Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Trusa cu 6 produse pentru imunitate de la Nera Plant

Cum sa ne aparam de gripa si raceala ? Ce remedii sau produse naturiste putem folosi sa ne aparam impotriva virozelor care apar mai ales in anotimpul rece ?

 Cele mai bune si recomandate produse sunt cele naturale pe baza fructe si plante medicinale.

De exemplu, exista un pachet numit Trusa pentru imunitate. Este creat de catre Nera Plant. Toate produsele sunt romanesti, 100 % naturale, hand-made.

Cand am nevoie de intarirea sistemului imunitar ?

 Intotdeauna organismul are nevoie de vitamine si minerale care ajuta organismul sa se autoapere de infectii, viroze, raceli.

In prospect scrie ca aceasta trusa pentru imunitate se recomanda pentru vindecarea infectiilor virale, imunitate scazuta, stari de anemie, astenie de toamna/primavara, convalescenta.

Ca efect benefic se poate numara faptul ca tonifica corpul, creste rezistenta la efort fizic si mental.

Trusa pentru imunitate comanda setul direct aici
Trusa pentru imunitate
comanda setul direct aici
Ce produse contine aceasta trusa ?

Cele 6 produse Nera Plant sunt:

Sirop Tonic vitaminizant de 100ml, Sirop Echinofruct forte 100ml, Tinctura de propolis 20ml, Tinctura Imuno-complex, 50ml, Tinctura de echinaceea 50ml si Ceai Nera Plant II tonic imunitar de 30 grame.

Cum se folosesc aceste produse naturiste ? In ce ordine si de cate ori pe zi ?

Prima etapa de imunizare.

Se vor lua in acelasi timp in fiecare zi cate o doza din siropul Tonic vitaminisant, tinctura de propolis si cea de echinaceea.

Toate tincturile se vor dilua (cate 1 lingurita) intr-o cana de ceai din Ceaiul Nera Plant 2.

Etapa a 2: se vor lua in acelasi timp siroul Echinofruct forte (1 doza) impreuna cu Tinctura Imuno complex.

In cazul in care deja sunteti racit/a si doriti sa va vindecati cat mai repede puteti lua produsele din aceasta trusa impreuna cu Trusa Nera Plant pentru Raceala.

Cat costa Trusa pentru Imunitate ? Si unde se poate cumpara ? Setul intreg are pretul de aprox 61 lei. Se gaseste online direct la acest magazin cu produse naturiste.

 Cine foloseste deja acest remediu ? Va place efectul produselor ?  Cat e de eficient tratamentul ? Opinii ? Pareri ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog