Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Pachet cu 3 produse pentru Detox Total

Simtiti o senzatie de oboseala cronica, durere de cap si suferiti de insomnie ? Ati observat ca aveti sensibilitate la anumite alimente sau solutii chimice ? E posibil ca organismul dvs sa aiba nevoie de o cura de detoxifiere.

Puteti incerca de exemplu acasa tratamentul cu Pachetul Detox de la Herbagetica. Contine 3 suplimente alimentare naturale: Chlorella, Zeolit Detox si Detox Activ.

Prospectul descrie beneficiile unui regim detoxifiant cu Detox Total: eliminarea toxinelor si metalelor grele din corp, imbunatatirea starii spirituale, reenergizarea organismului.


Sangele si tesuturile se purifica si corpul se oxigeneaza datorita produsului Chlorella, se poate scapa de kilogramele in plus datorita produsului Detox Activ, colonul se curata si se purifica datorita produsului Zeolit Detox.

Pachet Detox Total cumpara aici
Pachet Detox Total
cumpara aici
Cum se iau aceste capsule ? In ce ordine ?

Exista o schema de tratament si anume.

Dimineata se ia o pastila de Chlorella cu 1 pahar de apa, la pranz 1 buc. Detox Activ cu un pahar de apa,
iar seara se administreaza 1 buc de Zeolit Detox tot cu apa.

Pe langa tratamentul cu aceste suplimente naturale se recomanda se faceti miscare (mers cu bicicleta, mers pe jos, inot, etc) si sa aveti o alimentatie sanatoasa.

Dar ce contin de fapt aceste pastile ?

In compozitia pastilelor sunt urmatoarele :

- in Chlorella  este doar pudra de Chlorella pyrenoidosa care este o bomba nutritva, o celula verde ce regenereaza sangele

- in Zeolit Detox este tuf zeolitic mineralizat Zeolit
- in Detox Activ sunt : pulbere din suc cristalizat de Aloe ferox, matase de porunm, anghinare si cozi de cirese.

Cat costa o cura cu acest Pachet DETOX  Total ? Si unde se poate cumpara ? Pachetul cu cele 3 flacoane (fiecare cu 60 de capsule) are pretul de aprox 63 lei.
Pachet Detox Total adauga in cos
Pachet Detox Total
adauga in cos

Se vinde online direct pe acest site cu produse naturiste. Acest set va ajuge pentru 60 de zile.

Are contraindicatii ? Poate provoca efecte secundare ? Persoanele care iau medicamente anticoagulante sa ia doar cu prudenta pentru ca poate reduce efectul medicamentelor.

NU depasiti doza zilnica recomandata !

 Cei care sufera de guta sa aibe grija pentru ca produsul poate creste cantitatea de acid uric in sange.

NU se recomanda produsul persoanelor care sufera de inflamatii intestinale (boala Crohn, colita), ileus, constipatie cronica, apendicita, dureri abdominale, obstructie intestinala.

Atentie! Nu se foloseste in acelasi timp cu alte medicamente gen : antiaritmice, diuretice, antidiabetice, glicozide cardiotonice, lemn-dulce.

In cazul inc are aveti diaree -mai mult de 5 scaune zilnic opriti imediat administrarea produselor.

In cazul in care suferiti de vreo boala va recomandam sa va consultati cu medicul dvs pentru a preintampina eventualele reactii adverse.

 Cine foloseste deja acest remediu pentru tratamentul insomniei, oboselii, sensibilitatilor alimentare etc ?

Va place efectul produselor ?  Cat e de eficient tratamentul ? Opinii ? Pareri ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog