Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Trusa Pronatura care te apara de boli iarna

Ce medicamente naturale pot folosi pentru a preveni imbolnavirile pe timp de iarna? Vreau sa tratez natural raceala si gripa, se poate? Desigur. O solutie a fi produsele romanesti de la ProNatura. Fabricate la noi in tara de Laboratoarele Medica Group, toate produsele contin ingrediente naturale si sunt special create pentru prevenirea si tratamentul bolilor ce apar in sezonul rece.



Ce contine trusa familiei pentru raceala si gripa? In aceasta categorie intra urmatoarele:
1- Ceai raceala si gripa dr Ionut Moraru. O cutie contine 20 de plicuri si prospectul scrie ca este recomandat in cazuri de infectii ale aparatului respirator cu febra, frisoane, transpiratii, dureri de cap, dureri musculare si de articulatii. Contine urmatoarele ingrediente: maces, echinacea, scoarta de salcie. Modul de  folosire este de 2 sau 3 cani din acest ceai zilnic pana la vindecare. Pretul unei cutii este in jur de 4 lei.

2- Capsulele raceala si gripa forte Pronatura dr. Ionut Moraru. O cutie contine 30 de capsule. Indicat in prevenirea gripei daca e luat la inceputul iernii. Este antiseptic, intareste imunitatea, scade stresul oxidativ,  trateaza febra, tusea, durerile de cap , durerile oaselor si ale muschilor ce apar odata cu starile gripale, iritatiile la nivelul gatului si amigdalelor. In compozitia pastilelor sunt urmatoarele: maces, echinacea, salcie, musetel, sulfat de zinc si vitamina C. Cum se iau? Administrarea este pe stomacul gol inainte de a lua mesele principale. Se ia cate 1 capsula de 3 ori pe zi cu un pahar mare de apa. O cutie costa in jur de 12 lei.
Cateva produse din trusa

- Sare de baie raceala si gripa. O sticla are 100 de ml.  Creata special pentru starile de gripa si raceala. Indicat in caz de frisoane, dureri in tot corpul, respiratie grea. Contine: sare de baie, ulei de eucalipt si extract de capsici, muselet, scortisoare, salcie. Cum trebuie folosit? Continutul flaconului se pune in apa fierbite si se sta in apa cu sarea medicinala in cada cel putin 15 minute. Pretul unei doze este in jur de 15 lei.
- Frectie raceala si gripa forte- Recomandat la folosire in caz de raceala sau reumatism. Daca esti racit cu aceasta solutie faci frectionari pe tot corpul dupa care trebuie sa stai sa te odihnesti in pat. In caz de dureri reumatice se maseaza cu aceasta solutie zona cu probleme dupa care se acopera cu o fasa pentru a tine la caldura zona dureroasa. Contine: extracte din albine, boswellia serrata, salcie, gheara diavolului, capsicum annum, alcool mentolat, alcool camforat, ulei de arnica. O solutie de 50 ml costa cam 15 lei.

- sprayul Nazomer. Exista mai multe feluri.  Creat special pentru tratarea cazurilor de rinita infectioasa, alergica si infectioasa, Contine saruri minerale si oligoelemente. Antiseptic puternic care scade inflamatiile nazale, intareste sistemul imunitar. Costa in jur de 8-10 ron depinde de doza (30 ml sau 50 ml). Cum trebuie folosit? Pentru copii se da cate 1 doza in fiecare nara de trei ori pe zi. Adultii pot pune cate 2-3 doze tot de 3 ori pe zi in fiecara nara a nasului.

Unde gasesc sa cumpar produsele Pronatura marca dr. Ionut Moraru?  Se gasesc in orice farmacie, magazine bio naturiste, plafare, chiar si la benzinariile MOL din tara. Si pe internet le pot comanda direct de la producator de pe site-ul http://www.pronaturashop.ro
La aceasta trusa i s-a facut reclama in ziarele Click si Adevarul unde puteai comanda trusa la un pret promotional.
Cine a luat deja aceste produse? Cat sunt de bune, da rezultate? Au contraindicatii? Pot provoca reactii alergice? Astept parerile voastre si comentariile aici pe blog in casuta de mai jos cu comentarii.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog