 1 lingura de amestec de 2 ori pe zi. Pulberea se amesteca cu apa, miere, fructe, sau iaurt si se consuma cu 30 de minute inainte de masa.

La adulti cantitatea este de 1 sau 2 linguri de 2 sau 3 ori in fiecare zi.

 La adulti se poate lua si sublingual, adica se tine pulberea in gura un sfert de ora dupa care se inghite cu apa.

Cat timp se tine o asftel de cura ? O cura pentru curatarea sangelui se tine timp de 2 sau 3 luni.

 Apoi se face pauza pentru 2 luni. Daca e necesar se poate repeta.

Curatarea sangelui natural comanda produs
Curatarea sangelui natural
comanda produs
Cat costa si unde se gaseste produsul acesta ?  O doza de 200 grame are pretul de aprox lei. Se vinde online de exemplu la acest magazin cu produse naturiste.

Are contraindicatii ? Efecte secundare ? Atentie produsul NU se da copiilor mici care au sub 6 ani, nici femeilor insarcinate sau care alapteaza.

Cine sufera de inflamatii la nivelul vezicii biliare sau are sensibilitate la oricare planta din compozitia produsului se recomanda sa evite folosirea acestuia.

Cine foloseste deja acest remediu ? Va place efectul produsului ?  Cat e de eficient tratamentul ? Opinii ? Pareri ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog