Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Beneficiile capsulelor Fenugreek sau Schinduf

Ce inseamna Fenugreek? Tradus din engleza in limba romana, inseamna schinduf. In latina se numeste Trigonella foenum graecum.

La ce se folosesc? Semintele fenugreek/schinduf au numerease beneficii pentru sanatate. Conform prospectului capsulele Fenugreek seed de la Nature's way din America scrie ca sunt indicate pentru urmatoarele afectiuni:
- pentru scaderea nivelului de zahar /glucozei din sange
- stimuleaza secretia de insulina
- scade si echilibreaza nivelul de colesterol
- elimina depunerile excesive de grasime de la nivelul ficatului
- recomandate in caz de consum excesiv de alcool pentru ca reface ficatul si ii reda energie pentru a functiona la cote normale

- reduce inflamatiile la nivelul intestinelor, stomacului, elimina senzatia de arsura in zona pieptului
- stimuleaza lactatia la mamele care alapteaza
Supliment alimentar schinduf
- scade simptomele aparute in perioada menopauzei si cand ai ciclu menstrual restabileste echilibrul hormonal din organism
- in caz de infectii respiratorii si ale traheei este un real tratament naturist pentru ca elimina in secretiile brosnice si ajuta sa elimini mucusul acumulat

Ce compusi contine? In compozita acestor capsule sunt urmatoarele ingrediente: semintele de schinduf, vitamia C, colina, niacina, potasiu, aminoacizi, fibre solubile, alcaloizi, saponine nesteroidiente.

Cu se face un tratament cu Fenugreek? Modul de administrare recomandat este de cate 2 capsule de maxim 2-3 ori pe zi luate in timpul mesei.

Ce pret are o cutie? Si cate pastile contine?  O cutie cu 100 de medicamente costa in jur de 43 de lei. Producatorul acestor comprimate este firma Secom. La noi in tara se poate gasi de obicei la orice farmacie, in magazinele cu produse naturiste si online. Pe net il puteti comanda de exemplu de pe site-ul acesta.

Cine a folosit deja capsulele cu extract de schinduf? Cat sunt de bune? V-ati vindecat repede dupa ce le-ati folosit?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog