Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Lipostop Raspberry Women + Nopal

Quantum Pharm/Parapharm a lansat inca un supliment alimentar pentru slabire sanatoasa.  E vorba de capsulele Lipostop Raspberry Women si Nopal adica tradus Slabeste cu Lipostop Zmeura si Cactus.

Prospectul scrie ca este creat special pentru femeile care vor sa slabeasca in mod sanatos.

Acest produs nou pentru obezitate are urmatoarele efecte si beneficii:
- ajuta la scaderea kilogramelor in mod rapid fara sa afecteze organismul

- accelereaza metabolismul si arderile de grasime
- scade pofta de mancare pe tot timpul dietei

Comanda de aici Lipostop Raspberry pt slabit
Cutia pastilelor cu raspberry si cactus

Cat costa? Pretul unui pachet de slabit cu raspberry si nopal costa in jur de 135 de lei. Unde se gaseste ? Se poate procura prin comanda  online pe net pentru varianta Lipostop Raspberry Women Nopal de ex pe acest site, unde este la pret promotional.

Cutia destinatata barbati lor care vor sa slabeasca se poate comanda pe link-ul urmator la acelasi pret.
Ce ingrediente are ?  Pachetul Lipostop Raspberry Women + Nopal contine 2 cutii. In varianta Women capsulele contin cetona de zmeura, extract din alge marine Laminaria spp, resveratrol, extract de ceai verde, extract de curcuma (Curcuma xanthorrhizia),

cofeina, extract de piper negru si crom picolinat. Varianta Lipostop Nopal contine extract de cactus Opuntia Ficus indica si extract din frunze de dud. Exista si varianta speciala pentru barbati si anume Lipostop Raspberry Men+Nopal.

Cum se utilizeaza? Modul de administrare: este indicat sa luati 2 (cate 1 din ambele cutii) pastile la mic dejun si 2 pastile la pranz cu 1 pahar mare de apa. NU depasiti doza recomandata.

Cat slabesc cu Lipostop raspberry nopal?  Se poate slabi pana la 10 kilograme in 13 saptamani. Are contraindicatii? Nu se da deloc copiilor si nici persoanelor care au probleme cu tensiunea arteriala.
Poate provoca efecte secundare? Pentru ca are in continut cofeina poate creste pulsul inimii si tensiunii arteriale de aceea aveti grija si nu luati mai mult de 4 capsule pe zi.

A slabit cineva cu Lipostop raspberry nopal? Astept pareri si comentarii pro sau contra  aici pe blog in casuta de mai jos cu comentarii.

 Disclaimer: acest articol contine linkuri de afiliere prin care produsele respective pot fi achizitionate direct. Este posibil ca in urma achizitionarii produselor respective, editorii blogului sa primeasca un comision.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog